Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy már meg sem ismersz ?
szerinted nem tudtam hogy tudod? (nem)
szerinted nem tudtam ?
Ez az enyém

kicsi alku még belefér .
meg még adnák is hozzá eztazt
Pont ilyen van az egyik fórumozónak is Derítsétek ki kié, és alkudjatok, mint a mocsok
Van itt egy jó kis LC4 és magyar rendszámmal törzskönyvel rendelkezik
Helló

Lenne egy 96-os évjáratú KTM LC 4 es motor amit angliából hoztak be van vámpapír róla. Mennyibe kerülne mire rendszám lenne rajta?
hát ti tudjátok:)
1-edül a váz van átfestve, egy 2008-as ktm színkódja alapján:)
köszönöm de egy teljesen gyári állapotú kellene!
akinek kell a motor,lelkemre kötötte ne legyen átfestve olyan legyen mint ahogy kijött.
az első telókat most csináltatom meg, és a vízpumpa szimeringem ment szét...ennyi össz vissz!
idomok olyanok mint egy efajta motoré...nincs eltörve de 1-2 helyen karcos!
pár ezer ft biztos kell rá költeni..de nem vészes, a motorja az 100%-h tuti, nem lesz baj vele!
az adatlapomon találsz képet!
szia, van kép? mi az amit még csinálni kéne?
hol laksz?
SZeva:)
de igen tudok 1-et:)
Az enyém eladó:) 2004-es, friss műszakis, 2 személyre vizsgásztatva!
van 1-2 kisebb hibája...de nem nagy kunsz!
a blokkja hibátlan, kb 8-hónapja lett full full felújítva, azóta kb 2000 km mentem vele!
Sziasztok!
nem tud valaki 2004-2007-ig exc450 est eladót?
rendszámos kellene jó állapotú !
a 4db úgy jön ki ,hogy volt 1 125-s is.....de ezt csak megjegyzem nehogy vki ne értse
nincs mit! Annyit még ,hogy a mi kis csapatunkba van, volt 2t KTM egészen pontosan 4db!Ebből 300és 2db 200as volt és naon jók, 3.éve használja haver a 200-at és megy neki(mondjuk most lesz dugócsere).A 300as is fain kis gép semmi probléma sem volt velük ez idő alatt.Szerintem ez sok mindent elárul arról ,hogy milyenek a 2t-k....
ja bocs ez lenne ....
Persze jó indulattal irtam, köszi.
jah az a 300-as az kemény. Annyira erős hogy nem igazán éreztem irányitásom alatt a gépet. Főleg poweren, Ezért gondoltam hogy elég egy 250. Nem tudom a fogyasztásra milyen lehet? A futómű meg a könnyedség az megfizethetetlen. Imádom a drz-ét de úgy érzem kell ez a váltás a fejlődésemhez. Mert bizony még rengeteget kell.
Volt Yz 250 -em de az annyira erős volt hogy paráztam rajt. Power alatt semmi gondom nem volt. Mondjuk az 60 paci, + tuningos volt.
Van még més indokom is de az ide való téma....
na kösziiii
Akartam írni hogy kérném mások véleményét is, köszönöm neked is!
Hello djzsozso!
KTM manus heh ez jó Erejével szerintem nem lenne gondod,meg a tartósságával sem.GD kollega tudna róla mesélni igazán neki van 250EXC biztos szívesen válaszol!Bátyámnak van egy 300EXC amit én is szoktam használni.Nekem nagyon teccenek,igazi hard endurók kis súlyal.Írtad még tegnap a KTM-es vidi alá hogy mentél 300EXC-vel!Nos szerintem tök egyforma a kettő.A 300-as picit nyomatékosabb alul.De nagyon megbízható gépek mint az összes többi KTM
bár nem engem kérdeztél, de faja gépek!

Link van róla
Szevasz Bugic!
Figyu!lenne egy kérdésem. Te Ktm "manus "vagy :)
Biztos láttad már a vidóimat , képeimet. Egy 125 kilós 185 cm -es. emberke vagyok.
A helyzet az hogy lehet hogy váltanék Drz-ről (E) egy 2003 -as Ktm exc 250-re (2T). Milyenek ezek a gépek?, mert sokat nem hallani róluk. Mi a véleményed?
JA basszus!
75-ből 8 hibával!
Mázli:-)))
Nem sokára fuvarozok is csak azt nem tudom mit, meg mivel:-)
- kell neked mint csik a tigrisre,
- ez a sztori a lényegről..

és sikerült?
hát én nem naon csináltam semmit se