Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na menyi a gyári ?
Nem hiszem hogy szervízigényesebb lenne az 525EXC(hobbi szinten).Egyedűl számold ki hogy 100üzemóra alatt te kb 60ezerrel több benzint pöfögsz el és 3szor kell kb cserélni dugót amíg az 525-ben csereérett lesz!Szervízigényesebb akkor lesz ha leharcolt szart veszel és egyből cserélhetsz ki mindent vagy versenyzel vele!De hobbi szinten hidd el hogy nem drágább az 525EXC fenntartása!Dani te mindíg megmondod a frankót De ezt kicsit gondold át!
Ha van új hajtókarod, akkor kb. 5ezer Ft-ért komolyabb gépműhelyben kicserélik neked.
Hajtókar meg amennyiért tudsz szerezni...én anno megvettem a gyárit mert sürgős volt a dolog...
semmi

csak azért kérdezem hogy mi menyi hol ha aztmondom valakinek nesze itt a főtengely csináld meg
Én hosszabb távok esetén sem látom olyan marha nagy előnyét a 4T-nek...amennyivel kényelmesebb (és olcsóbb) a kisebb fogyasztás (nagyobb hatótáv) miatt, pont annyival drágábbra jön ki az üzemórája...
És van már új hajtókarod?
hűá kéne neki uj hajtókar mindenestül
Hallod nekem hiába osztod az észt én tudom hogy melyik motor hova jobb Én személyszerint hosszabb távok egésznapos erdőzések néha szopatósabb részek,nyáron meg kicsi supermoto ezért 525EXC De ha moslék mód rá állnék az endurózásra és csak a szopatós részeken mászkálnék akkor persze hogy 300EXC mondjuk inkább 200 V 250 EXC de lásd be hogy mindkét motornak megvan a maga helye!Zoozee-ék pl igen eredményesen használják az 525-öket szóval pofaberolole
A kollégának van ugye az eladó 525 meg mellette egy 250 2T...valszeg nem az 525 jobb ha azt akarja eladni...
Na jolvan mindkettő jó de az 525picit jobb Amúgy attol függ hol használod
Nem tudod
Nekünk van mindkettő csak tudom mi a jobb bazze
Tényleg nem olyan jó...jobb
Jajj ez olyan mint az enyém Én nem adnám el a helyedben főleg hogy most alig van kereslet ezekre a gépekre 300EXC nem olyan jó mint ez
Mit akarsz rajta javíttatni?
nemtod menyibe fájna a főtengelyemet megjavittatni. esetleg ötlet hogy hol?
Megtetszett,föleg a tömege miatt.Teljesitményre meg hasonlo az 525-höz!A végcél 300 EXC.
Ennyire fertőző a kétütem?
2006-os 525 exc elado.sok extrával.uj láncszett,uj gumi,uj olajcsere.
CZ ORM
SoS! KTM EXC520-hoz Kuplung alsó munkahengert keresek! Magura gyártja.
feszítettünk ma kicsit a láncon, és mondta haver, hogy hamarosan cserés lesz. hol tudok árakat nézni neten? 520-as lánc van rajta, valami jó, de olcsóbb kellene.
sziasztok kéne egy kis sgitség nincs valakinek szerviz manuálja 520sx-hez az se baj ha angol köszi előre is