Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elméletileg jók...gyakorlatban
Szerintem biztosat csak úgy lehet mondani ha belepróbálod...
Hali Lenne 1 kérdésem hozzád/ hozzátok vajon az exc kerekei jók egy lc4 640 sm-be? Volt már vele dolga valakinek? Fontos lenne!
Köszi előre is!
jah sx 520-hoz vagy 525-höz
de exc is megteszi
hali esetleg vkinek szervizmanual? kösziiiii
Köszi szépen....
Adjon már valaki valamilyen linket ahola KTM lc4 640 hez tudok alkatrészeket nézni,és rendelni pls...
Sziasztok!
Ki tud valamit arról, hogy a 2007-es 450 EXC-be milyen vastagok gyárilag a kopó kuplunglamellák? Az enyémben 1, 8mm-eseket találtam, de állítólag 2003-tól 2, 4mm vastag való bele.

Kösz a segítséget!
mikor látod?::--))
Hello nincs valakinek ilyen
Üdv mindenkinek.. Adjatok már linket hogy KTM 640 lc4 - hez hol tudok alkatrészt rendelni,nézni neten..
Aki tud linket légyszi írjon..
Köszönöm..
Ahhoz tudok, de az árát meg kell néznem...
sx 525 2003
Milyen motorhoz kellene?
és miről kap feszkót?
akksi? az nincs ebbe hála istennek!
az jó dolog ha létezik!
erről még nem is hallottam!
hol lehet rendelni és mibe fáj egy ilyen?
hát a én elkezdenék nézelődni, egy jó hűtőventi nem lenne hátrány, még akkor is ha te kapcsolod be érzésre amikor kell, nem pedig automatice...
Én rendeltem hozzá nagyobb teljesítményű vízpumpát, és így sosem forrt fel, még extrém körülmények közt sem...
remélem mert ez a forralósdi nem túl nyugtató
Naja, nekem nem ment ennyire a fakerülgetés, ott kellett a sok kuplung. Különben is már megvan a motor, most már mindegy...
De ezt nem azért mondom mert rossz lenne a gép csak személy szerint nekem nem jött be az sx erdőben. De lehet attól még neked jó, sőt legyen is...
Hajrá!
A forrásról majd az okosabbak regélnek... Mindenesetre Cereden az erdőben előfordult, pedig nem voltak sokan előttem.
na jó legyen kis gáz:-)
Elenged azt gáz? Azt jön a büntetés mindjárt!
remélem jó lesz:-)
erről a forrásról hallottam én is de azt mondják nem mindegyikre jellemző ,de azt miért csinálja?
gondolom nem tesz jót neki ha sokat megforralja magát?!
a futómű át van szelepelve tehát az elég jó szerintem és a szerelő szerint is aki csinálta a szervizt rajta!
a kuplungot miért kellett csúsztatni? elenged azt gáz::--))