Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha, értem, hát igen ....
jah van szándékomban........de csakis enduró és narancs suli miatt kéne a pénzt most szar a helyzet.....
Csá ! Árulod te is? Hogy-hogy? Mit akarsz venni ?
Nagyon nem jött be ez az enduro/SM neked de am repsol van 600ba nem csak 1000be újabb 600ból talán van de 1.2ért nem találsz olyat
Sziasztok!
Igazatok van, 2004 es. Az ára lemaradt: 980 000.
évjáratra tuti 04-es.... hacsak nem 2005-ös forgalomba helyezésű KTM EXC 450 - 2004 - eladó
Szerintem ilyen kérdéssel szerelőhöz fordúlj!De elvileg lehetséges ha hajtókart és dugót is cserélsz!
Ez 2004-es
Sziasztok!
Van egy ktm 525 exc-m eladó. 2005-ös rendszámos, kb 3000 km-rel, jó gumikkal, jó láncszettel, 2010-ig müszakival két személyre vizgáztatva.
06 20 987 83 37
Hali Srácok.
Lenne 1 kérdésem mennyire tudjátok azt hogy csereszabatosak a cuccok a Ktm-ek között? Pl 520 -asba szeretném tenni az 525 hengert és 450-es hengerfejet. Szerintetek ez így stimmelne mert állítólag egy a furat és nem lenne gond.
Ez jó az enyémbe?
link
nincs mit, jóval olcsóbb megoldás, mint a gyári, és még erősebb is , már csak egy esztergályost kell találnod
köszi szépen a képet! zsír lett sztem én is így fogom megoldani
Csináltam megint 1-2 képet a motoromról, ha esetleg valakit érdekelne, az itt megtudja nézni, remélem tetszik : http://sportmotor.hu/motoros_k...
Sőt, mi még az oldaltámaszt is lecseréltük, sajnos ki volt kopva a menete, és inkább le cseréltük, hogy stabilabb legyen, na most aztán tart is rendesen, bár hol is hagyom (sötétben készült, remélem azért látszik )
Nah csimáltam gyorsban 1-2 képet róla, ennyi tellett 2 megapixeltől, rozsdát ne nézd, lefogom rozsdamarózni, + lekenem ... legyen egy kis időm rá
jah csak eddig még nem találtam normális eszergályost, ha dobnál róla 1 képet megköszönném
halló ki tud valami jó motor szerelőt fejér megyében?
nem tudok angolul...
de mire onnan elpostáznák,mer megint drága lenne..nem lesz nekem fekete tankom, már beletörődtem.

viszont hogy felidegesített a szar felnim,szinterezve van, lemostam,rakom vissza a helyére és a féknyereg eg összekarcolta nem tom mér ilyen érzékeny,legközelebb leragasztom ha veszem ki.

ja meg ez a fos bukógomba is felbasz, tudjuk kié, szar a hátsó nem megy bele a menetbe,erre szétvágtam a gyárit,mert a fele ugy is letört, és összekókányoltam, de igy se jó....

nem egy nyugis vasárnap....
Mi is úgy csináltattunk, mert a gyári eltört 2x is, sehol sem találtunk újat, gyári meg drága nagyon, így csináltattunk, 5000 FT-ért esztergáltattunk egy fejet neki, acélból, és lett rá hegesztve egy acélrúd, ami persze megvan hajlítva, annyi a hátránya, bár ez annyira nem is hátrány, hogy le kell rozsda marozni, hogy ne egye a rozsda, és lekenni valamivel, ez az utolsó lépés van nekem is még vissza, sokkal erősebb így , mint a gyári (persze azok kivannak könnyitve stb. verseny és a súly miatt) de mondom, nagyon jó lett, lehet csinálok róla ma egy közelebbi képet, és felrakom ide neked, h milyen lett, egy próbát megér
Nem is nagyon fogsz...csinálj/csináltass egyet ha nem telik újra.
csáó! keresek exc 200 berúgókart! segítségeteket kérem mert sehol nem találok!
Helló!

Van egy 2006 os Yamaa FZ6S em és szeretném elcserélni egy supermotora olyan 700.000 -800.000 ft ig.értékegyeztetéssel.esetleg valaki valait?
Amcsi fórumon (ktmtalk.com) nézelődjél, ott a gyári tankok 25-50 $ körül mennek...csak le kell beszélni az eladóval hogy hajlandó-e tengerentúlra postázni és ha igen, mennyiért.
ez méregdrága, de köszi