Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt ajándékba kaptam van másik dobom... képet küldök holnap ha érdekelne! árban 20körül gondoltam...
tud valaki hütö ventilátort minden kütyüvel együtt! jo használt vagy új csak ocson! ami jo a husabergre is gondolom ami jó 04 exc-re az jó a 04 fe-re! vagy nem jól tudom?
Nekem is arra kéne...Miért adod el? Mennyi lenne? Tudsz képeket küldeni róla?
nekem 2003-as exc 200-on volt
Mire való? 125-200-250-300? Engem érdekelne...
eladó egy FMF kipufogódob KTM 2t exc ill. sx re! 2 hónapot használtam, új ára 27ezer volt
Lehetsz elfogult bármelyik szervizzel, de közönségesnek akkor sem kell lenned. Még egyszer mondom, ha nem tudsz olvasni, és sorokat értelmezni, akkor hívj fel, és elárulom, hogy milyen legális forrásból vannak a kifogásolt alkatrészeid. Nem bolt vagyok, ezek saját használatból, versenyzésből megmaradt cuccok. Vagy megérted és felfogod ezt, vagy puffogj tovább, ha jólesik.
sziasztok köszönöm haverom nevében is a válaszokat! nem Janko nak hivják haveromat! és 100% hogy Ócsára fogja vinni a mocit szervizbe ezt nektek is köszöni! sajnos a hajtókar nem kell neki azt mondta azt nem cseréltet csak dugót! röviden mindenkinek válaszoltam!.
Mert sunyi módon osztja az észt. Ahelyett hogy mehúzná magát!
Lehet jó arc! Jó nagy!
De ha én mindenféle papír nélkül dolgoznék 0% adó befizetésével akkor nem verném a nyálam hogy milyen a ktm szervív szaktudása!
Az ilyen adócsalók miatt tartunk ott ahol tartunk!
Ja és az alkatrészek eredte ami szerintem egy jó sztori lenne!
szemrevételezésre jó dolog ha néha rápillantasz !
viszont a 2t dugattyúk hajlamosak a gyűrűhorony kikopásából adódó gyűrű törésre ! én is jártam így a dt vel ! de ezt csak az üórák számolgatásával tudod figyelemmel kísérni
Azt így nem tudom megmondani, csak ha méred a hengert is és a dugattyút is...megkérdeztem a fúvókát, meg a tűt neked. 2400,- Ft mindkettő gyakorlatilag...
Látom zajlik itt az élet Én nem nagyon ismerem giraffét személyesen csak egyszer találkoztam vele de biztos hogy korrekt arc.
Egy kérdés: Ma leszedtem a kipufogóm és belenéztem a hengerbe mert még amióta megvettem nem volt szétszedve a gép. A dugattyú nem volt kokszos a gyűrű alatt csak egy helyen egy kicsit. A dugó oldalán látszanak körkörös "karcok" gondolom ezek a megmunkálási nyomok. Ezek szerint jó állapotú a dugó benne?
Lajaktm! Miért vagy ilyen pipa Girafféra?
"anyu nem töltött a kártyámra." Egy újabb ~16 éves iq betyár "szakember", egy jómunkásember! Ezután a kis "szuperprodukció" után, szerintem egyre többen hisznek ám neked!
Kedves 'agyoniskolázott' fórumos társam! Adtam neked lehetőséget, hogy tisztázd, mit is szeretnél. De már rég átlépted a személyeskedés, és a jó ízlés határait. Ha tudnál olvasni, itt és a weblapon is, akkor minden kérdésedre választ kaphatnál anélkül is, hogy el kellene küldened a picsába...Én ezzel befejeztem a veled való kommunikációmat. Üdv,
zajlik az élet.
Hívd fel a telibevert anyádat kirgizisztánban!
Köcsög sufnibuzi! Semmi garancia. Lopott alkatrészek!?
Honnan van bátorságod ócsárolni Ócsát!? Norbi kicsit előtted jár szakértelemben!
Anyagilag meg a picsába se vagy szájhős!
Szerintem Zsiráf az korrekt arc,én voltam is nála,semmi gond vele...
És szerintem jobban ért a gépekhez mint itt pár ember...
Az meg nem mind1,hogy honnan vannak a cuccok?Az sx250-be énis ugy szereztem csomo mindent kéz alól...

Én hozzá viszem tavasszal beállítatni az tuti
nem mindig
Mindig az ilyen név nélküli senki találnak meg, akik nem merik vállalni az arcukat...
kemény ez a ktm es fórum, itt mindig van valami feszkó
Felhívjalak? De csak akkor, ha nagyon kíváncsi vagy rá...