Motor szervízbe megkérdeztem a srácot hogy milyen olajat tegyek a váltómba(SX 125) mert már annyi mindent hallottam. Adott Repsol 2T Transmisiones olajat (10W30). Szerintetek jó lesz bele? Sok különbség van a 10W40-es meg a 10W30-es között?
Hali
Most készülök megvenni egy 300 as ktm et.
1992-es és minden ki lett benne cserélve egész elektronika + a blokkban is majdnem minden.
én azt hittem hogy exc de azt mondta hogy gs- bár láttam ugyanilyen évjáratuban exc-t is na mind1.
Szoval kérdés hogy mennyire szervízigényesek a szokásos maszlag mert azért esett erre a választás mert a 125-öst hajtani kell hogy menjen és ezt szinte alig hogy leadja azt amit egy 125 ös szinte totálisan nyélgázon.
válaszokat elrőre is kösz
GD, te játszod a hülét, vagy komoly? A 260-as méret az az enduro/krossz méret, de a 320-asban nem vesz senki ilyet újonnan, mert ugyanennyiért, vagy picit drágábban kapsz úszó tárcsát. Érted?
Azt' ugyan mire teszek fel _kettőt_ Még egyet sincs mire, mert a kutyának nem kellenek az enduro kerekeim...
Hát mit nézzek? Én speciel örültem hogy a 260-as tárcsa amit sikerült szerezzek (új, utángyártott), megállt 12 körül (mondjuk ebben volt postaköltség is)...
Itt egy link,többféle színben is van,ha ilyenre gondoltál.
http://www.motormann.hu/produc...