Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Itt egy link,többféle színben is van,ha ilyenre gondoltál.
http://www.motormann.hu/produc...
Szerintem azt teszel bele amit akarsz.
Motor szervízbe megkérdeztem a srácot hogy milyen olajat tegyek a váltómba(SX 125) mert már annyi mindent hallottam. Adott Repsol 2T Transmisiones olajat (10W30). Szerintetek jó lesz bele? Sok különbség van a 10W40-es meg a 10W30-es között?
Köszi, megkérdezem őket!

(ha nem járok sikerrel, az Aunert is - másik kollégának is köszönöm a tippet!)
Amúgy is kéne vennem egyet mert amit kaptam a motorhoz az narancssárga
Szia(sztok)RMC ben kapsz (polisport)
hát amiket eddig láttam hogy készitettél. szerintem nem lenne akadály ez sem.

én pénzt nem adnék érte az tuti kivág, háló, ragacs/szegecs, osz cső
Auner újságban láttam egy motoron, de nem az volt eladó hanem a kézvédő . Szerintem érdemes őket felhívni.
Ilyen (tehát részben vagy teljesen hálós kialakítású) első rajtszámtáblát vajon hol lehet itthon beszerezni?
Hali
Most készülök megvenni egy 300 as ktm et.
1992-es és minden ki lett benne cserélve egész elektronika + a blokkban is majdnem minden.
én azt hittem hogy exc de azt mondta hogy gs- bár láttam ugyanilyen évjáratuban exc-t is na mind1.
Szoval kérdés hogy mennyire szervízigényesek a szokásos maszlag mert azért esett erre a választás mert a 125-öst hajtani kell hogy menjen és ezt szinte alig hogy leadja azt amit egy 125 ös szinte totálisan nyélgázon.
válaszokat elrőre is kösz
Elég élethűen csinálom?
GD, te játszod a hülét, vagy komoly? A 260-as méret az az enduro/krossz méret, de a 320-asban nem vesz senki ilyet újonnan, mert ugyanennyiért, vagy picit drágábban kapsz úszó tárcsát. Érted?
elég sok lc4 sm-en ilyen van csak nem hullámos......
Azt' ugyan mire teszek fel _kettőt_ Még egyet sincs mire, mert a kutyának nem kellenek az enduro kerekeim...

Hát mit nézzek? Én speciel örültem hogy a 260-as tárcsa amit sikerült szerezzek (új, utángyártott), megállt 12 körül (mondjuk ebben volt postaköltség is)...
Akkor van 2 db 320-as gyári tárcsám, ami alig használt 15.000/db áron...na?

Ne azt nézd, hogy mennyi az új egy ilyenből! Aki úszóra cseréli, azt mind fillérekért adja...
10-ért sima 260-as tárcsát se kapsz újban, annál meg azért ez mégiscsak többet tud...
Nagy szerencsédnek kell lennie hogy ezért valaki 10 ezernél többet adjon!
Nincs értelme ilyet venni.
Én azt a fajtát úgy ismerem ,vannak mozgó részei,de mégsem az a csapos megoldás.De felőlem lehet sima tárcsa is csak vigye el biturbo
Milyen az a félúszó tárcsa?
adapter ügyben meg giraffe tud segíteni talán.
szeva nekem van egy félúszó,hullámos zsír új tárcsa! i.á:25pénz
Sziasztok ,nagy féktárcsa érdekelne engem 525exc-re és egy fékátalakito jo a használt is ! Ha van valakinek jo áron szoljon ! Köszi !
Köszi, már utánajártam 20e az új. De jó lett volna a bontott is.
KTM GXR 1991 bontva eladó:még minden van , váz..tank..idomok..kipufogó, féktárcsa, motoikus alkatrészek stbstb
akármelyik KTM boltban lehet kapni tizenpárezerért újat....