Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is olyan van mint amit GD mond, nekem is csak egy problémám van vele hogy van benne egy vékony háló a szivacson ami nekem lejött a szivacsról és össze-vissza gyűrődik. Ez lehet azért is mert kicsit lötyög a karomon. A térdvédővel nem volt baj.
Ja zsír cucc olyan mint az EVS csak hát moslék drága!Hobbi endurózni meg megvéd az UFO is Vagyis reméljük
egyetértek, énis olyanban nyomom
Nincs protektor gatyám,de lehet veszek egyet tavaszal.Nekem innen a NOFeart ajánlották!multkor akciós volt 9900Ft
Asterisk vagy Ortema ennél jobb nincs. de a megfizethetöböl ezzel kiléptünk.
Arra sztem ne protektornadrágot, hanem zselés seggű bringásgatyát nézzél...klubos kolléga legalábbis olyanban szokta nyomni és neki bevált...
Sima csuklós!Térd kifordulástól mondjuk ez sem véd de legalább tartós!A Protektoring meg a képen látható amit ajánlok!
Ha már írtad, meg tudnád mondani van e érdemi különbség a protektornadrágok között? Nem feltétlen bukásnál, hanem inkább, hogy később üljem szét a hátsóm...
Egyébként az UFO cuccok szerintem ruházatban meg védőcuccban messze a legjobbak!Persze FOX meg Alpinestars jókat gyárt de most a megfizethető cuccokra gondoltam.Protektoringből meg a Zero7-es vált be!
Az melyik?
Ja jó térdvédő de pár ezerrel dupla olyan vastag UFO csuklós térdvédőt lehet kapni!Én azt ajánlom én már párszor leteszteltem!
Hosszú évekig használtam egy ilyen(oldal alján) térdvédőt (bár arra Polisport volt írva de a felirattól eltekintve tökugyanez), szerintem árá/érték arányban nagyon jó...
Én szívesen segitek ha ruhát védőfelszerelést akarsz venni.Haver Universalmotorban dolgozik ő tudja melyik a gagyi és melyik a jó!Nekem is volt már pár cuccom szóval amiben tudok segítek!Jah és EXC terepre való ez egyértelmü!Még a négyütem is!
ja küldjed már vissza lécci,hátha beleillik

amugy kegyetlen milyen ára van ennek a szarnak,pedig csak a 3. sebesség fingott ki...
kuplunglamella nem kell bele?
Zsiráf mester,ezt nem vállalod be esetleg?

Megadta magát a váltó,elég szopás...
Persze, nyugodtan írjatok, nem bánom én, igen, lesz is, csak nem tudom , hogy melyik típusok a jók, nézegetem neten , universal stb., de az lenne az igazi, ha valaki saját tapasztalatából mondaná, hogy neki melyik jött be
Június vége fele kaptam meg ezt a motort, előtte nem volt semmilyen motorom se, ez a kezdőgép, szóval ez a kevéske idő ami maradt az évből, arra ment, hogy megszokjam a motort, profin váltsak stb., úgy érzem ez sikerült, de nagyon vonz már a terepezés, eddig nem sokat voltam terepen, 4x 5x voltam talán, ilyen dimbes-dombos terepezésen, haverokkal, de tavasszal szeretnék már jóval többet menni terepen, mert ez a motor oda való, ott a legjobb, (sm, hát azért 2T sm nem az igazi :) , oda már kellene a 4T ) meg én jobban szeretem az enduró vonalat, ezért is kellene valami cucc, meg alakulóban van egy társaság akik benne lennének ebben (eddig csak olyanokkal tudtam menni, akik leginkább városban, úton nyomták, sm,endurokkal, VÁROS hátránya, betondzsungel )
Na, nem akarok siránkozni!
Vannak itt komolyabb arcok, akik egymást és az olvasokat szórakoztatják, nem akarok belerontani!
Ha tanácsolhatom akkor a térdvédő legyen az elsők közt!Érdemes normálisan felöltözni ha motorozni megy az ember.Én már basztam rá erre!Azóta minden cuccot felveszek még ha csak egy kört teszek akkor is!
értem, ja, gondoltam mondjuk h crossosabb hang
kár , hogy nincs most rá pénzem
(protinget akarok venni + új szemüveget, mert ami most van szar, mert párásodik + meg valami ruci is kellene, de ez a legkevesebb )
Sőt, térdvédő sem ártana, főleg, hogy már 1x műtötték elég komolyan a jobb térdem, na az is szép volt
hy! már nincs rajta.. de hangosabb, sokkal crossosabb hangja volt mert rövidebb mint a gyári
Srácok!azért megvan ennek a fórumnak a szépsége.érdemes volt benéznem többször is az elmúlt pár napban,szarrá röhögtem magam,de a mai feltette a koronát az egész akcióra...
de lehet,hogy csak nézeteltérés okozta az egészet,biciklin kicsit másmilyen a hajtókar,mint egy motoron
Písz mindenkibe,további hasonlóan mókás órákat az év hátralevő napjaiban
Vagy Zoli esetleg te egy videót a gép hangjáról?
ezredekről, max 1 tizedről van szó ! ezt sokan megjátszák még nagyobb szervizekbe gépműhelyekben is ! ha nem hiszed próbáld ki !
giraffe!
Nem tennél majd fel egy videót, ezzel az új kipuffal? pls.!