Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen legtöbbet endurózni akarok ... mondjuk az RMZ-t meg szinte csak pályán használom nagyon ritkán megyek vele endurózni.. de most kedvet kaptam endurózni és sikerült meg győznötök hogy jó lesz az a KTM így maradok az EXC- 450 ...köszönöm nektek
KTM-et sohaaaaa
Akik ezt mondták azok neked azok nagy tapasztalattal,szakértelemmel bírhatnak a KTMel kapcsolatban.
És ha endurózni akarsz többet akkor egyértelmű,h EXC, de ha csak évente 2szer akarsz krosszpályán kívül csapatni akkor meg sx....

Arra meg,hogy szar-e a KTM vagy sem csak annyit írnék,h láttam már széthullott blokkot Hondából,Yamahából,KTMből is.Én is tartottam ien dolgoktól,h KTM szervízigény stb ......hát őszintén?2 éve lassan csak olajcsere,fékbetét,láncszett,levegőszűrő csere volt 7000km-et mentem vele ez idő alatt. Nekem ez a véleményem.....de ezt te döntsd el mit szeretnél Honda meg Yamaha sem szar

Láttam már endurot krosszversenyen...nem ő végzett az utolsó helyen...
Ha tartósság fontos akkor egyértelmű, hogy EXC.....
Én csak abból következtetek, hogy hány endurot láttál 1 cross versenyen? na meg fordítva
Szerintem meg egy enduroval könnyebb krosszozni (ha éppen az a cél) mint egy krosszal endurozni...
Az EXC tuti tartósabb, de 1 biztos.
Krossz gépet "endurosra hangolhatod" Visszafele ez már kevésbé igaz.
Szerintem a KTM-ek nagyon is jó gépek. (bár még nem volt) töbnyire azok fikázzák a KTM-eket akinek nem volt!
És a motorjuk is tartós.......
sziasztok! lenne nekem 1 nagy kérdésem hozzátok mint KTM tulajdonosok. Mindenki azt mondja hogy a KTM nem valami jó motor. de én pedig KTM-t akarok venni . de inkább el akarom cserélni az RMZ-t. akiket eddig kérdeztem mindenki azt mondta hogy a japán motorban csak szelephézagot állítok a KTM ben meg hajtókart cserélek ..de szerintem ez nem így van . meg hogy nagyon drága az alkatrész a KTM-be .... de mindegyik motorhoz drága ha úgy vesszük... és még 1 kérdés melyik motor bírja tovább az EXC 450 vagy SX 450 ? mondjuk én a EXC-re tippelnék.
Mert EXC 450 van kitűzve de szóba jöhet az sx-is... remélem meg tudtok nyugtatni hogy nem olyan rosszak azok a KTM -k
köszönöm előre is válaszotokat...
Szerintem hűtősapka cserét kér.
Hali !

Jól látom GARMIN .

Végül is csak az a tuti terepre .

Írásod alapján zsír készülék lenne ( áfás , számlás ) .
köszi szépen.

mennyiségre mennyit vegyek?
A MAgura olajat az X-Bike-ból, ő forgalmazz a magurát. A Motorexet, akár bringás boltokban is, mert a bringa tárcsafékhez is ezt használják.
sziasztok
kis problem van.
Járatom motort, kicsit melengetem,és puff a túlfolyón jön ki a hűtőviz. leállítom. beindítom újra, kis idő múlva megint folyik. mi lehet a bibi?
motorex olajat ktm/berg kereskedésben,universalmotor.
magura olajat honnan tudok szerezni?

fékre motorex dot5.1et gondoltam.
köszi
puszujka@freemail.hu ok köszi
Szia! Dobj egy e-mail címet és küldök árajánlatot rá,aztán eldöntöd kell vagy nem
Sziasztok!

szeretnék nektek ajánlani GPS készüléket terep motorozáshoz. A készülék ára boldban 94 ezer + minden egyes térkép min.:20 ezer.
A motoromba beépítettem szivargyújtóval, víz - és ütésvédelemmel, ha érdekel valakit szóljon, elvállalom a készülék beszerzését és beépítést 105 ezer forintért. (az ár tartalmaz még :1 földút térképet 1 magyar közúti térképet és 1 Europatérképet + szivargyújtós töltőt (ára: 10ezer))
Budapest
további infot a fórumon!
Jól látod a dolgot,én inkább közúton szeretnék motorozni vele itt a Bakonyban és környékén.
Igen,már hallottam mástól is hogy nagyon egyben van az a motor,meg a Pestire mondják még hogy szuper állapotban van.
Ásványi...Motorex, vagy Magura...
Köszönöm , de nem akarok használt gatyát venni. Ujjat szeretnék.