Honda CRF450-en elszakadt a lánc, és letört a blokkból egy darabot, a kuplung tengelyének alja kilátszik. Lehet ezt javítani, vagy kampó az öntvénynek?
Nekem 2005-ös van, de az már két kipufogós. Ezen csak egy van. Állítólag létezik valamilyen "közösítő", amivel egy dob kell rá, de még nem láttam ilyet, a képekről nem tudom kivenni, erről van-e szó.
Neked persze hogy nem dobta még le a festéket, hisz csapágyasan áll a garázsban, valószínű már rég elpárolgott belőle az összes nyál, így nincs mi ledobja a festéket!
Hali segítséget szeretnék kérni! Meg tudjátok nekem mondani hogy az első lánc kereket milyen méretű és menetű csavar fogja? EXC 450- ről lenne szó 2003 a mocc köszi a segítséget! Fontos lenne!
Hát de mondlyuk azzal amit 2003 tól gyártottak tank ( narancssárga azzal joban nézne már ki! Esztétikailag) amúgy mindenki azt mondja hogy legalább látod mennyi benzin van benn de az újnak szebb a formája is!
lehet a régebbi tipusú tank mint az enyém más anyagból van de festve van, kb 1 éve van nálam és semmi baja. meg az előző tulaj festette valamikor vagy 2 éve
ezt csak azért mondtam mert eddig mindenkitől azt hallottam festeni nemjó meg nem is marad rajta. de nekem nincs vele gond
Sziasztok ! Valaki tudna nekem segíteni ? Motort akarok venni , Drz SM és kTm duke2 között gondolkozom , olyan motor kell amit nemunok meg hamar olcsón fenntartható , nem kell állandóan szervizelni( a kopó alkatrészek és az olajcseréken kívül) 18 éves vagyok 125 ös volt a legnagyobb mocim ! Főként városba és ide oda futkározásra kellene .. azért gondolkodom a kTm -ben mert az erősebb de nembiztos h kitudnám motorozni , de hát a drz -vel is így vagyok ! Esetleg valaki írhatna köszi szépen mindenkinek!
Vagy esetleg olyan bontot ahol van rá esély hogy van! ( narancssárgatank KTM-re) jah még anyit ha valaki tudja mennyibe kerül a gyárilag azt is megköszönném! Mert szerezni akarok a mocimra!
Szevasztok valaki nem tudna segíteni nekem ? 2002 exc-re keresnék narancssárga tankot amit 2003 tól gyártottak már EXC re!(nekem áttlátszos tankom van és nekem az nem jön be ezért kelllene narancs)Már nagyon sokat probálkoztam de, sehol sem sikerül szereznemesetleg ha valakinek lenne eladó vagy ismerősének van az legyenszíves jelezze ! (e-mail dancirap888@freemail.hu ez az msn -si TEL:.06309049594)
Szevasztok valaki nem tudna segíteni nekem ? 2002 exc-re keresnék narancssárga tankot amit 2003 tól gyártottak már EXC re!(nekem áttlátszos tankom van és nekem az nem jön be ezért kelllene narancs) Mert sehol sem sikerül szereznem de ha valakinek lenne elado vagy ismerősének van az legyenszíves jelezze ! köszönöm!
Mi lehet a gond? Szikra van fuvoka tiszta benzin vana karbiba és mégsem kap benzint? Kösz a segítséget
te kis kaksimogyoró
Xlzx? Ha jól emlékszem árultál ilyesmit.
Duke620? Esetleg nálad?
ezt csak azért mondtam mert eddig mindenkitől azt hallottam festeni nemjó meg nem is marad rajta. de nekem nincs vele gond
Szevasztok valaki nem tudna segíteni nekem ? 2002 exc-re keresnék narancssárga tankot amit 2003 tól gyártottak már EXC re!(nekem áttlátszos tankom van és nekem az nem jön be ezért kelllene narancs) Mert sehol sem sikerül szereznem de ha valakinek lenne elado vagy ismerősének van az legyenszíves jelezze ! köszönöm!