szerintem az alatta lévő tömítést lehet cserélni!Mondjuk nekem sima csavaros van amihez kaptam külön belső gumitömitést!Volt is a KTM honlapján még pár éve hogy ezeket a hibás tanksapkákat kicserélik díjmentesen!Asszem egykét széria volt hibás!
Estét.
Sajnos venni kell újat nem javítható.
(nekem nem sikerült )
A KTM -nél vettem másikat(5.000 ft.).
Ez már szerelhető kivitel tartalék tömítőgyűrűvel.
Okos megoldás ugye?
Sziasztok!
Szeretnék 1 kis segítséget kérni.KTM 560 SMR-hez kellene lendkerék(cikkszám szerint a z SMR 450es nek és a SXF 250-es nek is ugyan az a lendkereke!)Ha esetleg van valakinek akkor üzenjen a fórumon vagy hívjon:+36-30-217-7939.Köszi
Hali! Nem tudjátok hogy mekkora az lc4-es ,1 vagy 2 kipufogós motor dobjának belső átmérője,gyári és az akrának?! Gondoltam csinálnék egyet,de mivel nekem a 2 dobos van,az is gyári,ezért nem tudom(gondolom a gázáramlás miatt,a gyári 2-esnek kisebb lehet... )Előre is köszi a választ!
Nekem is folyt, és egy Simson tömítésből vágtam bele egyet, így jó lett.
Ha esetleg valakinek szüksége lenne egy hengerfejre akkor az írjon nyugodtan 450-es exc-re való jó állapotban kompletten eladó!
Sajnos venni kell újat nem javítható.
(nekem nem sikerült )
A KTM -nél vettem másikat(5.000 ft.).
Ez már szerelhető kivitel tartalék tömítőgyűrűvel.
Okos megoldás ugye?
nem tuttok eladó exc fejidomot vmi elérhető áron?
Szeretnék 1 kis segítséget kérni.KTM 560 SMR-hez kellene lendkerék(cikkszám szerint a z SMR 450es nek és a SXF 250-es nek is ugyan az a lendkereke!)Ha esetleg van valakinek akkor üzenjen a fórumon vagy hívjon:+36-30-217-7939.Köszi
Mit lehet csinálni ezzel a bajonett záras tanksapkával, folyik alóla a benzin rendesen. Vagy venni kell rá ujjat?
xlitee@vipmail.hu
köszi
Nincs sajnos.
Lc4-hez alsó kuplungmunkahenger kellene.
Egy baj van csak,nekem meg nem vitték el a motorom,így sajnos tárgytalan még a dolog.