Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nem a veszprémi Albert Peti vagy!
Szia ,/giraffe64/ mit kérnél érte ? Helyileg,vagy postai ut ? EXC.525-re valo ?
Nálam? Dobot? Na nemár. Te valamit keversz.
Ja bocs,még kellene egy akra dob is ha van valakinek használt exc-525-re ?!
Szia ,nekem jo a hsznált is ? Mik az árak?
1,3 M Ft az irányára a motornak, az apróban megtalálható.
Esetleg KTM gépet be tudok számolni , ha jó állapotú.
esetleg sx? Az enyém pont eladó!
Egyenlőre egy árajánlat kellene ( egy rendszerre ) és pár kipufogós emberke számát beakarom gyűjteni.
Sziaó nekem Akra van a motoron de nagyot szól
Szia!

Olvastam, hogy Te is az Albert Petinél csináltattál dobot a KTM-re.

Megtudnád adni a telszámát?
680 az utsó ár,de csak mert szorit az idő
szia nekem van ismerősöm ,akinek van 125 exc-je 2004.megkérdezem ha érdekel....
Sziasztok!
Nem tud valaki egy jó állapotban lévő 125-ös EXC-t, esetleg SX-et?
Szia! Nekem van egy, itt megtalálod: www.supermotoshop.hu
Igen helyszínen lesz a nevezés gyere nyugodtan
Szevasztok valaki nem tudna segíteni nekem ? 2002exc keresnék narancssárga tankot amit 2003 tól gyártottak már EXC re!Mert sehol sem sikerül szereznem de ha valakinek lenne elado vagy ismerősének van az legyenszíves jelezze ! köszönöm!
Szia! Új vagy használt átalakítót szeretnél?
Sziasztok! Nem tudnátok segiteni ,féknyereg átalakitot keresek EXC-525 höz /sm-kerékhez/ !?!
SX 6-os váltóval, és nem biztos, hogy 2006-os!
Motor és vázszám alapján bármelyik kereskedésben megmondják az évjáratát és a tipusát (bár én már láttam érdekes "számokat" is)!
Ha jól tudom az évjáratot motorszám első a vázszám tizedik karaktere jelöli, a motorszám 2.3.4. karaktere a tipuskód.
Ok
amúgy 2006 ban ez az 525 exc hivatalosan
ez is lehet de én személyes véleményen voltam de amit mondasz az sem hülyeség jogos
Alacsonyabb, 4000-6000 és 8500-9500-as fordulaton megnöveli a motor effektív középnyomását, azaz javítja a feltöltést. Több tüzelőanyag= nagyobb teljesítmény. Az acélnál kisebb sűrűségű karbon vagy üvegszál jobban követi a nyomásváltozásokat, viszont élettartamuk kisebb. Léteznek állandó és befogásnál keskenyített szélességű membránok, melyek a legjobbak.
Mondjuk azért mert az EXC-vel könnyebb menni és jóval kisebb a karbantartás-igénye meg egyszerűbb hitelezni
És igenis leszerelünk róla minden fölösleges szart...

Egyébként szerintem is SX lesz, de ezt ekkora képekről elég nehéz volna biztosra megmondani...