Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

2003as sx 525 be milyen olajat ajánlotok?
hát ez már csak ilyen
szerintem így jó ez a rendszer...márcsak azért is mert nekem is A1 van
már csak 2? fene se tudja ezt követni....
azért mókás hogy 2 év 125 után ráülhet bárki akár egy 1000+ ccm-es gépre vagy szűz picsával 21 évesen...
2éves A1(legalábbis 2éve amikor csináltam)
miért ne csinálhatnád? 'A' jogsi az 21 évtől vagy legalább 3 éves A1-el mehet
Hát most őszintén 550 000 ezer körül lesz ha elviszik az yzf-et utána még kis spórolás és jogsi utána valami gépet.
Még annyi hogyha most leteszem az "A" korlátozottat attól még 21 évesen a korlátlant megcsinálhatom?
nem tudom milyen árkategóriában gondolkodsz de a 2006-08-as bergek kb mind olyanok amiket pesti promoto rendszámoztatott, mondjuk a súlyadó-teljesítmény adó változás miatt, de ez lényegtelen
Értem én amit mondasz de szerintem valami cigánysággal meg lehet oldani utólag is. A neten meg nem sok ilyen gépet találok ami korlátozottal is megy.
Első mondatomat olvasd el újra!
Hát igazából nekem csak addig kellene míg a műszaki megvan
Így vettem de ezeket újonnan első forgalomba helyezésnél tudják csak ilyen kis kilowattal bejegyezni.Egyébként sok okos megoldás van amivel le lehet fojtani a gépet.Karbi síktolattyú tetején az imbusz csavar helyett van egy stift amitöl csak kb 2 centit tudod letekerni a gázkart.meg a légszűrőszivacs helyén van egy műanyag doboz amin alig megy át a levegő egy kis lukon.Gondolom annyi levegőt kap hogy épphogy pötyögjön
x
jaja már írtam ide mire megtaláltam azt a topikot és az 525 hogy lehetett 14 kw? Vagy már így vetted?
25KW vagy 35LE meg van ilyen súly lóerő arány is de azt nem vágom mi a határ Én gépem is 14KW Mondjuk én beleszarok nekem meg van A-ra.Egyébként a Fórumban "Jótanácsok,Tapasztalatok alatt találsz ilyen topikot hogy "A" korl jogsival nagymocit!Szerintem ott megtalálod a választ a kérdésedre!
Hát igen erre irányult a kérdésem nekem is hogy lehet-e menni meg kapni olyan gépet.
És esetleg olyan gépet tudsz ami így van vizsgáztatva és eladó?
Sajna a goggleban csak 2007-2008-as cikkeket találtam.
Üdv.
A korl.-nál a súly teljesítmény számit, de max 25 kW-ig ha jól tudom, pontos adatokat nem tudok mondani, google a barátod
nekünk pl a társaságban az összes berg 450-550-650, 5-6 kW-ra van forgalmiztatva...
vagyis olyannal mehetsz bármivel, ha okosan van megcsinálva a forgalmija
Bocs az off-ért
eladó supermoto futómű+fékrendszer
Igaz
a kecskeméti ktm mottója:
"Ez több mint technika, ez KTM!"
Üdv.
Mit tudtok arról hogy A korlátozottal milyen gépeket lehet vezetni?
Mert a Korlátlanhoz még fiatal vagyok de utcán is szeretnék menni.
Esetleg olyan gépeket tudnátok eladót?
Lemaradt:
Eladó KTM-es cuccok!

Vemar Carbon-Dyneema-Kevlar sisak, 'S' méretben 1180 g; SIDI Flex-Force krossz csizma 42 - EU, 8,5 USA méret; ALLOY mez, és nadrág L - 32 méret; KTM mez XL méret; NoFear nadrág 30 méret; UFO páncél, könyökvédő, AXO térdvédő, ProGrip vesevédő
Eladó! KTM LC4-re való Slip-on Akrapovic dob, illetve a gyári rendszer is. Egyben is, és külön is.
97-es 300-as exc kicsit lemaradt... de a sárhányó hátsó felmegy nekem az van fenn kicsit kellet megvágni de én most tervezem átalakítást ha te előbb belevágsz akk írd már le nekem