nekem komoly 4et eszik max,bár lehet hogy azért mert most el van szarva az egész
én sem hittem el,de ez a digitális mérő nem hiszem hogy téved...
A 620 az bevágta még a 8at is,ha elkentem neki.
Nem akarok megbántani senkit, de egy haverom jóvoltából 1-2 kört én is mentem egy 640 LC4 SM-el. Egy kezdő lánnyal motoroztam, ő egy Suzuki GS 500-al jött. Száznál többet sose mentünk, nem gyorsultunk nagyokat. De ez a 3,5 liter vicces, sőt lehetetlen...ha mindent letekerek rajta, és csak a fogyasztásra megyek, akkor meg nem motorozok, hanem szenvedek. Maradjunk ennyiben...
hát igen a 640 elég nehéz enyhe XT660feeling...a 620SC-m az odavágós volt,kis súly,sok erő...ellenben a 640 kényelmes,nem eszik sokat(nekem 4volt eddig a max),de azért nem vág úgy hanyatt mint a 620..
Engem akkor is kiröhögtek amikor írtam a fogyasztását..Amikor nem húzom neki,tényleg lassan megyek ide oda, 3,5 literből kijöttem..egy felhasználó írta hogy talán nem úgy motoroztam mint az az ember aki kiröhögött..pl neked a fogyasztására vagyok kíváncsi..alapjába véve a motorról mi a véleményed.. a brembó fékeket is lefikázták egyszóval mindent:D engem és a motort is ..
Ismét mondom hogy emberek és stílusok..Én soha nem vennék meg egy magasabb kategóriába lévő 2T Motort..Nekem mindenem a 4T hang ..a szócsatának semmi értelme sztem hagyjuk abba..nem mondtam neked sem olyat hogy nem igazak amiket mondasz.
Ezt gondolom nekem szántad...
Nézd, végülis alig 30e km-t motoroztam egy 625 SC-vel, tehát nyilván fingom sincs arról hogy mit tud meg mit nem egy LC4...ellentétben a naaaaagy Zsigi-vel, aki ugyan - legalábbis a jelek szerint - sose ment még egy métert se 2T versenyenduroval de azért jobban tudja hogy az milyen...meg kioktat fórumozásból olyanokat akik hosszú évek óta jelen vannak itt és még több más fórumon...és amikor szól neki az ember, még neki áll feljebb...
29-35 évesen nem így kellene felfognotok egy videó feltöltést ..gyerekesnek tűnik ez a viselkedés.. más is tölt fel a motor megmutatásáról videót mint ahogy én is .. de le lettem baszva :) én csak ezt látom ..
Úgy látom nem lehet itt beszélgetni.. ti ketten azt hiszitek hogy tiétek a sportmotor és mindent mindenkinél jobban tudtok .ezért nem írok én ide egy betűt sem többet :) és nem lesz vita..jaa ha nem rajtam akkor máson bocsi.. Na örülök hogy beszélgethettem,minden jót nektek és jó éjt Csáó
Jó rendben van,én nem ültem még olyan típusú motorn..szal most mondhatnám azt is hogy te mondod én halgatom érted..Nem kell itt senkinek sem így osztani bárkit..ronisnak sem kellet volna fellépnie úgy elsőnek hanem pl had javítsalak ki vagy írja azt hogy tévedek és ő így tudja..hisz azért fóruma fórum hogy normálisan megbeszéljünk mindent..
Megnéztem a képeid..Most én is kezdjem el fikázni a 2 ütemü motorokat? Mind egy benzíntemető bazdmeg ..soha nem vennék 2T Motort..Csakmár hog én is adjak valamit ha már ti fikáztok engem ..
A 2T semmit nem tud power alatt csak nyög.. pörgetni kell állandóan a csuklómnak porckikopása lenne..
Akkor átfestették a DRZ-det KTM színűre!
Átvertek nagyon:-))))