sracok, segitseg kellene. 2006-os sx450hez keresek hutovedot, kartervedot (amelyik feljon oldalt is kicsit), deklivedoket. valami otlet? neten neztem, ami hirdetes van vagy marha draga, vagy mar nincs meg. koszi elore is.
Úgy néz ki hogy sikerült megoldanom a gyújtótrafót. /eddig csak újat talaltam ami 30.000.- / Szépen körbefűrészeltem felül, a kétfajta műanyag elvált egymástól, majd dugóhúzóval és kiscsavarhúzóval kikapartam a drótig, felcineztem és beleállítottam a kiszakadt csavart. A tető vissza, szigetelőszalaggal alaposan betekertem és láss csodát, van szikra Motorba be és indul hidegen, melegen.....
Supersprox Stealth-re gondolsz szerintem. Itt kapható példul. Renthal van még a http://motormann.hu -n, lánc is van. Meg a http://parilla.hu -n is vannak és ott színes lánc is van. A ktm boltba meg elvileg van narancs 30k-ért.
aha érdekel,beszéltem a sráccal aztán mondta hogy megvették:)
A riasztóról lenne majd pár kérdésem ha nem nagy gond,ill akkor érdekelne az a másik is.
Mikori?mennyi km?milyen szín?
Érdeklődöm ki hol szokott lánckereket ill. láncot venni? Elsősorban hátsó lánckeréknek az a kétanyagú, belül alu, kívül acél lánckerék érdekelne( valami Stealth...?!? )
Van valaki közületek aki már foglalkozott Ktm gs-el van nálam egy 250-es és elég sok a szívás vele lenne 1-2 kérdésem.
Úgy néz ki hogy sikerült megoldanom a gyújtótrafót. /eddig csak újat talaltam ami 30.000.- / Szépen körbefűrészeltem felül, a kétfajta műanyag elvált egymástól, majd dugóhúzóval és kiscsavarhúzóval kikapartam a drótig, felcineztem és beleállítottam a kiszakadt csavart. A tető vissza, szigetelőszalaggal alaposan betekertem és láss csodát, van szikra Motorba be és indul hidegen, melegen.....
Csak arra leszek kíváncsi mennyire bírja majd?
Nincs valakinek eladó gyújtótrafója lc4 620 -hoz?
Van mail címed?
aha érdekel,beszéltem a sráccal aztán mondta hogy megvették:)
A riasztóról lenne majd pár kérdésem ha nem nagy gond,ill akkor érdekelne az a másik is.
Mikori?mennyi km?milyen szín?
köszi
Jó lenne...