Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ja vettem egy labanc motort ehun ni. Kawát lecseréltem . remélem bír annyit mint a zöld motor . Nem jársz a ec fórumba én ott tanyázom. Ha nem olvasod a másik topikot akkor nem is tudod hogy ősszel megint összetörtem magam dupla lábszárcsont törés. Most lábadozom 4 hónap után még mindig nem forrt össze a lában sántikálok, de már motorozom lájtosan.
szia kerkyra ..mi lett magácskával besárgult? hogy vagy..írogacc az endurocrossba még ? nem nagyon láttalak de lehet velem van a baj hancsákgabi is irogat és alig láttam...
te egomi vagy ?
krisztián hogyne szoktuk volna ragasztani a csavarokat
Hali srácok . Vennék ilyen ktm-es nadrágot . Ha valaki tudna olcsóbban mint a boltban ne kíméljen vagy ezt a másik fajtát.
Sziasztok!

Szerintetek be kell ragasztani az EXC első lánckerék csavarját lánckerékcsere után? A leírás szerint igen, viszont szerinte szinte minden csavart ragasztani kellene, amit ugye nem nagyon szoktunk...
szeva!

lc4-esbe milyen hidraulikus kupplung olaj kell?
illetve fékolaj?

köszi
Szerintem meg nem feltétlenül, ha odafigyeltek rá akkor lehet ez egy teljesen jó motor is...az évjáratos dolgot most félretéve (azt nem tudom mire vélni)...
arról nem beszélve hogy ez minden bizonnyal látott ezt-azt és gyilkolva volt..nem biztos hogy nagyon jó választás lenne Gábornak, aki gondolom hobby szinten akar supermotózni közút-esetleg pici lazás pálya, bár ő tudja
ja az rendben is van csak hol gyártottak 97' ben 660 ast ?
vagy el van írva,legalábbis a régebbi hirdetésekben még 2004 szerepel, akkor még full- extrásan árulták 1.6ért
a Pakson lévő így képen makulátlannak néz ki, és valósnak is a benne lévő km ..
A Pakson lévőt dicsérik nagyon,és Pesten is van egy 5500kmel,elmegyek megnézni őket.
Nagyon meg is fogod bánni!
nagyon gyorsaságit
szinterezve van nézd csak a képeit: link
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_ktm_exc450r-364
1461
Ezt érdemes lenne megnézni! Közel is van!
Tegnap rakták fel saját kép nélkül!
istenem, a sok faszkalap barom, rohadna le tőből a ... !
Ez a párod volt motorja nem? amivel versenyzett? ha jól tudom
(gondoltam h diáknapkor bemegyek motorral, de ugye ezeket nem nehéz inditani, meg ellopni, lezárni meghát, van láncom de az kb. ló****t nem ér ezek ellen ....
nah nem semmi....viszik a motorokat mint a cukrot...
Van egy pár azért hirdetve,megnézem majd őket és eldöntöm melyik a legjobb vétel.
Igen ez a mi motorunk volt Tavaly májusban adtuk el egy barátunknak, még 1000km-t se ment vele srác. Elég régóta hírdette a használtautón és tessék. De tudott valamit a srác aki elvitte, cross gumival végig a városon, este ilyen nyálkás aszfalton és az összes piroson áthajtott
sztem elég ha annak utána nézel hogy 1997 ben gyártottak e ilyen motort, és azt hiszem ez magyarázat a festett vázra is
amúgy ha megnézted ezt élőben Gábor , te sem gondolhatod komolyan.bár te tudod...
Bakker!
A kis szerelmed másnak is megtetszett!

Ez hihetetlen basza meg!
Részvétem a tulajnak
Na remek Ez a ti motorotok volt nem?Eladtátok már vagy a boltból lopták el?
Sziasztok!
Tegnap Székesfehérvárról elloptak egy 2008-as KTM 450 EXC-R típusú motort az esti órákban, rendszáma UIW231, nagyon sok extra volt a motoron! A motort az egész városon végig üldözte 3 személyautó és 2 rendőrautó, de Szárazrétnél a szántóföldön keresztül elmenekült. Ha bárki bármit tud, vagy látta a motort légyszi szóljon a 06/20 9 836 940-es telefonszámon
Itt egy kép a motorról: