Ismerősnek van egy lámpás, önindítós, rendszámos SMR-je, de talán 2x használta mióta megvan neki...sztem értelmes ajánlat esetén hajlandó lenne megválni tőle...
Állítólag, a jéghokis protektorok közt érdemes nézelődni, mert elég jó cuccaik vannak. Felsőtest védő, könyök és térdvédők. EASTON márkában. Persze lehet más is.
megoldható,csak nagyon drága....de amúgy is utcára smr?
van egy csomó féle utcai motorja a ktm -nek, azok közül válogass szerintem.
10óránként olajcsere és társai... egyébként pedig nem is jó vele utcán menni. én mentem egyszer,kicsit többet.ez vagy megy, vagy nem megy..finoman nem lehet vele közlekedni......de ahogy érzed
tankméret azt hiszem 7 liter körül.. de annyit fogyaszt is alaphangon szerintem mondjuk utcán lehet kevesebbet..
Igazság szerint egy nagyon egyszerű kérdésem lenne, mivel nem pályán, hanem utcán használnám így megfelelően ki kellene világítanom a gépet, szerinted ez megoldható teljesen gyári minőségben vagy kókányolni kellene a mocin, mert azt nem szeretném.
-tank méretére lennék még kíváncsi.
-illetve a szervízelése, alkatrészek árfekvése stb..
köszi előre is! Berg megy, KTM jön, vagyis remélem :)
gyógyászati segédeszköz boltba bemész, és elmondod mi kellene,sok féle van.kiválasztod a legjobbat. utána szépen feliratod az orvossal, és megveszed olcsóért jó a terv?
A fásli nekem is összegyűrődött,de ez a harisnya nem szokott. Mondjuk ez a harisnya csak KB 30 centi hosszú. Olyan mint a viktor képén,csak szerintem vékonyabb anyag,meg nincs a térdén olyan buci szivacsból.
Én a 661 hosszú (combközépig érő) zoknijait szoktam használni, de sztem pont az okozta a gondot hogy összegyűrődött a védőnek a pántja alatt...mióta hideg van és hosszú termó alsót hordok motorozáshoz (rövidebb zoknival) azóta nem is volt ilyen gondom...
Nekem nem olyan rég húzódott meg a műtött lábam tesi órán, aztán doki mondta, hogy kellene venni ilyen gumis térdszorítós bigyót.
5ezer volt. (de nekem is csúszkál, ha mászkálok, pedig arra van XD )
na ő biztosan tud mondani valamit hogy milyen uccára a gíp
ő a ne
van egy csomó féle utcai motorja a ktm -nek, azok közül válogass szerintem.
10óránként olajcsere és társai... egyébként pedig nem is jó vele utcán menni. én mentem egyszer,kicsit többet.ez vagy megy, vagy nem megy..finoman nem lehet vele közlekedni......de ahogy érzed
tankméret azt hiszem 7 liter körül.. de annyit fogyaszt is alaphangon szerintem mondjuk utcán lehet kevesebbet..
-tank méretére lennék még kíváncsi.
-illetve a szervízelése, alkatrészek árfekvése stb..
köszi előre is! Berg megy, KTM jön, vagyis remélem :)
5ezer volt. (de nekem is csúszkál, ha mászkálok, pedig arra van XD )