Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem próbáltam ki, de kikéne! Valahol olvastam. Van benn valami igazság. Nem kell hegeszteni, melegíteni meg festeni.
Azért nem a hidegre kell tenni, hanem fagypont alá, és légmentesen kell teletölteni, és lezárni. Nem árt erre odafigyelni, mert könnyen szétnyomja a dobot. Persze a horpadásokat nem így szokták javítani...
gyurikának van ilyesmi de az se amerikai ....de ritkább a fehér hollónál....

mi kéne hozzá?vagy mit akarsz tudni?már egytől megőszültem hátha esetleg tudok segíteni

évjárat? alvázszám?
Nemmondod komolyan?
Önts bele vizet és tedd ki a hidegre.
Azt mondják a motor színe a narancs igaz ez?
Sziasztok! Van egy KTM 400 smc LC4 tipusú motorom de sajnos nem tudok róla semmit. Állítólag ez amerikai kivitel létezik ez? Mert nem tudok venni hozzá semmit se. tudtok valamit hol tudnám be azonosítani? Köszönöm
Szia!

Érdeklődnék 125 2T rezonátor horpadást ki tudsz e varázsolni?

Előre is köszi, Ricsi
Ebben a szezonban már légpárnással nyomod?
hátha valaki SM - et akar építeni

http://www.kepesmotor.hu/teles...
KÖsz skacok a táblázat szerint 96 és énis igy tudtam. am egy 360as exc röl van szó.Csak nemnagyon tudnak dugót rendezni hozzá 97eshez már igen.De nem 100 % hogy a két dugó a 96- és 97 ugyanolyan nem tudta a srác a boltba megmondani.DE remélem nem változtattak az egy év alatt semmmit:)
Küld el a giraffe64@freemail.hu címre az alvázszámot és megmondom, hogy mikori a darab...
hali!Hol tudok motor v alvázszám alapján utána nézni az évjáratnak a neten? Gondolom a ktm szaküzletekben is megmondják de nicns kedvem bebaktatni és szeretném tutira tudni az évjáratot.Köszi előre is
Gumit meg le !
jol hangzik, csinalnal rola fenykepet, ha nagyon szepen megkérlek? köszi előre is!
Szevasztok!

na ugynéz ki megvan tesóm motorja,szóval most 2db 640LC4 van....

lehet hogy az idomokat elcseréljük
szia, nekem van gyári műanyag,a nagyobbik ami védi a dekliket is!
5000 be kerül és van kettő db
4T modellekre (SX, EXC, SMR) jó, 2007-ig. A 2T modellekhez is jó lehet, de ahhoz még kell egy fület hegeszteni rá. 12.500,- pénz, és 2 db van...
Megvan a vezérműlánc, köszi!
Ezeket mennyiért adod?
ez jo az sx-re? hogyér adod ? :-)
Szia!
Ilyenem van 2db. Az oldalát is meg lehet oldani, csak egy hegesztés kérdése...
Akkor szegény Peti idegeit kell cincálnod egy kicsit
koszi, probaltam, zsakucca :-)
Esetleg az Albert Petit zaklasd...neked ő úgyis közelebb van...