Köszi Mindenkinek a tanácsot az végáttétel módosításról!
13/48 vagy 14/48 mellett döntök. Majd leírom a tapasztalatomat.
Amúgy a gyári helyett vettem rá egy zselés űlést, sokkal faszább!
Kétféle út van. Pl a gokartban Kecskeméten úgy áttételeztünk, hogy a célvonal és a lámpa közt váltottad a 6-ost, és a balos előtt már leforgott a 6. és azzal estél be az első hajtűbe. Ergó annyira rövid áttétel kellett, hogy a 6. leforogja magát. Ha ezt motoron akarod kivitelezni, akkor olyan rövid áttétel kéne, hogy akkor meg 1-2 nem használnál, vagy alig. Az osztrák bajnokság összes pályáján 14-45-el mentünk, még Melkbe is, ahol nagyon hosszú és tempós a célegyenes...
Egy egyszerű osztás: 13/45=0.288; 14/48=0.291 Általában 2-3 tizedesig szokták nézni, így majdnem ugyanaz, de mégsem. Elöl nem egészséges a kis fogaskerék, egy bizonyos fogszám alatt...
jaja ez a gyári,csak nekem az a bajom,hogy 6.at életében nem látott még a motor nem tudom a kis 13as orvosolná-e a dolgot. a gp-ben is az a jó,ha pont leforog végsebességig a célegyenes végére,a lehetőségekhez képest gondolom akkor a legerősebb a motor. ez ilyen formában hülyeség?
á még ki se próbáltam basszus... pedig tuti harapna tőle a gép,mondjuk nem tudom gyorsabb is lenne-e. na majd jövőre megírom mi a tuti supermoto áttétel aztán leshettek.
(13-45 ről van szó a 14-45 helyett)
bázd ferdíteni meg beszólogatni azt tudsz...
nem csoda hogy ennyien "szeretnek" innen a fórumról
mellesleg én is tudnék kisregényt írni, mi, hogy történt de konkrétan leszarom, mint már mondtam unalmas...
Én leszarom a villahidat...illetve tegyük hozzá, hogy olyan az összehasonlításod az új, illetve e villahíd közt, mintha egy műanyag evőeszközt akarnál összehasonlítani egy ezüst étkészlettel. Fárasztasz egy hétig, hogy nagyon kell, majd a fórumba olvasom, hogy vettél egy másikat, mert megírtad a VEGA-nak. Illetve rendeltél egy csavart a fékhez, ami adj uram azonnal kell, aztán valahogy azóta sem érdekel. Na ennyit a stílusról, és a beleugatásról. Lacikának igaza van, nem érte meg az időt a fikázás. Elég röhögni azon, ahogy a sok Mekk Elek tanácsod ad a másiknak, miközben ki se tudja fejezni magát, nemhogy a műszaki részét értené...Ez most köcsög iromány volt, de csak magadnak köszönheted Vouge! Uff, offoltam...
amúgy segíteni akar ő, csak kicsit idegesítő módon
vicc volt.
zsiráf egy tanács,ha valakit kijavítasz,tedd hozzá legalább a helyes megoldást,vagy a meglátásod a dologról.sokat számít hidd el. és ha már úgy is rászánod az időd,legalább legyen értelme peace
ezt pont Te mondod?
nem vettem meg azt a villahídat Tőled annyiért amennyiért már majdnem újat tudok venni és azóta szinte minden egyes hozzászólásomat - amikbe a legkissebb mértékben is bele lehet kötni, kommenteled valami faszsággal... mellesleg én legalább normálisan próbáltam segíteni a srácnak hogy milyen áttételt használjon...
akkor ki is személyeskedik? csöppet unalmas...
Amúgy jól néz ki