a 450EXC-ről már mondtunk egy pár véleményt!Ha jó állapotút veszel és 2007-előttit(azt ismerem) akkor nem fogsz mellé!Jó gépek csak olajat cseréld rendesen meg ami kopik!
Helló KTM-esek.
Valaki tud tapasztalatokat mondani 250-es EXC-F vagy 450-es EXC-ről, szervizigény, fenntartás stb. Nagyon tetszenek ezek a gépek. Előre is köszönöm.
Szia!
Én egy új 2006 gyártási évű 0kmes vettem 2007 nyarán,és 2008 Februárban szabadultam meg tőle hála az égnek.Kezdetben nagyon szerettem amíg nem jöttek sorba a gondok,tejóolaj szivárgás,ventilátor állandó pörgése,később nehézkes hideg indítás,majd egyáltalán nem indult,hűtővíz állandó eltűnése,kiderült a hengertalp tömítésnél ment el a blokkba ami által berozsdásodtak az alkatrészek,semmi garanciális javítás,mindenért perkálni kellett keményen,motorban volt vagy 3000-3500km.Megcsináltattam rajta mindent azt eladtam.Összességében örülök hogy megszabadultam tőle,az utána lévő SMC625öt százszor jobban szerettem.
H Gábor neked ugye volt rxv-550 tudnál valamit mondani erről a gépröl milyen tapasztalatod volt vele észre vételeket mert jó pár embert meg kérdeztem és semmi konkrétat nem tudnak mondani csak azt , hogy szar! tudnál egy két mondatot írni róla hibái, meg bizhatósága megérte-e megvenned? köszi!
Valószínű gátrepedt lesz. Teljesen normális, KTM betegség. Nekem van 2 ilyen hf, az egyik az is kuka, a másikat meg kell nézni, de az azt hiszem 450-é.
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem hogy Ktm exc (525) hengerfeje van-e valakinek elfekvőben?
A kipufogó csonkon kicsit folyik ki a víz szerintem gátrepedéses de viszont nem látszik semmi rajta repedés meg semmit most raktam össze full generál után
Hali!
Fejből nyomom ezért nem biztos, hogy jó az adat de úgy emlékszem, hogy 0,03-0,12mm között kell lennie a tengelyirányú elmozdulásnak. Se több, se kevesebb! Amikor raktad össze ugye ellenőrizted?!
Ja bocsi, nem olvastam annyira vissza hogy melyik típusról is volt pontosan szó, csak hát én is kicsit beleválasztottam. De ettől még nem szidom a KTM-et. Vannak szar motorok csak meg kell találni legyen az bármelyik márka
Mindenki azt mondja hogy szar a KTM?Há nemtudom ha olyan szar lenne akkor nem lenne ennyire elterjedt A probléma az az emberekkel hogy akinek nem volt az fikázza akinek volt vagy van az dicséri!Jönnek hogy így úgy a japcsi,de szerintem egy fokkal nem jobb a labancnál se crossban de főleg enduróban!Az EXC-k is széthullanak szóval nagyon nézzétek át a gépet mert van sok kókány darab!
Valaki tud tapasztalatokat mondani 250-es EXC-F vagy 450-es EXC-ről, szervizigény, fenntartás stb. Nagyon tetszenek ezek a gépek. Előre is köszönöm.
Csak közúton használtad a gépet?
Semmi pálya,terep,földút és hasonlók?
Én egy új 2006 gyártási évű 0kmes vettem 2007 nyarán,és 2008 Februárban szabadultam meg tőle hála az égnek.Kezdetben nagyon szerettem amíg nem jöttek sorba a gondok,tejóolaj szivárgás,ventilátor állandó pörgése,később nehézkes hideg indítás,majd egyáltalán nem indult,hűtővíz állandó eltűnése,kiderült a hengertalp tömítésnél ment el a blokkba ami által berozsdásodtak az alkatrészek,semmi garanciális javítás,mindenért perkálni kellett keményen,motorban volt vagy 3000-3500km.Megcsináltattam rajta mindent azt eladtam.Összességében örülök hogy megszabadultam tőle,az utána lévő SMC625öt százszor jobban szerettem.
Mielőtt döntesz azért nézd meg az enyémet is, hátha ez a jobb vétel!
KTM 660 SMC
Lenne egy olyan kérdésem hogy Ktm exc (525) hengerfeje van-e valakinek elfekvőben?
A kipufogó csonkon kicsit folyik ki a víz szerintem gátrepedéses de viszont nem látszik semmi rajta repedés meg semmit most raktam össze full generál után
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/has
znaltmotorok/160693/KTM_660_SMC.html
Fejből nyomom ezért nem biztos, hogy jó az adat de úgy emlékszem, hogy 0,03-0,12mm között kell lennie a tengelyirányú elmozdulásnak. Se több, se kevesebb! Amikor raktad össze ugye ellenőrizted?!
Gyere MSN re!
Giraffe, azért ha kész a gép, toljál majd képeket a fórumba