Az nem baj hogy amikor hidegen beindítom a motort szivatóval elég magas fordulaton pörög? Tudom hogy szivatón egy kicsit magasabb a fordulatszám de ez egy kicsit sok szerintem.
Orvosi boltban (én a Wolf-ba vettem) lehet kapni gumis térd rögzítőt.Olyasmi mint egy harisnya,csak rövidebb,és nincs feje. Nekem bejött. Asszem az EVS-nek is van valami hasonló,direkt lábgéphez való harisnyája. Valami ilyesmi ,csak ez asterix. Egyszer kipróbáltam,össze-vissza gyűrődött,lecsúszott. Minden bajom volt vele,szerintem szart se ér,aztán valami 10ezer volt. Nekem az a gumis harisnya jött be eddig a legjobban.
Szerintem ez ugyanaz,mint a THOR amit szabcsab-tól vettem. Amúgy az nekem nagyon bejött.csak az egyik szalag vágta mindig a lábamat. Mondjuk ez a mostaninál is így van.
sziasztok, valami személyes vélemény, tapasztalat a 450 illetve 560 SMR-ekről? Nézegettem őket, valószínűleg csere lesz, csak nincs tapasztalatom KTM-el, még a barátaimnak sem nagyon...
Ezt az EVS Strata-t Te nézted már (élőben)? Mennyivel tud ez többet egy komolyabb kétcsuklós térdvédőnél (mondjuk Thor Force) Mert árban alig van különbség...
Az Ortema elég durva, saját orvosai vannak ahol ha kell meg is mütik a térdet (garanciában ) ha szar lenne a termékük, van alap modell, de a fullost csak méretre készitik. olyan 1500-2000 euroval beléphetsz. az asterisk "már csak" olyan 600 Dollár.
Hát tudtam hogy leszólod azt még nem is volt rajtad ilyen Én 7éve ebben motorozok és még mindíg jól végzi a dolgát és nekem kényelmes!A pánt meg elég erős meg amúgyis a crossgatyában van ezért nem nagyon tud elmászni a lábamon
Én egy ehhez hasonló Alpinestars-t próbáltam (Bionic asszem), na hát az annyira szar volt amennyire csak lehet...alul csak egy pántja van, emiatt ha behajlítottam a térdem, elkezdett elemelkedni középen a lábamtól, aztán persze szépen el is fordult...meg amúgy sem volt kényelmes
Meg ha már a tizenezres kategóriánál járunk (amit ajánlottál 13e Ft), akkor vegyen inkább 16-ért kétcsuklós UFO-t, az már ránézésre is jóval bizalomgerjesztőbb...
Meg ha már a tizenezres kategóriánál járunk (amit ajánlottál 13e Ft), akkor vegyen inkább 16-ért kétcsuklós UFO-t, az már ránézésre is jóval bizalomgerjesztőbb...