Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irtad,hogy csak gyári henger van az mennyi ? Meg nemtudod a gyári hajtokar dugo hozzá milyen áron van? Köszi a választ elöre is!
Milyen az a megperselyezett,nicasilozás? Pinkmotors oké. De mit szolsz az utángyártott hajtokarhoz és a dugohoz? Belemerjem rakni?
Henger az csak gyári van, vagy megperselyezed. A nicasilozás durván 60.000 forint, és egy hónap. Prox cuccokat meg a Pinkmotors-nál kapsz Tatabányán, illetve a viszonteladóinál...
Csak bütykös gumi vágásra alkalmas!
http://www.knobbyknife.com/
És hány papír lenne a csereértéke?
Lehet érdekelne
Szia Alkonyat ! Gyári az gyári KTM-Ocsá-nál a legolcsóbb!
Ezt irták email-ban igaz ez? A prox? Annyira jo áron lenne ki tudja és hol lehet rendelni!?
Én az enyémbe KTM -nél vettem még Földváron de már kecskeméten vannak ! De ha nem akarsz gyárit egyik haverom valami PROX-okat rakott az övébe talán az olcso is jo is
Sziasztok! Kérdésem lenne alkatrész ügyben.: Hol lehetne rendelni jo áron 2007-es KTM-SXF-450-be ::: hajtokart,dugot,hengert ? SŰRGŐS LENNE ,Válaszotokat elöre is köszi
köszi
Itt a kép a rendszerröl nincs letakaritva stb..ahogy levettem motorozás után
Szia! Igen el szeretném
Vagy veszel egy 100-150 W-os forrasztó pákát és csináltatsz hozzá pengéket, mondjuk HSS gyalukésből.....
hello érdekelne a gumivágó! a kés a végén cserélhető? sportmotor gumi vágásra használnám és ezért kellene egy keskenyebb kés hozzá! Várom válaszodat!
Hali!
Mert el szeretnéd adni? kopletten az első könyökkel együtt?
GD már tesztelte!
7000.-
sevjo@freemail.hu
sziasztok keresek KTM exc be való gyári sm szetett fekete ráffal tárcsákkal és fék adapterrel előre is köszi
http://www.knobbyknife.com/ind... valaki erről vmit vélemény?
Keresek megvételre KTM Sting 125-t.
Állapot annyira nem lényeges, viszont csak rendezett papírokkal (rendszám stb.) rendelkező érdekel!

Giraffe, ebbe beszámítanám a kerekeket
Szia! Szerintem töled vettem egyszer egy átalakitot sm-szetthez a multkor ha nem akk bocs.. Na mind1 szerinted mit ér egy gyári kipufogorendszer KTMsxf450 -em van 2007-es
Ktm mx 250 hez bontott alaktérszek eladóak,amik a képen vannak!
De ez meg feleannyiba se kerül...és mondjuk egy hangtompító dobon nincs nagyon mi tönkremenjen
Ahoj,

Keresd a Giraffe-t, van egy Akrapovic nála, nagyon szép állapotban!
írtam
Írj mailt, és megírom...