Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 450EXC-ről már mondtunk egy pár véleményt!Ha jó állapotút veszel és 2007-előttit(azt ismerem) akkor nem fogsz mellé!Jó gépek csak olajat cseréld rendesen meg ami kopik!
Helló KTM-esek.
Valaki tud tapasztalatokat mondani 250-es EXC-F vagy 450-es EXC-ről, szervizigény, fenntartás stb. Nagyon tetszenek ezek a gépek. Előre is köszönöm.
Szia!
Csak közúton használtad a gépet?
Semmi pálya,terep,földút és hasonlók?
Szia!
Én egy új 2006 gyártási évű 0kmes vettem 2007 nyarán,és 2008 Februárban szabadultam meg tőle hála az égnek.Kezdetben nagyon szerettem amíg nem jöttek sorba a gondok,tejóolaj szivárgás,ventilátor állandó pörgése,később nehézkes hideg indítás,majd egyáltalán nem indult,hűtővíz állandó eltűnése,kiderült a hengertalp tömítésnél ment el a blokkba ami által berozsdásodtak az alkatrészek,semmi garanciális javítás,mindenért perkálni kellett keményen,motorban volt vagy 3000-3500km.Megcsináltattam rajta mindent azt eladtam.Összességében örülök hogy megszabadultam tőle,az utána lévő SMC625öt százszor jobban szerettem.
Szia Gábor!
Mielőtt döntesz azért nézd meg az enyémet is, hátha ez a jobb vétel!

KTM 660 SMC
H Gábor neked ugye volt rxv-550 tudnál valamit mondani erről a gépröl milyen tapasztalatod volt vele észre vételeket mert jó pár embert meg kérdeztem és semmi konkrétat nem tudnak mondani csak azt , hogy szar! tudnál egy két mondatot írni róla hibái, meg bizhatósága megérte-e megvenned? köszi!
Valószínű gátrepedt lesz. Teljesen normális, KTM betegség. Nekem van 2 ilyen hf, az egyik az is kuka, a másikat meg kell nézni, de az azt hiszem 450-é.
Látod Tesó megnéztük de semmi nem látszik rajta átpucoltuk úgy sem nem is értem de mégis ez van.
Látod lacikám mondtam nézzétek át jobban azt a gépet
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem hogy Ktm exc (525) hengerfeje van-e valakinek elfekvőben?
A kipufogó csonkon kicsit folyik ki a víz szerintem gátrepedéses de viszont nem látszik semmi rajta repedés meg semmit most raktam össze full generál után
Ha holnap minden jól alakul jövőhéten megyek megnézni ez a gépet:

http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/has
znaltmotorok/160693/KTM_660_SMC.html
igen mert giraffe mester felhívta rá a figyelmemet
Hali!
Fejből nyomom ezért nem biztos, hogy jó az adat de úgy emlékszem, hogy 0,03-0,12mm között kell lennie a tengelyirányú elmozdulásnak. Se több, se kevesebb! Amikor raktad össze ugye ellenőrizted?!
Sziasztok! SXF-450-be pontosan mennyi olaj kell a motorjába?
Hi BUGIC!
Gyere MSN re!
Ja bocsi, nem olvastam annyira vissza hogy melyik típusról is volt pontosan szó, csak hát én is kicsit beleválasztottam. De ettől még nem szidom a KTM-et. Vannak szar motorok csak meg kell találni legyen az bármelyik márka
2000-előtt nem is volt 4T EXC De igen a nagy igazság hogy az új évezredben jobb lett a KTM mint volt!
azért az nagy igazság hogy 2000 előtti KTM-et nem ajánlatos venni. Nem azért mert szar, csak sokkal nagyobb az esélye hogy le van harcolva ....
műszaki kérdés: oldal irányba menyit mozdulhat az LC4 főtengely ?
Mindenki azt mondja hogy szar a KTM?Há nemtudom ha olyan szar lenne akkor nem lenne ennyire elterjedt A probléma az az emberekkel hogy akinek nem volt az fikázza akinek volt vagy van az dicséri!Jönnek hogy így úgy a japcsi,de szerintem egy fokkal nem jobb a labancnál se crossban de főleg enduróban!Az EXC-k is széthullanak szóval nagyon nézzétek át a gépet mert van sok kókány darab!
Mikor lesza Dunaföldvári KTM-tesztnap
Szolgálati közlemény: fekete enduro kerekek elkeltek

Giraffe, azért ha kész a gép, toljál majd képeket a fórumba
abból dobálhatod majd az olajat 500km-ként
Úgy meggyőztetek,maradok a babakocsinál
Ez gyors volt