Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam mér pár kopott csapszeget és csapot, véletlenül pont így néztek ki és a berűgódűs is így néz ki az elején.
Azt hogy mennyi van benne azt mondasz amit akarsz, külsőre nem látszik semmi belőle, az meg hogy kit hogy versz át a te dolgod nem ismerlek személyesen nekem hiába mondod hogy te nem vagy olyan...
Neked kell a pénz és akinek kevés van az majd esetleg odaadja érte hogy mekkora bizniszt csinált, és hogy mikor szakad majd el neki anyagkifáradás miatt, kitudja, szerencsétlen.
Megint az fog rosszul járni akinek amúgyis alig van pénze.
Az a legtisztább. Így nehéz megtippelni, hogy mekkora a baj...
Köszi hogy megnézted a fúvóka árát ha kell szólok. Csak azt próbáltam magyarázni hogy a dugattyú a gyűrű alatt nem fekete hanem tiszta és a dugó felületén körbe csavarhúzóval érezhető bemarások vannak. De mind1 mert télen úgy is szét lesz szedve egy kis átvizsgálás céljából.
bakker, bocsánat, az első képet ne nézd XD rosszat raktam be én hülye
fasza ez a kipuff, lehet hülyeséget kérdezek, de mivel tud többet, mint ez ami van nekem, (kép) hangra jobb, ... ?
Lenne pénzem megvenném, már csak azért is, mert valahogy jobban bejön ez az fmf , szebb...
Csak azért mesélem el, hogy képbe legyél. Mivel nem szoktam átverni senkit, így nincs ezer üzemóra benne, és ha egybeolvadt volna a hajtókar a görgővel, akkor sem ajánlanám senkinek. Amit te a csapon kopásnak látsz az a túlméret lépcsőjéből adódó fénytörés/árnyék. Ha lenne még 4T motorom, akkor el sem adnám, megtartanám magamnak, hisz 120.000,- Ft most egy ilyen hajtókarszett.
Hy srácok
micsoda viták mennek itt hát szíve joga mindenkinek hogy mit vesz, nem tud valaki 520-as KTM-hez matricaszetett vagy valami kis fasza dekorációt előre is köszi
új a exc-re ventilátor mindenel együtt menyibe kerül!
Az alsó szem felülete nincs valamilyen formában edzve
Ja igen, lehet hogy szemre nem látszik semmi, de az anyag már valószínűleg el van fáradva, amivel nem lehet mit kezdeni.
A képen akkor miért látszik tisztán hogy a csap használt?
Látszanak az előző görgők koptatta nyomok.
Attól hogy kap új csapágyat és felfúrják, még benne marad a sok üzemóra, igaz? Mert azt ugye nem lehet nullázni.
Mivel ezt az alkatrészt is húzó-nyomó igénybevétel éri amire megadnak egy üzemóra számot, az anyag nem fogja tovább bírni hiába raksz bele új csapágyat. Igaz?
Ez úgy működik, hogy bizonyos kopásokat fel lehet újítani. Ez annyit tesz, hogy következő méretre köszörülik a hajtókar alsó szemet, kap egyel nagyobb tűgörgő kosarat, illetve a hozzá való csapot. Olyan a hajtókar, hogyha a kezedbe adom, nem tudsz különbséget tenni az új, és ez között. Nemcsak a tűgörgő kosár új, hanem a csap is, mivel még sosem volt motorba. Ha megnézed a cikkszámát, akkor látod, hogy 525 SX, és 525 SMR-be is szerelték ezt. És nem sózom rá senkire, sosem vertem át senkit. Ugyanúgy vállal a gépműhely garanciát rá, mint az újra...még valami kérdés?
De mi van ezen felújítva?
Az hogy adsz hozzá egy új csapágyat?
A csapon látszik a használat nyoma a képen is, milyen lehet igazából?
Gondolom a hajtókar sem szebb belül.
Te írtad lentebb hogy ezekbe jó.

Én nem értem ilyet mért kell bárkire is rásózni.
Ok bocs írtam hogy magánvélemény de személyszerint én nem bízok a használt cuccokba.Mindenki szíve joga mit tesz a motorba!
Nincs kedvem vitatkozni...aki tudja, hogy mit jelent egy felújított hajtókarszett, annak nem kell magyarázni semmit. Én sem ugatok bele, más eladásába...
Ok akkor nem az a srác.excjohn nevü emberke akarta ugyanúgy ócsára vinni a 450EXC-ét és ugyanúgy dugót akar cserélni a gépben
Ha nem értesz, legalább ne írj hülyeséget. Adok gyári cikkszámot és nézd meg, hogy mire való...
Ez igaz!Én biztos nem vennék használt cuccot a blokkba Mondjuk ez magánvélemény!
Ok, meg küld már el légyszi a cikkszámát is. Köszi!
Szerinted ki az a marha aki egy EXC-be vagyis egy versenymotorba használt üzemórás alkatrészt tesz bele?
De SMR-be se való, meg sx-be se.

Ez olyan mintha a használt dugattyút vagy szelepet akarnád eladni féláron.

itt vagyoooook
de már csak tanáccsal tudok szolgálni, hűtőventillátorokat eladtuk már
hűtőventillátor csak a 2006-2009-es bergekre jók vagyis amelyiken az újabb tank van, ez előttieken alig van hely a hűtő és a tank között, feltéve hogy gyárit akarsz rárakni
az exc-é talán keskenyebb...
Vogue-t vagy Foxy-t keres supermoto topikban
találtam 1 képet.. nem sokat látni tudom de nincs kedvem lemenni a műhelybe holnap lefotózom rendesen....
Ok, várom!