Nagyon jó áron van Ócsán kitéve SMC660 700ba adják most,igaz műszaki már nincs rajta.
Feltűnően olcsó,remélhetőleg nem azért mert szét van gyilkolva.
Azt mondták hogy versenyző srác edzőmotorja volt de hogy rendesen van szervizelve a motor és jó állapotban van.
Elmegyek majd megnézem,ilyen olcsó áron nem láttam még.
Én az EXC250-et endurózásra használom,14-48-al,nem tudom milyen a motorod,vagy hány kg vagy,én nekem van egy új 13-asom első fogas,próbáltam a 13-48-at,nem vált be!
Ez a motor gyárilag 14/48-as áttétellel jön ki, én 15/48-al használtam endurózni, 14/45-el supermotozni. Semmi értelme ennél rövidebbet használni, mert annak a motornak minden tartományban elegendő ereje van, csak a jobboldali markolatot kell csavargatni...
Supermoto topickban is feltettem ezt a kérdést válasz sajna nem jött,hátha itt tudtok segíteni,tehát:
A 2004 SMC660ra feltehető a 2005től gyártott SMC hátsó spoiler?
Átalakítást igényelne a művelet?
Milyen van most rajta?
Ha elől egyel kisebbet raksz fel az olyan mintha hátulra 3 számmal nagyobbat tennél.
Kb egy sebességfokozatot jelent,ahogy előtte 5ben ment utána úgy menne 6ban.
Sziasztok ! Van egy PRO-TAPER //contour// kormányom,merevitönélüli,kormányszivaccsal,kiemelö
vel,renthal markolatal olcson elado! Nekem crf450 be volt de jo bármibe!
Szevasztok azt szeretném meg tudni milyen láncszett lenne jó a KTM EXC 520 ra hogy kicsit vadabb legyen ( én 13/52) gondolkodtam csak akkor rövidek lennének a sebességek viszont buta lenne. valaki jó tippet tudna adni megköszönném.
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a kuplunghoz milyen olajat használtok valami speckó olaj kell bele (525 exc)?
Ja és elfekvőben véletlen valakinek mx 250-eshez vagy más ktm-hez való hátsó gázos teló?
Feltűnően olcsó,remélhetőleg nem azért mert szét van gyilkolva.
Azt mondták hogy versenyző srác edzőmotorja volt de hogy rendesen van szervizelve a motor és jó állapotban van.
Elmegyek majd megnézem,ilyen olcsó áron nem láttam még.
Amit cserélni kell: váznyúlvány,légszűrőház, ülés, sárvédő, lámpa, kipufogó.
Felejtsd el!
A 2004 SMC660ra feltehető a 2005től gyártott SMC hátsó spoiler?
Átalakítást igényelne a művelet?
Ilyenről
http://www.bikepics.com/pictur..
.
Ilyenre
http://www.bikepics.com/pictur...
Kivit
elezhető?
Ha elől egyel kisebbet raksz fel az olyan mintha hátulra 3 számmal nagyobbat tennél.
Kb egy sebességfokozatot jelent,ahogy előtte 5ben ment utána úgy menne 6ban.
vel,renthal markolatal olcson elado! Nekem crf450 be volt de jo bármibe!
szerintetek érdemes megcsinálni patent szemmel az leszakadt láncot vagy vegyek ujjat? és az erősített jt láncról mi a véleményetek?
Remélem szánkón nem kell húzzalak
Köszi szépen a linkeket..
Lenne egy olyan kérdésem hogy a kuplunghoz milyen olajat használtok valami speckó olaj kell bele (525 exc)?
Ja és elfekvőben véletlen valakinek mx 250-eshez vagy más ktm-hez való hátsó gázos teló?