Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked bizony faszparaszt! Honnan tudnád legálissá tenni a csórelt cuccaid köcsög? Nem tudlak felhívni mert anyu nem töltött a kártyámra.
Szia!

Gyári, felújított, (keveset futott), Wiseco Racing tűgörgőszettel. Ha érdekel, hívj fel. 450 EXC-be is jó.

20/914-7321
Ha ezt nekem címezted, akkor nyugodtan fel is hívhatsz, és elmesélem, hogy hogyan tudom igazolni...20/914-7321
Hello Tomi!Jankó haverod akarja elvinni a mocit szervízbe nem?Én is Ócsát mondtam neki mert egyik ismerősömnek már csinálták ott a gépet és még működik!Törökbálinton is lecserélték a bandát egy pár éve.Én oda vittem egyszerkétszer a 250EXC-t.Nekem velük se volt gondom.
Fejezd már be senkiházi! A KTM Ócsa már tett le valamit az asztalra! Nehogy már egy sufniszerelő házibarkács buzi mondja meg a tutit!Vigyázz nehogy szétbassza egyszer valaki a mocskos pofádat geciszájú!Kíváncsi lennék hogy tudnád igazolni a lopott alkatrészeid eredetét?
Sziasztok!
Eladó egy 2004-es ktm exc indexes rendszám taró idom ( csak a műszakikon volt fönn) és egy kilóméteróra-üzemóra-stb számláló kütyü ( más tipusokra is jó ). Idom 10 ezer, kütyü 25 ezer forint.
06 20 987 88 09
Én is az ócsai szervízt ajánlanám, messze a legjobbak és a legkorrektebbek a környéken.
Mindent meg tudsz velük dumálni és árban is jók.
Pár kérdés a hajtókarrol 04 EXC-450 való és gyári ktm cucc? és mennyi az a félár? ja és új?
Rántsad...nekem nem lesz belőle károm
De előbb olvassál levelet!
Hozd el hozzám inkább! Van egy belevaló hajtókarszettem is, a gyári ár feléért...
GD! Ne kezd ezt el, mert az ócsai storyk a legfrissebbek, és ha sokat isteníted őket, akkor lerántom róluk a vizes lepedőt...
semmi semmi csak fére olvastam azt amit írtál még pedig (nálunk jobbat nem talál) közbe rájöttem hogy( náluk jobbat nem talál)! hirtelen azt hittem ,hogy ott dolgozol!
Nem értem a kérdést...
Bocs el olvastam NÁLUK ok! köszi a válaszokat!
Hali nem tudja valaki megmondani a karburátor pontos tipusát KTM EXC 400 2001-en?
A nálunk a ócsait mondod?
Azért ismerősök a gödöllői meg a törökbálinti szervizben tapasztaltak "érdekeseket"...mondjuk ezek évekkel ezelőtti történetek, úgyhogy azóta már lehet hogy sokkal jobbak lettek...
én hozzájuk vittem az sx-et anno. max elégedett voltam norbiékkal. de ennek már 3 éve.
azóta hallottam hideget-meleget is róluk.
mondom én
GD arra esküszik amugy szerintem mindegyik szakszerviz egy kutya..
Ha mindenáron hivatalos KTM szervizbe akarja vinni, akkor náluk jobbat a környéken nem nagyon fog találni.
Sziasztok egyik ismerösöm a 450 exc-t elakarja vinni Ócsára ktm szervizbe! tudtok valamit erről a szrervizről? jot vagy rosszat szivesen meg hallgatom! ja egyebként hajtó kar cserére!.
Ö... Mihez is? :)
raksanyik kukac gémél pont kom
Raks11. Elérhetőséget tudsz adni?
Hejj,kátéemes mézes kalács ,Boldog Karácsonyt,és új évet!