Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet ilyen is, de remélem nem hagyott benned mély nyomot a dolog, mert nem szeretném.
egyet tudnod kell, hogy semmiféle rossz szándék nincs bennem soha,
Neked is szép napot és jó időt
Meg azt, hogy hiányzik a szettből a hézagoló alátét...mert a Prox így meg úgy...csak abban a szettben van hézagoló, amihez írja a KTM. A többiben nincs, mert nincs rá szükség...
lehet, de lehet, hogy nem.
de ha valakinek információra van szüksége, azt megtalálja az oldalon, ezt ajánlottam semmi mást.
Sohasem kötök bele senkibe, nem az én stílusom
Úgy emlékszem, hogy akkor is csak a korrekt árakat írtam le valami hajtókarról.
Belédkötöttem? Én? Biztos nem
Te, ez nem reklám? Mert belém belém kötöttél nem is oly régen...
2003-ban ennyire futotta...
itt megtalálod évjárat szerint a PROX termékeket.
www.prox.hu
Én csináltam magamnak, de már amúgy sem versenyzem, így nekem felesleges...
Giraffe! 15ért odaadom
itt vannak a gyári méretek
Negyed 5 fele érek oda! Remélem még ott leszel.
Alkonyat! A gyári henger 121.635,-; a dugattyú 93.325,-; a hajtókarszett pedig 105.770,-

A Nicasil az egy keményfémbevonat a henger falán. Gondolom azért akarsz új hengert, mert megsérült a régi. Az olcsóbb megoldás az, amikor perselyt csinálnak a hengerbe. Ez olcsóbb, igaz elenyésző teljesítményvesztéssel jár a gyári hengerhez képest.
Rajtgép? Teleszkóppal együtt adod? 21.000,- pénz a KTM, de máshol 16-18.000,- megkapod...
Miért szerinted akkor mit ér ? Ugyanannyit mint egy utángyártott ? Csak gyári aki ragaszkodik hozzá ,hogy az legyen az megveszi mint én is !
a nem gyárival is lehet jót rajtolni...és ugyan úgy bekad meg kiakad...szóval...
Lehet én gyárit akartam ! Azt mondták lehet,hogy drága de az a legjobb mondjuk vettem rá egy akra dobot azzal jol átvertek mert 90ért edták csak a dobot ! Nem is néztem utángyártottakat! Mert te mit gondoltál érte?
Uhh ennek a fele se kevés, nem gyári újat lehet kapni 20 alatt.
Nem tudtam, hogy ez ennyi azért köszi.
Én 45ért vettem! Már nem versenyzek ezért eladnám ! Mondj egy árat!
Mondj rá egy árat! A dob ára ujnak e fele! Nézd meg mennyi az ujés máris tudni fogod!
Mi pénz?
Sziasztok! Eladnám a KTM-450sxf-emröl a RAJTGÉPET is GYÁRI KTM-! Nagyon hasznos ezzel a legtöbb rajt a tiéd !
Ezt már szeretem köszi!
Helló mindenki! Akinek 640 lc4 supermotyója van (04') legyen szíves menjen már ki a garázsba,és nézze meg nekem,hogy a hátsó fogaskerék hány fogas GYÁRILAG,mert már megőrülök,hogy egy KTM szervizben sem tudják megmondani! Előre is köszönöm!