Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja , de a legnagyobb tanulság, ha GD valamit kikeres,azt bizony kikeresi kár vitatkozni...
:D :D :D Oksa.. Vettem Főnök ..Akkor erre már nem mondok semmit hanem meghúzom magam .. csáá
Szerintem jobban jársz ha csöndben maradsz és meghúzod magad, mert ebből jól már sehogy se fogsz kijönni...minden egyes visszadumálásoddal csak ellentmondásba keveredsz önmagaddal és egyre mélyebbre ásod magad...
makeeee..Én nem kértem,és nem mondtam neked semmit.. a videóm alá te írtál támadó üzenetet..De felteszek én nektek egy kérdést ..Én feltöltöttem egy frissítő videót ugyan azok a képekből összevágva mint pár hete..azt is le írtam ez nem full videó és nem élménybeszámoló,csak a motor megmutatásáról készült .. Én feltöltöttem egy videót hogy nekem egy ktm 640 em van ..És ronis elkezdte fikázni..De minek ? ez akkora nagy bűn hogy 2 napja ezen veszekedik a fél sportmotor ? Más is tölt fel olyan videókat ahol csak beindítják a gépet,azt mégse fikázza senki..Kérdezem..Mi olyan nagy bűn hogy feltettem Egy videót a motor megmutatásáról..?
na látod!? írnak neked de te rögtön lázadsz és nem gondolkodsz ki ír és mit.
talán el kéne gondolkozni te vagy 20-on éves de van aki 20-on éve motorozik!
ez a fórum a motorosoké és talán neked is adnak segítséget (talán) hát gondold át melyik a jobb? na szép napot!
Ősi indián közmondás...
hehe

amig szépen mondták vagy ellenkeztél vagy törölted vagy okoskodónak tartottad....
Nagy vonalakban igen...
gy tudtam ez a fórum a motorosoké,és ha valaki valamit nem tud vagy rosszul tudja meg tudjuk gúnymentesen beszélni..De ez az oldal úgy látom a nagy arcok oldala és nem a motorosoké... :)
Megértettem az lc4 felvilágosítást kösz szépen...
na ennyi

lóerőben pedig nekem volt igazam nemde, Mr.Ex 625 Tulaj
Semmilyen szinten nincs igazad kis barátom...Gyári kezelési könyv, 45. oldal:
"Dead weight without fuel 149kg (329 lbs)" lefordítsam vagy meg tudod fejteni egyedül is hogy mit jelent
motorhirdetésből aztán valós adatokat lehet kinézni...

nemhogy inkább ilyen motocyclespec -t (vagymiaz) nézegetnél...

link -tessék

majdnem 160klio meg 55 le

a 625ösök menek talán 60 le fölé FCR-el meg SXC kipufogóval
meg könyebbek is pár kilóval

én sem vagyok benne a témában enyire, de legalább a földön járok
Tudom.igazad van,de valamilyen szinten nekem is ..
Én sem most látok és érdeklődök a motorok után hanem 12 éves korom óta.. :)
már nem azért de a használtauton a feladó tölti ki az adatokat és így nem ritka a 20-30% eltérés a valóságtól, hogy jobb színben mutassák az emberek a motorjukat, ez ugye egyértelműen súlyban mínusz 20-30% lóerőben meg plusz...
Itt egy pár link ..Az első linken 136 kg a motorja az ürgének. És 49 LE
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_lc4_enduro-
2938244
Második link 54LE
http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/motor/8GC
C3WWDZ1DLA82F5LU13WLL5HU1395TFSZ962USZ1DLUSGA5LU1395TFSZ
962USZ1DLUSGA5ZPLUSGA5ZPLUSGA5AZ962UJZ1DLLSGA5LU1395TFSZ
962USZ1DLUSGA5LU1395TFSZ962USZ1DLUSGA5LU139YY/page1
Har
madik link,65LE
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_lc4-
3413435
hát ezaz hogy többféle LC4 van.

a 640 a legnehezebb
130?
Én nem fogok veled szócsatázni..
Röviden..--- 1 motornak nem 1 típusa van .. volt 125 ös dt m is és annak van vagy 10 fajtálya ..az lc4 esnek is .. 130 kiló az enyém képzeld el .. Ha már az 1 kerekezést vitatjuk.. az mondod a tied 6 odikba emeli .. én úgy írtam hogy 3 omba gázról és nem kell kuplunkgolni(gondolom a tiedre még 6.ba sem kell csak gázt húzni ) :)
Sógoromnak van egy 2007 es 600 as cbr hondája... ez egy példa..1 esbe elindulunk, csutka gázra sem emeli ki az elejét csak felmegy 2,8 másodperc alatt 100ra ..akkor ez is fos motor mert nem áll fel ?
Szóval lenne itt több órára való anyag a szócsatára.. az lc4 ami nekem van egy utcai endúró ugyebár .. oda is használom ..akkor hogy nézzen ki ? legyen sáros ?
erről is lenne mit beszélni..minden motor más más kialakítás, és mindenki más másra használja..Minden motor jó a maga kihasználhatóságában én úgy vok vele.. nem fikázom le az alacsinyabb kategóriás motorokat sem meg senkiét sem ..mindenkinek olyan motorja van amire van pénze.. nem miden lc4 es felel meg amit leírtál adatokat a videóm alá..Itt nincs mit vitatni sztem :) Hát istenem.valakinek nem jön be a ktm?meg fikázza ? így járt :) nekem ez a motor tetszett és meg is vettem .. nem neked,nem másnak vettem,és nem másnak akarom én hogy tetszen hanem csak is magamnak.Ha nem huzatom ha nem húzatom,tegyem fel hogy csak városi nézelődésre van kedvem és nem megőrülni,és 90 km től nem megyek gyorsabban vele,hidd el kijön 3,5 literből..néztem az óra nullázásából..Deha egy kicsit figyelnél rám is,nemcsak rád,akkor azt is leírtam hogy ez az én tapasztalataim..nem vagyok 150 kilós ember hanem egy 70..szal nem vok egy nehéz darab..Ha valami ellenvetésed még van nekem mind1 megbeszélhetjük itt a fórumban..
Kex! Életművészek? Mire irtad?
Krosszmotorok.hu
Tényleg életművészek!
70/3859600
70/3630423
Mondjuk ez az egy ami még akár valós is lehet...persze nem olyan körülmények között ahogy a bálintgazda szokott motorozni
Heh ennyi Ez van törődj bele ezek a mai fiatalok márcsak ilyenek
ennek a kedves fiunak a videojában...

korrektűl leirtam nekik a dolgokat LC4 témában, jot is rosszat is , kitörölték a hosszászolást és utána a haverjával közösen elkűldtek az anyám picsájába....

internet én igy szeretlek.
jah bocs 3-4liter még jobb