A Dellortoval jobban megy, a Mikunival kevesebbet fogyaszt, de vmi gyorsítós karbival lehet igazán jó eredményt elérni. A Mikuni BST egy membrános szutyok, a Keihin FCR sem egy nagy durranás az árához képest meg főleg nem. Mikuni TMR 40-41. Sokkal agresszívabb a Keihinnél (nagyobb a bowdenhúzó tányér) és nem is kopik a lapsúberja annyira. A Keihin 2-3 szezonig jó, utána egy kalap Sz...rt nem ér. Egyszerűen megeszik a motorok. Nekem Berg 650-n volt fennt, (ahol már van némi szívóhatás a 450-hez képest) nem kell még egy.
nameg én nem vagyok egy nagy hardendúrós csak " pöytörészek a mezőn" meg ilyenkor télen hóban is jólenne plusz szerintem az eladhatóságot is megdobná ha fasza gumikkal felszerelt endurószett is járna a motorhoz nemgondolod?
A 625-ös SM szettjéban elöl egy LC2 agy volt, nekem semmi gondom nem volt vele...de mondjuk LC4-be hátra inkább menesztős agyat tennék, a fixesek a kollégáknál nem voltak túl hosszú életűek...
üdv mindenkinek!
szemezgetek egy lc4 400as géppel
elméletileg egy generál után van
eddig akikkel beszéltem mindenki annyit tud hogy igen bivaly gépek, de sokat kell költeni rá
de senkinek sem volt még...... szóval lehet sánta az info
nekem olyan évi 2-3ezer km közötti endurozásra kellene, leginkább homokos terepen
így mennyi fenntartási költségre számíthatok?
190 magas és 130súlyom van egyáltalán elférnék rajta?
köszi!
Van egy 2003-as sx 125-ös motorom!
Erre szeretnék idomokat és az lenne a kérdésem,hogy a 2005-ös ktm hátulját rá lehet erre tenni? (A 2005-ös modellen egybe van a hátulja az oldalával) Válaszokat előre is köszönöm!
a mostani rendelés már úton van. de most elég lassúak. biztos havazik floridában
de januárban is rendelek. a tiedét már felírtam. ha kell még vkinek vmi szólj.
Minden KTM-es(és minden más motortípussal rendelkező)motorosnak Boldog Karit!
nameg én nem vagyok egy nagy hardendúrós csak " pöytörészek a mezőn" meg ilyenkor télen hóban is jólenne plusz szerintem az eladhatóságot is megdobná ha fasza gumikkal felszerelt endurószett is járna a motorhoz nemgondolod?
450, 520, 525, SX, EXC, SMR, stb. Ha érdekel, akkor keress meg, és megmondom, hogy jó-e te motorodba...
Az ára: 60.000,-
de nem volt ilyen lehetőség
csak érdekelne hogy a mikuninál esetleg jobb a gázreakció vagy jobban indul vagy ilyesmi
persze. írj egy mailt, ott elmondom a részleteket.
http://www.ktmklub.hu/phpbb3/v...
szemezgetek egy lc4 400as géppel
elméletileg egy generál után van
eddig akikkel beszéltem mindenki annyit tud hogy igen bivaly gépek, de sokat kell költeni rá
de senkinek sem volt még...... szóval lehet sánta az info
nekem olyan évi 2-3ezer km közötti endurozásra kellene, leginkább homokos terepen
így mennyi fenntartási költségre számíthatok?
190 magas és 130súlyom van egyáltalán elférnék rajta?
köszi!
Van egy 2003-as sx 125-ös motorom!
Erre szeretnék idomokat és az lenne a kérdésem,hogy a 2005-ös ktm hátulját rá lehet erre tenni? (A 2005-ös modellen egybe van a hátulja az oldalával) Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:Péter
a mostani rendelés már úton van. de most elég lassúak. biztos havazik floridában
de januárban is rendelek. a tiedét már felírtam. ha kell még vkinek vmi szólj.