Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem 2005-ig intenzíven motoroztatta az osztrákokat itt a bakonyban!
Unokatesómét szeretném,ő rokoni áron adná 500-ért,de csak nekem adná el,nincs ideje motorozni,tavaly 1x ment vele egy kicsit,tavaly elött 2x,idén még elsem volt indítva,én megyek majd hozzá ,hogy elindítsam,még annó 14évesen mentem vele akkor simóval mentem ki,és odaadta ,azt mondta gyere érezd az igazi erőt,hát mondom jó,akkor 3.-ból -5.-ik felraktam szelepen csak kamilláztam,és pöcc-röff volt akkor is,még amikor megvette 2001-ben,első motorozás alatt beállt,nem tudni miért és akkor ki vitte auzstriába új nicasilos henger,új dugóval azóta baja 0!Remélem sikerül megvételezni,csak apámon múlik,én a felét állom!
Mindegy nem lényeg lépj be közénk had osztják majd neked is az észt Van most amúgy egy 250EXC rendszámmal 550-ért!
http://www.hasznaltauto.hu/3101542_ktm_exc_20
00
Elvileg megbízható Motorszervízes(KTM zsembery) ember a gazdája!
Azt nem én mondtam:D,amit mondtam max vicc volt,de szerintem még olyan se volt:)KTM endúróban 2ütemben,nagyon ott van én kb 5éve olyat akarok,szóval kizárt ,hogy leszóljam,Yamaha WR kolléga volt aki osztotta,én nem!
na azon az emberen igazodj el öcsém
Na Martins hogyhogy KTM-et akarsz?Régen olyan szépen osztottad az észt hogy szarok meg szervízigényesek
Hali mindenkinek..
Eladó 2 szer használt Ktm -polo semmi baja szinte uj.mérete L-xl..miheztartás képpen én 175 vagyok és 80kg rám tökéletes nem szük stb..ill PRO grip szemcsi kb 4 motorozás után..Postán is..bövebben email: cross04@freemail.hu
Én csak ajánlani tudom a KTM-et nekem is ez az első(SX125) de nagyon megvagyok vele elégedve eddig nagyon jó. Azok meg akik szidják a KTM-et azért teszik mert még nem is volt nekik valószínűleg vagy valakitől rosszat hallottak róla(az unokatestvére haverjának a szobatársának az élettársától ) vagy csak egyszerűen irígylik azokat akik megtehetik hogy jó motorral járnak. Úgyhogy ha tényleg jó a motor szerintem vedd meg.
Sziasztok,most lenne az első ktm-emet,és akinek volt/van ilyen az leírhatná a tapasztalatait,én rokontól veszem és még a láncszett is gyári rajt mert rettentő keveset használta,és műszakis,kb 2500-3000km lehet bennt és sokat mondhattam,KTM EXC 250 2001,képem nincs róla de mellékelek egyet mivel teljesen ilyen!
Sziasztok!

Ismeri vki ezt a 2006-os LC4-et?

Köszi!
fred
Szia! Nekem is van egy eladó rendszerem! Ha érdekel, itt megtalálod: www.supermotoshop.hu
Szeva Isti vagyok ! Mennyiért kérnél a rendszerért? Válaszod elöre is köszi !
0630 8230445. A motor nincs nálam az esésem óta celldömölkön van,de talán meg tudom oldani a hazahozatalt.
Szevasztok valaki nem tudna segíteni nekem ? 2002 exc-re keresnék narancssárga tankot amit 2003 tól gyártottak már EXC re!(nekem áttlátszos tankom van és nekem az nem jön be ezért kelllene narancs) Mert sehol sem sikerül szereznem de ha valakinek lenne elado vagy ismerősének van az legyenszíves jelezze ! köszönöm!
hello! dobj már be egy tel.számot vagy emailt! holnap pont járunk Sárváron, érdekelne a gép! vagy az adatlapomon van email oda is üzenhetsz!
üdv
Ja egyébként már felraktam mind a 2 cuccot.
Ja értem. Egyébként gondoltam.
Azt, amit te vettél, azt nem. Sőt, egyszer csak majd lemerül benne az elem is...

A kombinált mérőket lehet csak nullázni...
Sziasztok. Az üzemóra számlálót le lehet nullázni?(szervíz után) Ha igen hogyan?
Hali!
Segítséget szeretnék kérni nem e tudjátok hogy milyen csavar kell az első fogaskerékhez ami fogja 450 EXC röl lenne szó 2003 as évjárat!
A választ köszi!
Ahm. Értem.
Ha beszélsz vele, add át üdvözletemet neki!
persze, kellene. köszi előre is Pepe! :)
Ő régen crossozott ( 5-6 éve), most nem tudom mi van vele. Kipufogókat csinál, voltam is nála jópárszor, csak nem én tároltam a telefonszámát, ezért próbálom beszerezi valakitől.
Szia Albi!
A héten beballagok, és nézek neked szemüveget, ha kell még...
Na az nem. Én a gyöngyösi Albert Peti vagyok. :)
De ezek szerint a druszám is hasonló érdeklődési körrel bír. :)
Fórumozik ő itt esetleg? Vagy ismerem is, csak nem esik le?