Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok! supermoto szettet keresek KTM-be mindegy ,hogy krom vagy fekete elöl min3.5 hátul lehet 4.25,vagy 5col is. Csak árban jo legyen!
Az enyém occsó:D.Ha még érdekel írj.üdv
Köszi a felajánlást, de jómunkásember haverom kipofozza a meglévőt Falura jó lesz
Sziasztok!
Infóra lenne szükségem! Lc4-640-eshez nem tud valaki """" olcsó""" alkatrészeket......................hajtókar, csapágyak, tömítések...................?
Előre is köszi!
Üdv
Sziasztok

KTM exc 360-asra keresnék rezót.Úgy tudom ,hogy a 200 és 250-esé jó rá.
Köszi
B.
Hali!
Nekem van ilyen központi sztenderem a felfogatáshoz szükséges minden kütyüjével kompletten. Ha érdekel, keress az adatlapomon található címen!
bizony,5-6 volt a hegyes,de lehet hogy még a 7 is,nem emlékszem...
kockalámpás,sajnálom,de csak 07 utánim van az is fehér,megnéztem ma...
sry
Micro SD kártya való bele én a www.xxldvd.hu -ról szoktam rendelni !
jó hogy mondod pedig már ráizgultam, épp ráakartam igérni 300ezret
még négyben is a kockalámpás volt
Aha érdekelne a rendes hátsó.Tudsz esetleg képet küldeni?.üdv
Hello nekem van egy:)Aprilia RX 50 emen volt szeritnem ehez is jó lenne megegyezhetünk
Kösz az infót De annyiért inkább faragok egyet
Inkább nem elado mindent kicseréltem benne inkább használom még. Amugy azért volt elado mert/// ujjat akartam venni kaptam vna jo áron de nem sikerült mégsem betartaniuk az igéretüket igy elmaradt a vétel///
00-tól 03 ig még a jól megszokott exc fejidom

Esetleg azt is tudnál hozzá szerezni?
Milyen típus kell bele?
Gyárilag nincs benne memoria kártya egyébbként 8Gb -ig bővithető !
Még ami érdekelne, hogy mennyi belső memóriája van vagy mennyire bővíthető?
Köszi
Ha esetleg slick is érdekel,akkor tudok segíteni,meg van egy új utcai hátsó(kis pénz);-)
milyen évjárat,lehet van itthon?!
képet tudnál küldeni,megnézném...
köszi
Nem kell csatlakoztatni semmihez belső akksija van és kb 2 órát bír! van hozzá 3 féle felfogató sisakra még nem próbáltam felrakni de oda valószinű hogy a csipeszes felfogatóval probálkoznék !
Helo!
Egy ilyen kütyüt hogy lehet üzemeltetni mondjuk bukósisakon? Csatlakoztatni kell e valamihez vagy aksis? Mennyi a készenléti ideje?