Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2004-es KTM SX 250, Kep nincs a mociról, éjjel lopták el várpalotán garázsból. Ismertetőjegyei:
- elöl fekete ktm sárhányó
- krom rezonator
- nincs rajta matricaszett, full narancssárga, kissebb matricak vannak rajta, pl GAS, vonalkod, ilyesmi.
- hátsó WP rugóstagból elment a gáz és az olaj is
- üléshuzat kiszakadva hátul, fekete szigetelőszalaggal potolva
- kipufogó minden felfogatásnál hegesztve, zajszűrő vége esztergált aluminium, ugy nez ki mint egy kis hamutartó. a zajszűrő palástja és a perforált cső között 2szálból font rézhuzal van alátétként
- motorban kb 0 kompresszio van, dugo, gyuru, hajtokar cserés
- uzemoramerő a kormanyon a szivacs alatt feher gyorskotozovel felfogatva
- fekete alubetétes kézvédő, szurke markolat
- hátsó kerék defektsprével javítva, gumik kb 30-40%-osak
- hatso lengokar és telo kozott a csapagy durvan kotyog
- elol teloharisnya kiszakadva

ha valakinek felkinaljak eladasra, alkatresznek, vagy barmit hall, hivjon, elerhetoseg az adatlapomon.
a tolvajnak: nagyon ugyes vagy, hogy egy leharcot motort sikerult ellopnod, faszkalap, a 3 stihlfureszt meg otthagytad, gratulalok .....
Sziasztok!

640 LC 4-ről érdekelnének tapasztalatok (2006-os).
Szervízigény, ismert problémák, gyárihibák (ha vannak).

Bármi infó érdekelne.
köszi.
heló. a www.ktm.com -on megtalálod kikeresed hogy exc 450,az évjáratot,és ott mindent megtalálsz
Üdv..
Nekem nincs szűrő a csap után és nem is raktam..
tankoláskor van olyan tölcsérem ami nem engedi át a vizet sem..Szóval nagyon sűrű a szűrője a tölcsérnek..
semmi mást nem csináltam vele,és eddig nem volt semmien gondom hogy dugulása lett volna..
Szevasztok!Surgosen szuksegem lenne infokra.Egy 2005-os 450 exc,szeretnek,meg nem volt soha KTM-em,mennyire megbizhato terepen a KTM.Vane vele sok baj ,vagy csak egyszeruen menni kell vele.Elore is koszonom a valaszokat.
70/3455770
csaba450@hotmail.com
Dobj 1 E-mailt.
450 exc-n milyen idöközönként (km) kell vezérmüláncot cserélni?
Hello giraffe kellene egy darab, ha adsz egy számot akkor holnap hívlak előre is köszi
Segítsetek légyszi, szétkaptam a mocimat KTM EXC 125/200 azért mert a berúgóm kerreget, de csak bizonyos fordulatnál a rezgéstől meg ha emelkedőn megálltam és a berúgókar a súlyánál fogva hátra húzta a tengelyt akkor kerregett, szétszedtem rugó nincs eltörve, nem akadt ki, fogaskerék is jó, mi lehet a hiba? Miylne alkatrészt cseréljek? Talán elgyengült a rugó? ha lerúgom aberúgót akkor vissza áll alaphelyzetbe ez az érdekes.
Csá
Bocs nem írtam vissza, de már itt is talált(tunk)am 1 szakit aki meg csinálja.
De azé kössz a segitséget
4.100,- pénz, és van...
KTM gs 125-öshöz keresek karbit és kipufogót elérhető áron.
Hello Giraffe csak a sima egy fékcsőveshez való kellene Ktm hátsó fékhez
Akkor meg mit kérdezősködsz itten?
Próbáld meg a fúvókatűt egy osztással LEJEBB engedni.
ilyen téren tökéletesen be tudom magam állítani bármikor bárhol bármivel
ha tudsz németül akkor adok egy címet,írsz nekik azt' megírják a frankó beállítást.
én most rendeletem tőlük pár cuccot,majd kiderül mennyire tuti,de sztem az...
Tíz sör,hat jéger,két házi pálesz,azt úgy beállsz mit a klinikai halál! Ez jó beállítás?
Üdv

a gépem ( 620 lc4 '95) indul hidegen melegen jó minden de szerintem nem jól van valami bekalibrálva a karburátorban. mintha félgáz fölött picit megtorpanna, de nem nagyon. meg kormol csöppet . tudna valaki valami jó kis beállitást?
de biztos gondoltak rá,csak nem elég jól.ugyanis ez az első motorom,amin karburátort kellett tisztítani,mert az alapjárati fúvókába volt kis maszak(gondolom nem a légszűrőből jött...)ezért gondoltam,hogy teszek rá egy kis szűrőt pluszba(eddig mindegyik motoromon volt és bevált)csak a kivitelezésen kell majd jobban elgondolkodnom...
Szerinted a gyárban nem gondoltak erre, és nem oldották meg valahogyan a szűrő kérdést?
egy kérdés:(640 LC4-hez kapcsolódóan)
Ti raktok rá plusz benzinszűrőt(olyat ami a benzincső közé rakható) vagy van a benzincsapnak alapból vmi fasza szűrője,és amellé felesleges? csak nézegetem,hogy lehet kéne rá rakni,így talán sose kéne karbit pucolni,de olyan gecirövid benzincsövet lehet csak rátenni,amibe nem biztos hogy bele tudom rakni a szűrőt...
Melyik fajta kell? A szimpla, vagy a dupla?