Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is igaz
2t motortól jobbat egyszerűbbet még nem csináltak
IGAZ!
ígyvan 2t forever örökké
2T
300 as exc a király vagy gasgas ec 300
akkor marad a wr,vagy exc lessz a következő motorom
Endurózni nem jó. Egy kolléga vett endurózni,de adja el,mert nem jött be neki!
Hamar megforralja a vizet. Az akksinak meg illik toppon lenni. Endúrózni nem túl jó a váltója.
450sxf vélemények, jó-rossz tapasztalatok,endurózni milyen vele,szerviz igény
Hali!
Mit adnál egy enduró szettér? Igaz nem Lc4-ben volt de jó állpotú.
Emailban írj ha lehet (lacmaj99@gmail.com)
Üdv.
Én nem mondom hogy minden kawának szar a fékje , csak sztem az enyém kicsit gyenge, meg amivel mentem 2 ütemű az is ilyen volt [O4
Bammeg,te mán tudsz valamit,ha minden kawa fékjét leszarozod. Egyáltalán,minek a fék?
Hátakkó kérdezd meg azt akitől veszed
Vagy esetleg nemtudom milyen fékbetét van benne, de egy puha, pl: réz fékbetét is jobban fog
Értem, akkor boccs nem tudtam, hogy már cseréltél.Sajnos nem tudok másba segiteni, mert nem KTM-em van.
Fémfékcsövem van már fent !
Javult is a fékerő de még mindég mocsok.
Ez a baja tuti mert már több Kawa kx el mentem és mindnek ilyen ocsmány volt a féke.
Ezért kértem segítséget tőletek mert legalább a Ktm re tudtak egy normális féket rakni..... és szeretnék egy kicsit erősebbet
HALI! Boccs, hogy bele vau vau, de előbb szerintem próbálj meg egy fékcső cserét...
Jó jó !
én meg is mérném de ha nekem nisin van akkor hogy mérjem meg a brembot?
Azért kérdeztem mert nekem nisin van és szeretnék rá egy brembot mert ez egy szar ami rajta van, visszarugózik stb (nem levegős)

Most találtam egy brembot és meg szeretném venni, csak fölöslegesen nem akarok kidobni 20 ezret .
Fogsz egy tolómérőt és megméred a csavar helyét
Hali !
Meg tudnátok nekem mondani hogy sx 125 04 körüli motor főfékhengeréhez hányas csavarral csatlakozik a fékcső ?
Légyszi segítsetek fontos lenne.

Előre is köszönöm
rápróbáltam
Ez nem licit volt, hanem fix áras eladás, nem mondták?
16-ot adnék érte. Illetve adtam volna érte, de mivel most ezt a pro circuitot úgy vettem, hogy adnak hozzá egy 06-os gyári dobot. Az meg sokkal jobb nekem mint ami most van rajta (04 gyári) úgyhogy már nem kell az FMF.