Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, a frankó: 3 féle olajat lehet tenni a 2T váltójába. 1. 4T motorolaj, 2. 2T váltóolaj, 3. Automataváltó olaj

Azért ezeket, mert ezekben szinte semmi adalék nincs (lebegtető adalék, öregedésgátló adalék), de főleg súrlódáscsökkentő adalék nincs! A legjobb a kuplung szempontjából az ATF, de annak a leggyengébbek a kenési tulajdonságai a három közül. Ha versenyzel, vagy sűrűn cserélsz, akkor tegyél ATF-et.
Sziasztok!
KERESEK KTM LC4 640 (2002)es motor kipuffogójában lévő elődob helyére egy sima átmenős csövet ("Z vagy S" cső)!
Továbbá:Tuning(nyitott,alumínium) légszűrőházfedelet,mint ami a képen is látszik.Ez utóbbit magam is tudnék készíteni,ha esetleg valakinek van ilyen a motorján,és lenne pár szabad perce hogy megmérné mekkora lukat kell rá vágni és behálózni(a négy oldalhosszúsága érdekelne) azt nagyon megköszönném!
Nem sürgős a dolog,ősz-tél folyamán szeretném megcsinálni!
Köszi a segítséget!
Oké fönök nekemmeg csak 2T im vannak..amugy nemzavar csak tulvan misztifikálva mint sok más is...(+ ha 200Ft al olcsobb ugyis aztveszi )
7 évig versenyeztem 2T gépekkel. Ez tapasztalat, te meg ne olvasd, ha zavar...
Sziasztok.Ezzel az olajkérdéssel mit összetudtok szenvedni A 2T váltóolajtol semlessz baja(az ATF töl nemtudom sose használtam)De ha bejut a hengerbe azt ugyis észre venni(nehezen indul,füstöl nagyon,felpörög,máslesz a szaga)
Ez nem is hülye ötlet...

Lehet hogy a KTM kezelési könyve is ilyen megfontolásból ajánl 4T motorolajat a váltóba
Sárvédő....a világ minden pontján...
Akkor felétek hogyan nevezik szakszerűen?
......
Ebben az a vicc, hogy ez nem vicc...;)
Látom valaki vicces kedvében van ma este
A sárhányó az nem a kerék?
Hali!
Van egy fekete sm első sárhányóm amit szeretnék értékesíteni olcsó áron ha valakit érdekel írjon és küldök neki képet róla az árát meg megbeszéljük.
azér kérdem mert nem tudom
szted?
sziasztok! egy 91es xr 600-as erősebb egy exc450-nél válaszotokat köszi!
ha 2t-m lesz akkor már tom mit teszek bele
Azt mondták másik fórumon hogy ez is jó bele, de majd legközelebb 4T olajat teszek bele.
Én meg 4T motorolajat szoktam tenni a kétütemű váltójába. Ha szimmeringes lesz, akkor legalább nem teszi tönkre a hengert...
akko tévedtem.. ez van
Nem, én ATF-et javasoltam...mondjuk igazából sztem tökmindegy...
Igen, ez ugyanaz amit a RMC-ben kapni. Egyik nap majd elballagok és megnézem élőben hogy milyen, aztán majd meglátjuk...de azért köszi neked is!
30-40 között a különbség az motorolajnál és sztem itt is,h a 40nek magasabb hőmérsékleten kiváló a kenési tulajdonsága de neked mind1 melyiket teszed bele mind a 2 jó !döntsd el ezek után már el tod.

GD am ezt javasolta neked amit a szerelő adott sztem sztem