Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

97 ben azért volt pár KTm legalább azt ird le EXC vagy LC4
Van egy 360as exc-m '96' farokidom érdekelne elsősorban rá.Meg hogy az ujabb fajta idomokat rátuom e tennni például oldalra.Vki próbálta már?És hogyha farokidomot tud vki azt megvenném
Egy kérdés ha légszűrőházat tankot kicserélem a ktm-en ugye ez 97-es rámennek az újjabbak idomjai elméletileg nem? csak kisebb átalakításokkal igazából az érdekelne a légszűrőháznál ugye a hátsó teló máshogy van útban lenne?
akkor pasz de majd válaszolnak a szakik
A szívató a kormányon van...a bowden nem oda megy....
Beállítást nem tudok de ha így jó akkor ne állítgasd!Az a fekete pöcök meg valószínüleg a szivató lesz!
Üdv srácok!

Kis segítséget kérnék, nemrég lettem boldog márkatárs /lc4 620/ viszont most akadt egy kis problémám. Eddig minden flottul ment rajta viszont a minap gázadásra elkezdett fúlni. Üresben és kis gázzal pörgött, de 1/3-tól meghőkölt. A karbit /dellorto/ szétszedtem megfujkáltam ,visszaraktam ,most jó. Viszont az alapjárati csavarom teljesen be van tekerve gondolom nem így kellene lennie... Valaki tudna nekem mondani 1 karbibeállítást / tű,csavarok/?

Ja és mi a fene a karbi másik oldalán az a fekete gomb amit lehet húzni és nyomni is.

Tudom láma vagyok de ez az első 4T-m.........
Így van. Azt is kell nézni, kinek mire kell. Nyilván, egy radiális Magura pumpához én sem egy csapágyboltban vennék alkatrészt.
Ok, igazad van. Én versenyző szemmel nézem, és az ott fellépő igénybevételekhez...
Eddíg még beváltak.
Igen, csak van egy apró bibi. A Magyarországon kapható tömítésanyagok közül az egyik a hőt bírja, a másik meg a fékolajat. Na már most, mindegy melyiket adják neked, átvernek vele, amire csak később jössz rá. Akkor?
Amihez nem kapunk, vagy problémás, azt itt Veszprémben megrendelik az SKF boltban, vagy legyártatják.
Miért nem próbálkozol KTM boltban? Ha találsz olyan csapágyboltot, ahol adnak ehhez, vagy egyáltalán bármihez karmantyút, akkor azonnal szólj...
Vidd be egy csapágyboltba és adnak hozzá karmantyút.
Sziasztok!
Tudnátok nekem kicsit segíteni?
Ehhez a főfékhengerhez kellene nekem egy karmantyú,de eddig sehol sem jártam sikerrel...
Nem tudom pontosan,milyen motor típuson volt csak annyit,hogy KTM.
Dobok fel képet magáról az alkatrészről.
Az is nagy segítség lenne ha pontos típust tudnátok mondani.
Köszi
48-as ugy tudom
Én mindíg azt a választ kaptam hogy " légrést kell mérni" biztosan így van de ha találsz valakit aki már csinált ugyanilyen telót akkor az megmondja neked menyi kell bele

Hanyas WP? nekem van manualom egy párhoz
Lc4 telót meg tudja mondani valaki plz?
vagy honnan tudok letölteni 05-ös manualt?

köszi
Szia! Csak vasárnap tudok menni sajnos...
http://maps.google.hu böngészőjébe másold mert vmiért nem műkszik rendesen......
Holnap 10.00kor itt talizunk és gurulgatunk a környéken ! jössz ?

http://maps.google.hu/maps?hl=...'+27.67%22,+%
2B19%C2%B0+13'+48.12%22&gl=hu&ei=iSEZS9WjFaiymwPI1q
3OAw&ved=0CAcQ8gEwAA&num=10&iwloc=A&iwstate1=saveplace
Ha valakinek van kedve nézze meg a vidim persze nem kényszer!
az a baj ,hogy nem tudom,hogy melyik a sűrűbb fajta, én keményíteni akarom az elejét
nekem is és kemény mint a bettton picit több van benne..