Szevasztok valaki nem tudna segíteni nekem ? 2002exc keresnék narancssárga tankot amit 2003 tól gyártottak már EXC re!Mert sehol sem sikerül szereznem de ha valakinek lenne elado vagy ismerősének van az legyenszíves jelezze ! köszönöm!
SX 6-os váltóval, és nem biztos, hogy 2006-os!
Motor és vázszám alapján bármelyik kereskedésben megmondják az évjáratát és a tipusát (bár én már láttam érdekes "számokat" is)!
Ha jól tudom az évjáratot motorszám első a vázszám tizedik karaktere jelöli, a motorszám 2.3.4. karaktere a tipuskód.
Alacsonyabb, 4000-6000 és 8500-9500-as fordulaton megnöveli a motor effektív középnyomását, azaz javítja a feltöltést. Több tüzelőanyag= nagyobb teljesítmény. Az acélnál kisebb sűrűségű karbon vagy üvegszál jobban követi a nyomásváltozásokat, viszont élettartamuk kisebb. Léteznek állandó és befogásnál keskenyített szélességű membránok, melyek a legjobbak.
Mondjuk azért mert az EXC-vel könnyebb menni és jóval kisebb a karbantartás-igénye meg egyszerűbb hitelezni
És igenis leszerelünk róla minden fölösleges szart...
Egyébként szerintem is SX lesz, de ezt ekkora képekről elég nehéz volna biztosra megmondani...
Esetleg KTM gépet be tudok számolni , ha jó állapotú.
Olvastam, hogy Te is az Albert Petinél csináltattál dobot a KTM-re.
Megtudnád adni a telszámát?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Nem tud valaki egy jó állapotban lévő 125-ös EXC-t, esetleg SX-et?
Motor és vázszám alapján bármelyik kereskedésben megmondják az évjáratát és a tipusát (bár én már láttam érdekes "számokat" is)!
Ha jól tudom az évjáratot motorszám első a vázszám tizedik karaktere jelöli, a motorszám 2.3.4. karaktere a tipuskód.
És igenis leszerelünk róla minden fölösleges szart...
Egyébként szerintem is SX lesz, de ezt ekkora képekről elég nehéz volna biztosra megmondani...