Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló gs re kellene nekem hűtő idom nincs valakinek véletlen?
Ja és azért is gondoltam hogy 2T-t akar mert ha 4T akart volna talán azt írta volna hogy SXF.
Nagyon jó motor szerintem a 125-ösök között a legjobb. PDS van a legtöbb KTM-en nem himbarendszer. A PDS-nél nincs himba hanem közvetlenül a lengővillára kapcsolódik a teleszkóp.
sx 125 kétütem.Köszi az infókat,bár azt nem tudom hogy milyen az a PDS felfüggesztés?
Elfelejtettem írni hogy sx125 kétütemű!
mien sx lenne amúgy? 2t vagy 4t?
hoppá tesóm account-ja sorry
van 450 meg 520,525 is bőven.... de mind1 nem beszóni akartam
Tudom csak következtettem mert Sx-ből ez a két leggyakoribb típus szerintem.
SX modelleket gyártottak/gyártanak 50-től 620-ig...
Nem írtad hogy 125-öst vagy 250-est akarsz. Bár szerintem mind a 2 nagyon jó motor. Az alkatrész nem drágább mint a többi motorhoz. Nagyon megbízható, tartós motorok. Fékek, futóművek is nagyon jó de ezeknek PDS felfüggesztés van nem himbarendszer.
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy most akarok venni egy Ktm sx cross mocit,és erről mondjatok nekem egy pár dolgot,hogy mennyire kopik alkatrészek mennyibe kerülnek és mennyire megbízhatóak,pl:telók,himbája,motor,váltó,stb.
El
őre is köszönöm a segítséget.
Szia!Azért ajánlottam neki hogy szegényítsen a keveréken,mert azt írta kormol a kipufogó,tudtommal az a dús keverék jele.
Az enyémre tuti nem megy fel a 15-ös...nem tudom hogy a 4T-n mennyivel nagyobb ott a hely...
Szerintem nincs különbség az SX EXC között méretben szóval fel megy rá simán a 15-ös lánckerék!Giraffe a számom 06706290586!Én se találom a számod
Üdv!

Ezeket a dolgokat nyáron is ugyanígy tapasztaltam, hogy jobban füstölög mint kéne. Megpróbálkozok egyel feljebb tenni a tűt
nekünk bergre még a 16-os is felmegy előre, de elmész egy ktm kereskedésbe és ránézed, de én először csak 1 fogat változtatnék főleg elől
15-ös szerintem beleér a láncvezető műanyagba...
húú áramlástanból megbuktam,vagyis be se mentem zh-t írni,majd a következő félévbe...
sziasztok! egy olyan kérdésem lenne? most vettem egy sx 450 et és ki szeretném cserélni az első lánckereket nagyobbra mert rővidek a sebességek és hamar kipőrőg . most 13 as van rajta, kérdésem :fel -e lehet tenni 15 öst? hátul amugy 48 as van
Bugic! Nem találom a számod. Csörgess már meg légyszi...
Akkor keresd elő a közlekedő edények, illetve a folyadékoszlop nyomása című részeket a könnyből...
akkor majd jövőhét után reagálok rá ,mert elutazom
Jaja lefotózom neked!De szerintem csak Vasárnap tudom feltölteni!
lefotózod nekem?