Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha job idök lesznek akkor majd ugy is látom merre fogtok mozdulni, Gondolok itt Tapolcára, és Komlóra. Na oda le szeretnék menni én is amikor mentek aztán majd lehet osztani az észt egymásnak. Persze motorozni megyünk!
Apropó, Mikor jön a szállítmány, vagy csak januárban rendelsz?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_exc-3335015
Kemény gép! Én nyáron vettem muszakist 600-ért, sztem az ár tul sok. Az elso telo kemény,elpattog kisebb godrokben,olajcserét szereti,de amugy kifogástalan. De nézd meg ezeket is!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaber
g_fe_650_rendszamos-3443284

http://www.hasznaltauto.h
u/motor/husqvarna/husqvarna_510te-2399450
próbáld ki. jó gépek. ha magas vagy, akkor tetszeni fog szerintem.
de készülj fel hogy az e-start miatt mindenki endúrósnak fog hívni a pályákon...
Aha hát semmmi bajom az enyémmel, csak mindig is tetszettek a KTm-ek, meg ugye én elég magas vagyok, lehet jobban is feküdne!

2t? az sose jobb....csak magyarázzák a bizonyítványt

csak hogy dani örüljön
08-as van a csapatban. jó gép nagyon.
nekem furcsa az üléspozíció rajta (kormány-ülés-lábtartó). ezen (is) változtattak 09-10es modellévre. de valszeg csak én vagyok kicsi hozzá.
szóval próbáld ki mielőtt komolyan érdekel.
amúgy nagyon összerakott, megbízható gépek. nem tudnék belekötni. használtan persze erősen tulajfüggő, de ez alap.
Szerintem mi nem vagyunk olyan profik,hogy nagy külömbséget vegyünk észre.Minden a beállításokon múlik meg a gazdáján.
Nincs nekem kedvem versenyezni Nem veszekszek senkivel csak elmondom hogy nem olyan nagy költségvetés egy ilyen 525-öt karbantartani.
Bocsánat, "rendezvényen"
Mentünk már együtt versenyen
két nagy kuki már megint vívtok

versenyezzetek már motorral én meg nézem ki a jobb és dobálom a sapkám
Fúvókát se kell ötpercenként cserélni...
Jah és amikor ellenörzöm akkor sem kell leengedni a vizet csak kicsavarni a hűtőrögzítő csavart amitől hozzáférsz!
Jajj a faszt kell azt 15óránként nézni.Évente egyszer azt kész.nem vagyok versenyző kirándulok a motorral.Amúgy se állítódik el az olyan könnyen!Nem hiszed de nincs sok gond ezekkel a mocikkal már elmondtam párszor meg még egy pár embernek
Neked szelephézag-ellenőrzéshez le kell, nem?
Tényleg elégedett vagyok...így harmadjára már egész jól sikerült eltalálni hogy mit is akarok
Fúvókához nekem miért kéne leengedi a hűtővizet Na mindegy legalább elégedett vagy magaddal meg a motoroddal
Csak a fúvókákat egyszer kell megvenni, nem 15 üzemóránként...és a cseréjükhöz se kell leengedni a hűtővizet meg lebontani a hűtőt
Ez a parasztos verzió...bár ha sokat megy nyélen, akkor így is meg tud ragadni
De jó hogy ilyenkor négyütemem van az beindúl most is és nem sül be ha elbaszom a karburálást Úgyis mindig azzal jössz GD hogy a 2T jobb.Nem mindíg
emeljed fel a súbertűt,takard le a hűtőt aztán mennyél
vagy várj szerdáig akkor meleg lessz!
1500-2000 Ft/db. Minimum kettő fog kelleni belőle (főfúvóka, alapjárati), plusz a tű (azt nem tudom mennyi, régen vettem, már biztos nem annyi)...de összesen minimum 5-6e Ft-os kiadással kell kalkulálni.
Viszont hosszabb távon mindenképpen érdemes beruházni legalább 2-3 pár fúvókába, mert a túl dús keverék (nyári kánikulában pl.) sem tesz jót a motornak (ráadásul olyankor még a gatyádat is lezabálja)...
A tulaj 500 ccm-nek mondta. Tudna valaki mondani valamit erről a motorról? Megbízató, mik a hibái, van-e hozzá alkatrész?
Nem baszogatásképp írom, de ez eddig is így volt!
Egyébként köszönöm kiábrándittó válaszod, eslösorban olyanok véleményét várom akinek volt már vele szerencséje menni.
Köszi