az első telókat most csináltatom meg, és a vízpumpa szimeringem ment szét...ennyi össz vissz!
idomok olyanok mint egy efajta motoré...nincs eltörve de 1-2 helyen karcos!
pár ezer ft biztos kell rá költeni..de nem vészes, a motorja az 100%-h tuti, nem lesz baj vele!
az adatlapomon találsz képet!
SZeva:)
de igen tudok 1-et:)
Az enyém eladó:) 2004-es, friss műszakis, 2 személyre vizsgásztatva!
van 1-2 kisebb hibája...de nem nagy kunsz!
a blokkja hibátlan, kb 8-hónapja lett full full felújítva, azóta kb 2000 km mentem vele!
nincs mit! Annyit még ,hogy a mi kis csapatunkba van, volt 2t KTM egészen pontosan 4db!Ebből 300és 2db 200as volt és naon jók, 3.éve használja haver a 200-at és megy neki(mondjuk most lesz dugócsere).A 300as is fain kis gép semmi probléma sem volt velük ez idő alatt.Szerintem ez sok mindent elárul arról ,hogy milyenek a 2t-k....
Persze jó indulattal irtam, köszi.
jah az a 300-as az kemény. Annyira erős hogy nem igazán éreztem irányitásom alatt a gépet. Főleg poweren, Ezért gondoltam hogy elég egy 250. Nem tudom a fogyasztásra milyen lehet? A futómű meg a könnyedség az megfizethetetlen. Imádom a drz-ét de úgy érzem kell ez a váltás a fejlődésemhez. Mert bizony még rengeteget kell.
Volt Yz 250 -em de az annyira erős volt hogy paráztam rajt. Power alatt semmi gondom nem volt. Mondjuk az 60 paci, + tuningos volt.
Van még més indokom is de az ide való téma....
na kösziiii
Hello djzsozso!
KTM manus heh ez jó Erejével szerintem nem lenne gondod,meg a tartósságával sem.GD kollega tudna róla mesélni igazán neki van 250EXC biztos szívesen válaszol!Bátyámnak van egy 300EXC amit én is szoktam használni.Nekem nagyon teccenek,igazi hard endurók kis súlyal.Írtad még tegnap a KTM-es vidi alá hogy mentél 300EXC-vel!Nos szerintem tök egyforma a kettő.A 300-as picit nyomatékosabb alul.De nagyon megbízható gépek mint az összes többi KTM
Szevasz Bugic!
Figyu!lenne egy kérdésem. Te Ktm "manus "vagy :)
Biztos láttad már a vidóimat , képeimet. Egy 125 kilós 185 cm -es. emberke vagyok.
A helyzet az hogy lehet hogy váltanék Drz-ről (E) egy 2003 -as Ktm exc 250-re (2T). Milyenek ezek a gépek?, mert sokat nem hallani róluk. Mi a véleményed?
kicsi alku még belefér .
meg még adnák is hozzá eztazt
Lenne egy 96-os évjáratú KTM LC 4 es motor amit angliából hoztak be van vámpapír róla. Mennyibe kerülne mire rendszám lenne rajta?
1-edül a váz van átfestve, egy 2008-as ktm színkódja alapján:)
akinek kell a motor,lelkemre kötötte ne legyen átfestve olyan legyen mint ahogy kijött.
idomok olyanok mint egy efajta motoré...nincs eltörve de 1-2 helyen karcos!
pár ezer ft biztos kell rá költeni..de nem vészes, a motorja az 100%-h tuti, nem lesz baj vele!
az adatlapomon találsz képet!
hol laksz?
de igen tudok 1-et:)
Az enyém eladó:) 2004-es, friss műszakis, 2 személyre vizsgásztatva!
van 1-2 kisebb hibája...de nem nagy kunsz!
a blokkja hibátlan, kb 8-hónapja lett full full felújítva, azóta kb 2000 km mentem vele!
nem tud valaki 2004-2007-ig exc450 est eladót?
rendszámos kellene jó állapotú !
jah az a 300-as az kemény. Annyira erős hogy nem igazán éreztem irányitásom alatt a gépet. Főleg poweren, Ezért gondoltam hogy elég egy 250. Nem tudom a fogyasztásra milyen lehet? A futómű meg a könnyedség az megfizethetetlen. Imádom a drz-ét de úgy érzem kell ez a váltás a fejlődésemhez. Mert bizony még rengeteget kell.
Volt Yz 250 -em de az annyira erős volt hogy paráztam rajt. Power alatt semmi gondom nem volt. Mondjuk az 60 paci, + tuningos volt.
Van még més indokom is de az ide való téma....
na kösziiii
KTM manus heh ez jó Erejével szerintem nem lenne gondod,meg a tartósságával sem.GD kollega tudna róla mesélni igazán neki van 250EXC biztos szívesen válaszol!Bátyámnak van egy 300EXC amit én is szoktam használni.Nekem nagyon teccenek,igazi hard endurók kis súlyal.Írtad még tegnap a KTM-es vidi alá hogy mentél 300EXC-vel!Nos szerintem tök egyforma a kettő.A 300-as picit nyomatékosabb alul.De nagyon megbízható gépek mint az összes többi KTM
Link van róla
Figyu!lenne egy kérdésem. Te Ktm "manus "vagy :)
Biztos láttad már a vidóimat , képeimet. Egy 125 kilós 185 cm -es. emberke vagyok.
A helyzet az hogy lehet hogy váltanék Drz-ről (E) egy 2003 -as Ktm exc 250-re (2T). Milyenek ezek a gépek?, mert sokat nem hallani róluk. Mi a véleményed?
75-ből 8 hibával!
Mázli:-)))
Nem sokára fuvarozok is csak azt nem tudom mit, meg mivel:-)
- ez a sztori a lényegről..