motorozzzunk......nem ér ennyit az egész, sztem már mindenki ismeri az álláspontokat és nincs jele,h egyszer is vége lesz a vitának szal kár a szavakért már
Nem is arról van szó hogy nem viselem el..
Csak én azon döbbentem meg hogy így lerohannak az emberkék..
A fórum azért van hogy normálisan meg lehessen beszélni az emberek kritikáit ha valamit nem jó tudjak vagy rosszul..Én nem azt állítottam hogy márpedig nekem van igazam.. csak ha valamit nem jól tudsz a nagy arcok egyből támadóan írnak nem úgy mint te..
Legalább te normálisan visszaírtál nem úgy mint 1-2 arc...
tényleg ha valaki valamit nem jól tud vagy nem is tud egyáltalán normálisan is meg lehet beszélni nem cigányozni és satöbbi satöbbi ..
Jah az durva adat
Visszaolvastam hogy min is vitáztok.Hát Zsigi csak egy jótanács!Ne az újságokból meg a netről lesd a valótlan adatokat.Ha nem vagy biztos abban amit írsz akkor le se írd mert semmi értelme!Ha motorod súlyára vagy kiváncsi akkor mérd le azt akkor majd döbbensz hogy milyen hülyeséget írtál!A videódat nem láttam de itt a sportmotoron fel kell készülni hogy beugatnak,lepontoznak,hazudoznak stb...Ez van el kell videlni a kritikát
Lehet hogy valakinek elhihetetlen hogy 3,5 ből kihoztam egy lc4 640 es ktm et de tényleg így van .. aki keneti állandóan és extrém helyeken megy a motorral az soha nem fogja kihozni..és soha nem fogja tudni megálni hogy pötyögve menyjen 100 km-t hogy megnézze a legalacsonyabb fogyasztás ;)
pedig ezzel az crf450 karbival annyit eszik..a digitális km mérő nem hinném hogy csal.
Én is meglepődtem a kútnál hogy 100nál csak 4ment bele..pedig 6ra számitottam kb.
Én is "C" kategóriából! Mik vannak