Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek, boldog karácsonyt.
A hajtókar amiről beszéltek az PROX-ból a 03.6520 cikkszámú alkatrész és 54.810.- Ft az ára.
Amúgy külön meg lehet venni a tűgörgőt 22.354322F cikkszámú és 11.550.-Ft, a csap 06.3464.7 7.035.-Ft , a hézagoló lemezek amiket nem láttam a képen, de kellenek hozzá 03W.35551.0 2.520.-Ft/db
Ezeket megtaláljátok a weboldalon.
www.robogotuning.hu
Hi All!
Visszaolvasva az előző két oldalt:Boldog Barácsonyt Mindenkinek!
(Esténként elolvasgatom a fórumot-csak nekem is KTM-em van-de nem értem,miért kell egymást fikázni?Meg lehet ezt nyugodtan is beszélni,lsd:Ócsa szervíz-hajtókar.)Így látatlanban mindenki osztja az észt,ha meg találkoztok pályán vagy akárhol idegenként-spanoskodtok.
Nem akartam észosztó lenni,de én ezt gondolom...
Ready to Race!
Persze és ad még egy 20 ezrest is meg két új gumit csakhogy minden jó legyen..... Hihető
Köszörültetünk mert amúgy is jó volt, de miért ne.
Te kis homokos! unatkozol otthon?

Kerék
de milyen gyík vagy,ezt elkellet volna mondanod mr. szarahajtókarodnak,és nem kellet volna két oldalt gondolkoznom,hogy most mi a tököm van
de legalább megvilágosodtam
Na jól van, már csak te hiányoztál...
Így utólag mindent megtudsz magyarázni látom.
A te motorodba volt? Mérted az üzemórát?
Milyen érdekes hogy a használt piacon minden pont 10 üzemórás. Nem gondolod?
Persze megértelek te maga vagy a jótétlélek, veszel egy motort felújítod mégegyszer annyiért majd eladod az eredeti ár negyedéért csak hogy valaki majd jól járjon. Igen ez teljesen érthető, mindenki így csinálja.
Akkor megvan a magyarázat az aprócska termetedre
Igen!
akkor válaszolok magamnak
tehát 10üzemórát ment,és valami gyárihibás fos volt rajta,az megadta magát. te meg kicserélted az egész cuccost,ami arrafele van, hogy patent legyen.
Teher alatt nő a pálma...tartja a mondás...
Úristen! Hallottál már olyanról, hogy 10 üzemóránál eltört egy gyári hibás főtengelysonka? És ezért futott keveset a hajtókar? És mégse akarok átbaszni senkit, ezért kapott egy felújító szettet?

Üvegtigrisesen szólva: húzzál haza, oszt főzessél a kedves mamával...
Giraffe nem lennék a helyedben...itt aztán mindenki rád szállt...
Kitartás!
Na pont ez az, azt a hajtókart azért kell kicserélni megadott üó után mert elfárad az anyag.

Pedig ő egy felettébb okos precíz embernek állítja be magát csak az ilyen dolgokat pont átugorja.
Igazad van! Én kérek elnézést!
Igazad van jobb elviccelni a kínos dolgokat, kár is hogy rákérdeztem ezekre.
Hallgatnom kellett volna és nézni hogy valaki hogy ad el vigyorogva jópofával egy használt épp csak el nem tört alkatrészt újként.
Sok sikert a majdnem új, olcsó, épp csak alig használt alkatrész piacon.
engem amúgy érdekelne,mert jó a kérdés. mindenféle rosszidulat nélkül. és főleg úgy hogy nem értek hozzá. de ha mindent kicsierélsz rajta, és körülötte, akkor tulajdonképpen maga a hajtókar, ugyan olyan "fáradt" marad nem? vagy az olyan bika anyagból van ,hogy nem lehet baja,csak azoknak ,amiket kicserélsz rajta?
elég hülye kérdés lehet,de azért várom a választ
Én úgy látszik akkor anyagból lehetek, mert elfáradtam tőled...
De ez egy alig használt hajtókar a csappal együtt, akkor minek bele új tűgörgő és minek kell felújítani?
Ami alig használt azon még nem látszik a használat nyoma sem és nem kell köszörülgetni.
De mi lesz ilyenkor az anyag elfáradásával erről is mesélj már egy kicsit!
Milyen tényekre? Milyen kérdésekre? Úgy büfögsz hozzám, mintha a seggedből rángattál volna ki...

Képzeld el egy egyszerű példán: új féktárcsát teszel fel, és régi kopott betéttel. Mi történik akkor?
Én csak kérdeztem. Ha neked nem tetsző kérdést tesznek fel már egyből nem is akarsz válaszolni. Csak nem megsértődtél azért mert kicsit rávilágítottam a tényekre, miért nem válaszolsz inkább a kérdéseimre? Te kérted hogy kérdezzek, kérdeztem. Csak nem baj?
Szóval válaszolsz?
Ja, és ezzel a kérdéseddel elárultad, hogy mennyit is értesz, illetve nem értesz ehhez a témához...ha új tűgörgőt teszel bele, akkor miért is köszörülöd újra a felületet? Bonyolult kérdés...
Figyelj, én nem fikáztalak, és nem szóltam be neked. Nem is okoskodtam. Gyere el, nézd meg, meg is foghatod. Ha ugyanazt mondod azután is, akkor veszek neked egy új szemüveget! Igazad van! Átbaszok mindenkit, főleg a szegényeket. Örülj neki, hogy te kurva gazdag vagy...Szép álmokat!
Egyébként miért lett felmunkálva ha alig volt használva?
Ez érthetetlen. A jót nem kell javítani. Ha meg már ennyire elhasználódott akkor megette a fene, egy fabatkát sem ér.