Köszi hogy segítesz de nem olyan fontos. Ha ilyen bonyolult a téli motorozás akkor inkább megvárom míg kicsit melegebb lesz Azért a fúvóka árára kíváncsi vagyok. Motor: KTM SX 125 évj: 2004
Köszönöm a segítséged.
Még nincs kezelési könyvem de majd netről megpróbálok leszedni egyet. És ha megvan hogy milyen fúvóka kell azt hol tudok beszerezni és mennyiért? KTM kereskedés?
A 2T motor érzékeny az időjárásra. Van a kezelési könyved hátulján egy táblázat, hogy milyen tengerszint feletti magasságnál, és milyen hőfoknál, milyen tűt és fúvókát ajánl a gyár. Ennek megfelelően állítsd be, és mehetsz. Max te fogsz fázni...
Sziasztok.
Ilyenkor télen is jó lenne néha kimenni motorozni és azt szeretném kérdezni hogy kell e, és ha igen mit kell csinálni 2T motorral. Gondolok itt fúvókacserére stb?
Válaszotokat köszönöm.
Az a motor max 2001-es lehet, mert az volt szürke idomos hátul...van egy eladó 2002/04 havi 520 nálam, felújított motorral. Ha érdekel, hívj fel! 20/914-7321
Csak azért kérdeztem mert egy másik fórumon írják,hogy egyik haverjának van egy Six Days 125 Exc-je és 50 Le erre írtam neki,hogy az az életben nincs 50 Le erre írja,hogy a gyári Exc 46 Le akkor a SiX Days bőven van 50 le és kisebb vita alakult ki róla.
Am én is úgy tudtam,hogy a Six Days pl más villanyak,design,blokkvédő stb ilyenekben különbözik....
Évjárattól függ, keréken mérve kb. 33-37 LE.
Six Days tudtommal motorikusan nem különbözik, csak válogatott alkatrészekből van összerakva...de ezt giraffe vagy zozi talán jobban tudja
Meg tudnátok mondani, hogy ez milyen motor? K4 ként nem találtam!
Köszönöm
2007-től
http://moto.tt.free.fr/explore...
Még nincs kezelési könyvem de majd netről megpróbálok leszedni egyet. És ha megvan hogy milyen fúvóka kell azt hol tudok beszerezni és mennyiért? KTM kereskedés?
nem való annak motor....
Ilyenkor télen is jó lenne néha kimenni motorozni és azt szeretném kérdezni hogy kell e, és ha igen mit kell csinálni 2T motorral. Gondolok itt fúvókacserére stb?
Válaszotokat köszönöm.
Az a motor max 2001-es lehet, mert az volt szürke idomos hátul...van egy eladó 2002/04 havi 520 nálam, felújított motorral. Ha érdekel, hívj fel! 20/914-7321
Szerintem a 250-es adatlapját nézhette...
Am én is úgy tudtam,hogy a Six Days pl más villanyak,design,blokkvédő stb ilyenekben különbözik....
Six Days tudtommal motorikusan nem különbözik, csak válogatott alkatrészekből van összerakva...de ezt giraffe vagy zozi talán jobban tudja
Egy gyári Exc 125 hány le? és egy Six Days 125 Exc ?
Köszi
hol vagy te helyileg?Tesómat lehet érdekli