Van egy 360as exc-m '96' farokidom érdekelne elsősorban rá.Meg hogy az ujabb fajta idomokat rátuom e tennni például oldalra.Vki próbálta már?És hogyha farokidomot tud vki azt megvenném
Egy kérdés ha légszűrőházat tankot kicserélem a ktm-en ugye ez 97-es rámennek az újjabbak idomjai elméletileg nem? csak kisebb átalakításokkal igazából az érdekelne a légszűrőháznál ugye a hátsó teló máshogy van útban lenne?
Kis segítséget kérnék, nemrég lettem boldog márkatárs /lc4 620/ viszont most akadt egy kis problémám. Eddig minden flottul ment rajta viszont a minap gázadásra elkezdett fúlni. Üresben és kis gázzal pörgött, de 1/3-tól meghőkölt. A karbit /dellorto/ szétszedtem megfujkáltam ,visszaraktam ,most jó. Viszont az alapjárati csavarom teljesen be van tekerve gondolom nem így kellene lennie... Valaki tudna nekem mondani 1 karbibeállítást / tű,csavarok/?
Ja és mi a fene a karbi másik oldalán az a fekete gomb amit lehet húzni és nyomni is.
Igen, csak van egy apró bibi. A Magyarországon kapható tömítésanyagok közül az egyik a hőt bírja, a másik meg a fékolajat. Na már most, mindegy melyiket adják neked, átvernek vele, amire csak később jössz rá. Akkor?
Sziasztok!
Tudnátok nekem kicsit segíteni?
Ehhez a főfékhengerhez kellene nekem egy karmantyú,de eddig sehol sem jártam sikerrel...
Nem tudom pontosan,milyen motor típuson volt csak annyit,hogy KTM.
Dobok fel képet magáról az alkatrészről.
Az is nagy segítség lenne ha pontos típust tudnátok mondani.
Köszi
Én mindíg azt a választ kaptam hogy " légrést kell mérni" biztosan így van de ha találsz valakit aki már csinált ugyanilyen telót akkor az megmondja neked menyi kell bele
Kis segítséget kérnék, nemrég lettem boldog márkatárs /lc4 620/ viszont most akadt egy kis problémám. Eddig minden flottul ment rajta viszont a minap gázadásra elkezdett fúlni. Üresben és kis gázzal pörgött, de 1/3-tól meghőkölt. A karbit /dellorto/ szétszedtem megfujkáltam ,visszaraktam ,most jó. Viszont az alapjárati csavarom teljesen be van tekerve gondolom nem így kellene lennie... Valaki tudna nekem mondani 1 karbibeállítást / tű,csavarok/?
Ja és mi a fene a karbi másik oldalán az a fekete gomb amit lehet húzni és nyomni is.
Tudom láma vagyok de ez az első 4T-m.........
Tudnátok nekem kicsit segíteni?
Ehhez a főfékhengerhez kellene nekem egy karmantyú,de eddig sehol sem jártam sikerrel...
Nem tudom pontosan,milyen motor típuson volt csak annyit,hogy KTM.
Dobok fel képet magáról az alkatrészről.
Az is nagy segítség lenne ha pontos típust tudnátok mondani.
Köszi
Hanyas WP? nekem van manualom egy párhoz
vagy honnan tudok letölteni 05-ös manualt?
köszi
http://maps.google.hu/maps?hl=...'+27.67%22,+%
2B19%C2%B0+13'+48.12%22&gl=hu&ei=iSEZS9WjFaiymwPI1q
3OAw&ved=0CAcQ8gEwAA&num=10&iwloc=A&iwstate1=saveplace