Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ELADÓ LC4 supermoto makulátlan alkudni kötelező!

http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
ennyiért haver is odaadná szerintem a 2004-es forgalmis FE550 bergjét garantált 140 üó-val, csak porosodik neki a garázsba...
Hát nem olcsó... Ilyet én is tudok 1 gazdás 2002-eset rendszámmal, érvényes forgalmival, 650-ért! Ami tavasszal lett fölújítva (komplett motorikus felújítás).
Gecidrága...ennyiért mostanság 2005 körüli gépet is kapni...
sziasztok! exc 520-ról vmi vélemény?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_ex
c_520-3446748
Hello!
Valaki tud a KTM xc 450 crossmotorról valamit? Annyit tudok róla hogy valami limit az xc. Crossmotor és nem quad!
Sziasztok! Légyszíves valaki mondja meg, hogy a képen látható légszűrőház milyen típusú KTMen van eredetileg, mert szeretnék hozzá rendelni légszűrőt, de nem tudok így.
Hali!
Érdekelne a véleményetek 2008-as 144 sx ről. Mert nem rég vettem egyet . És eddig vegyes véleményeket hallottam róla . Sajnos még nem tudtam sokat menni vele , de eddig nekem nagyon bejött.
mafa1! elérhetőséget tudsz adni?
Állítólag pénz nem számít...úgyhogy sztem ez egy jó alkalom...
Hmm... gondoltam hogy akkor fognak ktm-et keresni amikor már elbizonytalanodtam eladjam-e vagy sem...
Enyém elég gyári, bár nem karcmentes ,no meg most hoztam haza szervízből... És van érvényes forgalmi.
Attól félek annyit tényleg nem szívesen adnának amennyit kérnék érte...
OK

ez csak 3x anyi
Szép meg minden de amit nekem kínáltak az 200e ft és teljesen jó mert Én javítottan és a saját munkámba megbízok!
ha nekem szólt akkor ez nem az az árkategória szerintem ami nekem kell..

én ilyen keretek között mozognék: link
ha rámhallgatsz megveszed az 54 esemet
pszicho lallert nem adom hozzá....
kilencázas de még haccázba is beleugranék ( nák? )
mondjuk nekem a CBR a Repsol miatt
Gixerből pedig K6 750 tetszik
nem tudom mi van vele
én meg a 900, 919esekbe buzultam bele
milyen cbr köll bélám?
szia szabi lünyő hogy van ?

CBR vs. Gixer

Na már kezdtem megijedni, hogy feledésbe merültem..(nem volt nagyon időm gépezni mostanában)
neme ?! dehogynem 450eikszcé de a fiatalember CBR re akar váltani

meg éjjen a gumigyár