Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vaterán 9 pénz.
Ilyenfjta központi sztender nincs valakinél elfekvőben?
Kössz srácok. Fogtam egy régi belsőt kivágtam belőle egy karikát a tanksapka alá tettem azóta nem folyik.
Ja a lényeget kihagytam.: Uj dugo,hajtokar,henger,vezérműlánc.
Sziasztok! Elado a gépem KTM SXF -450 2008-ban vettem Dunaförldváron , új//mischelin// gumik, havasi telok, doma rendszer, hinson kuplungkosár,és zsir uj kuplung szerkezet kompletten, friss olajcsere uj olajpumpák,uj kerékagy hátul,uj láncszett,uj fékbetétek,rajtsegitő reális áron!Nagyon kemény! 2007-es modell// amatör enduroversenyen használt,RENDSZERESEN SZERVIZELT ! Árajánlatokat várom!
Hali!

Nekem is folyt, és egy Simson tömítésből vágtam bele egyet, így jó lett.
szerintem az alatta lévő tömítést lehet cserélni!Mondjuk nekem sima csavaros van amihez kaptam külön belső gumitömitést!Volt is a KTM honlapján még pár éve hogy ezeket a hibás tanksapkákat kicserélik díjmentesen!Asszem egykét széria volt hibás!
Hali!
Ha esetleg valakinek szüksége lenne egy hengerfejre akkor az írjon nyugodtan 450-es exc-re való jó állapotban kompletten eladó!
ha rákkantasz az adatlapomra ott a hirdetéseimnél van pontos leírás róla...
Mit tud ez a kamera?
Elég szar. Nem tudom miért kellett ilyenre csinálni Hagyományos csavarosnál nincs is jobb. Akkor veszek egy ujjat köszi.
Estét.
Sajnos venni kell újat nem javítható.
(nekem nem sikerült )
A KTM -nél vettem másikat(5.000 ft.).
Ez már szerelhető kivitel tartalék tömítőgyűrűvel.
Okos megoldás ugye?
sziasztok!
nem tuttok eladó exc fejidomot vmi elérhető áron?
Sziasztok!
Szeretnék 1 kis segítséget kérni.KTM 560 SMR-hez kellene lendkerék(cikkszám szerint a z SMR 450es nek és a SXF 250-es nek is ugyan az a lendkereke!)Ha esetleg van valakinek akkor üzenjen a fórumon vagy hívjon:+36-30-217-7939.Köszi
Hali srácok.
Mit lehet csinálni ezzel a bajonett záras tanksapkával, folyik alóla a benzin rendesen. Vagy venni kell rá ujjat?
küldesz lécci egy tel.számot?

xlitee@vipmail.hu

köszi
Hali!
Nincs sajnos.
Üdv Petya!
Lc4-hez alsó kuplungmunkahenger kellene.
Ahogy írtam elvitték, 30 pénz volt.
hm,és a szabadonfutó mennyi pénz?
Hali! Nem tudjátok hogy mekkora az lc4-es ,1 vagy 2 kipufogós motor dobjának belső átmérője,gyári és az akrának?! Gondoltam csinálnék egyet,de mivel nekem a 2 dobos van,az is gyári,ezért nem tudom(gondolom a gázáramlás miatt,a gyári 2-esnek kisebb lehet... )Előre is köszi a választ!
Együtt. A lendkerék 25, az állórész 20.
Köszi az infót!
Egy baj van csak,nekem meg nem vitték el a motorom,így sajnos tárgytalan még a dolog.
45ért együtt?vagy /db?
Szerintem annyit elég hozzátegyek, hogy ha lenne miből, már rég megvettem volna...