Sziasztok!
Van egy ktm 525 exc-m eladó. 2005-ös rendszámos, kb 3000 km-rel, jó gumikkal, jó láncszettel, 2010-ig müszakival két személyre vizgáztatva.
06 20 987 83 37
Hali Srácok.
Lenne 1 kérdésem mennyire tudjátok azt hogy csereszabatosak a cuccok a Ktm-ek között? Pl 520 -asba szeretném tenni az 525 hengert és 450-es hengerfejet. Szerintetek ez így stimmelne mert állítólag egy a furat és nem lenne gond.
Sőt, mi még az oldaltámaszt is lecseréltük, sajnos ki volt kopva a menete, és inkább le cseréltük, hogy stabilabb legyen, na most aztán tart is rendesen, bár hol is hagyom (sötétben készült, remélem azért látszik )
nem tudok angolul...
de mire onnan elpostáznák,mer megint drága lenne..nem lesz nekem fekete tankom, már beletörődtem.
viszont hogy felidegesített a szar felnim,szinterezve van, lemostam,rakom vissza a helyére és a féknyereg eg összekarcolta nem tom mér ilyen érzékeny,legközelebb leragasztom ha veszem ki.
ja meg ez a fos bukógomba is felbasz, tudjuk kié, szar a hátsó nem megy bele a menetbe,erre szétvágtam a gyárit,mert a fele ugy is letört, és összekókányoltam, de igy se jó....
Mi is úgy csináltattunk, mert a gyári eltört 2x is, sehol sem találtunk újat, gyári meg drága nagyon, így csináltattunk, 5000 FT-ért esztergáltattunk egy fejet neki, acélból, és lett rá hegesztve egy acélrúd, ami persze megvan hajlítva, annyi a hátránya, bár ez annyira nem is hátrány, hogy le kell rozsda marozni, hogy ne egye a rozsda, és lekenni valamivel, ez az utolsó lépés van nekem is még vissza, sokkal erősebb így , mint a gyári (persze azok kivannak könnyitve stb. verseny és a súly miatt) de mondom, nagyon jó lett, lehet csinálok róla ma egy közelebbi képet, és felrakom ide neked, h milyen lett, egy próbát megér
Amcsi fórumon (ktmtalk.com) nézelődjél, ott a gyári tankok 25-50 $ körül mennek...csak le kell beszélni az eladóval hogy hajlandó-e tengerentúlra postázni és ha igen, mennyiért.
Igazatok van, 2004 es. Az ára lemaradt: 980 000.
Van egy ktm 525 exc-m eladó. 2005-ös rendszámos, kb 3000 km-rel, jó gumikkal, jó láncszettel, 2010-ig müszakival két személyre vizgáztatva.
06 20 987 83 37
Lenne 1 kérdésem mennyire tudjátok azt hogy csereszabatosak a cuccok a Ktm-ek között? Pl 520 -asba szeretném tenni az 525 hengert és 450-es hengerfejet. Szerintetek ez így stimmelne mert állítólag egy a furat és nem lenne gond.
link
de mire onnan elpostáznák,mer megint drága lenne..nem lesz nekem fekete tankom, már beletörődtem.
viszont hogy felidegesített a szar felnim,szinterezve van, lemostam,rakom vissza a helyére és a féknyereg eg összekarcolta nem tom mér ilyen érzékeny,legközelebb leragasztom ha veszem ki.
ja meg ez a fos bukógomba is felbasz, tudjuk kié, szar a hátsó nem megy bele a menetbe,erre szétvágtam a gyárit,mert a fele ugy is letört, és összekókányoltam, de igy se jó....
nem egy nyugis vasárnap....
Van egy 2006 os Yamaa FZ6S em és szeretném elcserélni egy supermotora olyan 700.000 -800.000 ft ig.értékegyeztetéssel.esetleg valaki valait?