lehet ilyen is, de remélem nem hagyott benned mély nyomot a dolog, mert nem szeretném.
egyet tudnod kell, hogy semmiféle rossz szándék nincs bennem soha,
Neked is szép napot és jó időt
Meg azt, hogy hiányzik a szettből a hézagoló alátét...mert a Prox így meg úgy...csak abban a szettben van hézagoló, amihez írja a KTM. A többiben nincs, mert nincs rá szükség...
lehet, de lehet, hogy nem.
de ha valakinek információra van szüksége, azt megtalálja az oldalon, ezt ajánlottam semmi mást.
Sohasem kötök bele senkibe, nem az én stílusom
Úgy emlékszem, hogy akkor is csak a korrekt árakat írtam le valami hajtókarról.
Alkonyat! A gyári henger 121.635,-; a dugattyú 93.325,-; a hajtókarszett pedig 105.770,-
A Nicasil az egy keményfémbevonat a henger falán. Gondolom azért akarsz új hengert, mert megsérült a régi. Az olcsóbb megoldás az, amikor perselyt csinálnak a hengerbe. Ez olcsóbb, igaz elenyésző teljesítményvesztéssel jár a gyári hengerhez képest.
Lehet én gyárit akartam ! Azt mondták lehet,hogy drága de az a legjobb mondjuk vettem rá egy akra dobot azzal jol átvertek mert 90ért edták csak a dobot ! Nem is néztem utángyártottakat! Mert te mit gondoltál érte?
Helló mindenki! Akinek 640 lc4 supermotyója van (04') legyen szíves menjen már ki a garázsba,és nézze meg nekem,hogy a hátsó fogaskerék hány fogas GYÁRILAG,mert már megőrülök,hogy egy KTM szervizben sem tudják megmondani! Előre is köszönöm!
egyet tudnod kell, hogy semmiféle rossz szándék nincs bennem soha,
Neked is szép napot és jó időt