Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért tök durva. ennyit én se szoktam offolni
Én bújtam ki a válaszok alól? Nem is kérdezel semmit, csak vádaskodsz...
Drága Giraffe!
Itt most kb 3 "kolléga" oszt mintha teljesítmény bérben lenne érte megfizetve. Ne vedd magadra. Jónéhányan ismerünk téged. Hisztis f@sz vagy de felkészült és aranyból a szíved. Ne foglalkozz mindenféle bringásokkal. A hajtókarod meg igenis gyönyörű.
küldöm
Tényleg befejeztem. Ügyesen kibújtál a válaszok alól.
Örülj neki hogy csak én fenyegettelek. Lehet ez még rosszabb is a mocskos pofád miatt. Egyszer majd belenyúlsz olyanba aki nem türelmes. Bár ahogy hallottam nem sok jövőd van, jelened se a múltad az amiből próbálsz éldegélni.
Küldesz mailbe telefonszámot?
Üdv! csináltam képeket...
Ne felejtsd el, hogy az éremnek mindig 2 oldala van. Nekem is régen jó kapcsolatom volt velük, amíg... még mindig felhívhatsz, ha gondolod, és szívesen elmesélem az alkatrészeket.

Ja, köszi a vaterás tippet. Azt hiszem a Norbi is bőszen űzi ezt a sportot...

És ne fenyegess! Nem vagy abban a helyzetben...
Aki akar megtalál.Állok elébe. Valódi a nevem. Bringás fotókat meg hiába rakok fel egy motoros oldalra.
Egyenlőre csak bringázom igaz egy KTMel. Jövőre tervezek motort venni. Jó kapcsolataim vannak Ócsán a KTM szervizben. Ennyit az előzményekről.
Ha tovább akarod írni a mennybemeneteled történetét ám tedd azt, de ne felejtsd sok információm van a sunyi üzleteidről meg a paraszt lenéző dumádról.
Ne hazudozz itt tovább. A vizes lepedőt ne rángasd nehogy a torkodra tekeredjen. Tartsd meg az ügyfélköröd. Oké legyen így. Én befejeztem.

ÁFA-s számla muuhahahaha
Kedves totom!

Örülök, hogy ezt írtad: "Látom magadból indultál ki" Ebből is látszik, hogy nyilván te is magadból indulsz ki, amikor azt képzeled, hogy mindenki hazudik, és 2 forintért átver másokat. Illetve nulla szaktudással osztja az észt, és hülyéket kérdez.

Ezt a hajtókart tavaly épp 3 ember kérte, hogy adjam oda neki. Nem adtam, mert 4T motorom volt, és nekem is jól jött volna. Akkor egyébként 110.000 Ft volt a gyári, és 65.000 körül a Prox hajtókar szett. Csak éppen hiánycikk volt a Prox. Most amikor 2T motorom lett, és gondoltam, hogy eladom a 4T alkatrészeket, akkor egyből egy "köcsögbuzisufnigeci" lettem...Intelligens emberek ezt úgy csinálják, hogy ha látnak valami olyat, amire nincs szükségük, akkor lapoznak tovább. Nem az eladót baszogatják ismeretlenül, hogy hé haver, te hülye vagy, meg ez drága, stb. Mindennek annyi az ára, amennyiért találsz rá vevőt.
Kedves Lajos!

Az áfás számla mond neked valamit? Vagy büfögsz te is csak tovább? Ha nem mered vállalni magad, akkor ne vádaskodj itt, te lúzer! Hívj fel, elmondom, hogy miért ennyi. Az a vicc, hogy nem is kell hirdetni magam, így elég sokan keresnek, hogy segítsek ebbe-abba nekik. De igazad van. Elküldöm őket a sunyiba ezentúl. Mit képzelnek? Olcsóbban alkatrészt venni? Főleg meg legyártatni olyat, ami meg nem is létezik? Hogy jönnek ehhez emberek...
Nem értem mit csodálkozol ezen...hiszen Hofi óta tudjuk hogy a korrupció is csak az amiből téged kihagytak
haver ugat mindig ilyen tajparaszt dumákat hogy "köcsög adócsaló vállalkozók" miközbe szereli a cégétől lopott gumikat fusiba...
a szomorú benne ezek komolyan is gondolják...
Mindíg azoknak nagy a pofája, akik nem merik vállalni magukat és az adatlapjukat sem töltik ki! Félnek, hátha megtalálják, vagy összefutnak velük és akkor már csak kis nyuszik lesznek! Tudásuk, tapasztalatuk meg egyenlő a nullával.
Áfa csaló feketéző!

na ezen befostam a röhögéstöl, kissé szocreál duma...
Hirdess a vaterán ne itt! Tűnj el a turizott vackaiddal!
Áfa csaló feketéző!
Jóvan Misi,ez nem a reklám helye ám! Mindjárt kiderítik ám itt a nagytudásuak,hogy te is szart árulsz.
Ne keverd mán a szezont a fazonnal, kisgyerek.
Itten nem egy zsiguli hajtókarról vitáztak ami annyira túlméretezett hogy gyakorlatilag örök életű.
Hanem egy versenymotor üzemórás hatókaráról ami elfárad mert épp csak annyira van méretezve mint amit megadnak rá.
Azután csak a vakszerencsén múlik minden.
A CRF blokkján.
mármint ?
Az csak 1 karcolás!
Kellemeset !

kúrva fogalmatlanok itt egy ketten !
a hajtókarról annyit, hogy ha maga a kar nem feszül be a görgős kosár megszorulásától vagy szétszakadásától vagy egyéb más külső behatástól szinte soha nem törik el ez tuti ! amit gf64es mondott hogy felújította .... én megvenném a motoromba ! a balhés részek újak tehát nem lehet gond ! aki nem hiszi az nézze meg a crf galériát az adatlapomon ! ktm4ever vegyetek yamahát
Látom magadból indultál ki buzirudi.
Inkább kotorj még néhány kicserélt alkatrészt hátha valaki ráugrik.
Bocsi rosszul írtam nem a hajtókar kerül 54.810.-Ft-ba, hanem a komplett hajtókar szett, mindennel együtt.
Csak gondoltam felírom az összes alkatrész árát, hogy mindenki tisztában legyen vele.
üdv.