Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűha Bálint hol olvastad ezeket a NASA-s adatokat 130kiló 4-5liter és mindez LC4
Zsigi(HUN) látom fáj az igazság, pedig teljesen normális hangnemben leirtam a véleményemet a szerinted 130 kilos 3-4 litert fogyaszto LC4 640-röl.

erre te meg az ostoba kis haverod rögtön elkezdtek személyeskedni,
mellesleg a lányom a mult honapban töltötte be a 18 évet ,szinte egy idős a kisbarátoddal ,
űzenem neki hogy mielött valakivel ilyen hangnemben elkezd osztani kezdjen el gondolkozni.....
Persze szívesen segítek amiben tudok!Email cimem Bugic01@freemail.hu,de MSNcímem is ez ott inkább előnyösebb a kérdez felelek
Köszönöm szépen a válaszod...
nem nekem kell hanem egy 4T -s ismerősömnek!
köszönöm
Bencsik Pál
06703630423
Pali inkább 4t-vel foglakozik az öccse a 2t krossz mágus, de neki nem tudom a számát
Voque hozzájuk telefonszámot tudsz adni?
vagy esetleg másvalaki tud segíteni rajtam?
Bugic!
Lenne 1-2 kérdésem ktm ügyben fórumon kivül.
tudsz adni telefont vagy e-mail cimet?
oké zsoké
Hagyjuk...
mivan kötöszködsz,vagy unatkozol?
ha azt mondom hogy nem nem veszek versenymotort használtan,mert nem bízok az emberek többségében, akkor ezt mondom,és pont..
Ha meg magad miatt, akkor felesleges, hisz óra nélkül is tudod, hogy mit, mikor cseréltél benne...
Akkor egyszerűbb lett volna ha azt mondod hogy nem veszel használt motort...
utcáival nem foglalkozok ,passzolom a kérdést...
Miért, utcaiban mennyivel jobb a használt
én ezért nem fogok SOHA használt versenymotort venni! az a baj hogy a magyar emberek 95 %a vad paraszt ilyen téren...szerintem
ja ebben igazad van
Azon a motoron amin nincs szamlalo, vagy csak 250 nel tettek ra....arrol honnan alapitod meg, hogy mennyi van benne?
El szerettem volna adni, de a tul nagy kereslet miatt ugy dontottem, hogy megtartom es full folujitom. Kizarolag csak miattam kene kinullazni a szamlalot. En nem szeretnek senkit atverni...
na ez a gáz, így vegyen az ember használt motort.... röhej az egész!
Nem akarok okosnak tűnni, de ez gyanakodásra ad okot a vevő részéről...látja az évjáratot, meg az üzemórát, és aztán már hiába magyarázkodsz...
Szinte teljes folujitas.. Igy majdnem mindenbe annyi ora lesz, amennyit az uj ura mutatna..
De attól, hogy kicseréltél ezt-azt, a blokkba, és a többi alkatrészbe ugyanúgy 160 üzemóra lesz...
Mennyi bajod van Vegyél egy újat 10ezerért
Mert most ujottatom fol teljesen, es az orajat is le szeretnem nullazni.
Jobban nez ki az, hogy van benne 5 ora, mint az, hogy 160