Hát most őszintén 550 000 ezer körül lesz ha elviszik az yzf-et utána még kis spórolás és jogsi utána valami gépet.
Még annyi hogyha most leteszem az "A" korlátozottat attól még 21 évesen a korlátlant megcsinálhatom?
nem tudom milyen árkategóriában gondolkodsz de a 2006-08-as bergek kb mind olyanok amiket pesti promoto rendszámoztatott, mondjuk a súlyadó-teljesítmény adó változás miatt, de ez lényegtelen
Így vettem de ezeket újonnan első forgalomba helyezésnél tudják csak ilyen kis kilowattal bejegyezni.Egyébként sok okos megoldás van amivel le lehet fojtani a gépet.Karbi síktolattyú tetején az imbusz csavar helyett van egy stift amitöl csak kb 2 centit tudod letekerni a gázkart.meg a légszűrőszivacs helyén van egy műanyag doboz amin alig megy át a levegő egy kis lukon.Gondolom annyi levegőt kap hogy épphogy pötyögjön
25KW vagy 35LE meg van ilyen súly lóerő arány is de azt nem vágom mi a határ Én gépem is 14KW Mondjuk én beleszarok nekem meg van A-ra.Egyébként a Fórumban "Jótanácsok,Tapasztalatok alatt találsz ilyen topikot hogy "A" korl jogsival nagymocit!Szerintem ott megtalálod a választ a kérdésedre!
Hát igen erre irányult a kérdésem nekem is hogy lehet-e menni meg kapni olyan gépet.
És esetleg olyan gépet tudsz ami így van vizsgáztatva és eladó?
Sajna a goggleban csak 2007-2008-as cikkeket találtam.
Üdv.
A korl.-nál a súly teljesítmény számit, de max 25 kW-ig ha jól tudom, pontos adatokat nem tudok mondani, google a barátod
nekünk pl a társaságban az összes berg 450-550-650, 5-6 kW-ra van forgalmiztatva...
vagyis olyannal mehetsz bármivel, ha okosan van megcsinálva a forgalmija
Üdv.
Mit tudtok arról hogy A korlátozottal milyen gépeket lehet vezetni?
Mert a Korlátlanhoz még fiatal vagyok de utcán is szeretnék menni.
Esetleg olyan gépeket tudnátok eladót?
97-es 300-as exc kicsit lemaradt... de a sárhányó hátsó felmegy nekem az van fenn kicsit kellet megvágni de én most tervezem átalakítást ha te előbb belevágsz akk írd már le nekem
2003as sx 525 be milyen olajat ajánlotok?