Nagyon jó motor szerintem a 125-ösök között a legjobb. PDS van a legtöbb KTM-en nem himbarendszer. A PDS-nél nincs himba hanem közvetlenül a lengővillára kapcsolódik a teleszkóp.
Nem írtad hogy 125-öst vagy 250-est akarsz. Bár szerintem mind a 2 nagyon jó motor. Az alkatrész nem drágább mint a többi motorhoz. Nagyon megbízható, tartós motorok. Fékek, futóművek is nagyon jó de ezeknek PDS felfüggesztés van nem himbarendszer.
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy most akarok venni egy Ktm sx cross mocit,és erről mondjatok nekem egy pár dolgot,hogy mennyire kopik alkatrészek mennyibe kerülnek és mennyire megbízhatóak,pl:telók,himbája,motor,váltó,stb.
El
őre is köszönöm a segítséget.
sziasztok! egy olyan kérdésem lenne? most vettem egy sx 450 et és ki szeretném cserélni az első lánckereket nagyobbra mert rővidek a sebességek és hamar kipőrőg . most 13 as van rajta, kérdésem :fel -e lehet tenni 15 öst? hátul amugy 48 as van
El
őre is köszönöm a segítséget.
Ezeket a dolgokat nyáron is ugyanígy tapasztaltam, hogy jobban füstölög mint kéne. Megpróbálkozok egyel feljebb tenni a tűt