Ha job idök lesznek akkor majd ugy is látom merre fogtok mozdulni, Gondolok itt Tapolcára, és Komlóra. Na oda le szeretnék menni én is amikor mentek aztán majd lehet osztani az észt egymásnak. Persze motorozni megyünk!
Apropó, Mikor jön a szállítmány, vagy csak januárban rendelsz?
Kemény gép! Én nyáron vettem muszakist 600-ért, sztem az ár tul sok. Az elso telo kemény,elpattog kisebb godrokben,olajcserét szereti,de amugy kifogástalan. De nézd meg ezeket is!
08-as van a csapatban. jó gép nagyon.
nekem furcsa az üléspozíció rajta (kormány-ülés-lábtartó). ezen (is) változtattak 09-10es modellévre. de valszeg csak én vagyok kicsi hozzá.
szóval próbáld ki mielőtt komolyan érdekel.
amúgy nagyon összerakott, megbízható gépek. nem tudnék belekötni. használtan persze erősen tulajfüggő, de ez alap.
Jajj a faszt kell azt 15óránként nézni.Évente egyszer azt kész.nem vagyok versenyző kirándulok a motorral.Amúgy se állítódik el az olyan könnyen!Nem hiszed de nincs sok gond ezekkel a mocikkal már elmondtam párszor meg még egy pár embernek
1500-2000 Ft/db. Minimum kettő fog kelleni belőle (főfúvóka, alapjárati), plusz a tű (azt nem tudom mennyi, régen vettem, már biztos nem annyi)...de összesen minimum 5-6e Ft-os kiadással kell kalkulálni.
Viszont hosszabb távon mindenképpen érdemes beruházni legalább 2-3 pár fúvókába, mert a túl dús keverék (nyári kánikulában pl.) sem tesz jót a motornak (ráadásul olyankor még a gatyádat is lezabálja)...
Nem baszogatásképp írom, de ez eddig is így volt!
Egyébként köszönöm kiábrándittó válaszod, eslösorban olyanok véleményét várom akinek volt már vele szerencséje menni.
Köszi
Apropó, Mikor jön a szállítmány, vagy csak januárban rendelsz?