Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
KTM GXR 50 (1991) ELADÓ BONTVA , MÉG MINDEN ALKATRÉSZ VAN!
Henger Fúrva lett,Hozzá új dugó , főtengely felújítva , stbstb.
Tárcsa elől szinte még új.Bővebb info telefonon vagy msn en vagy akár itt is kérdezhettek!Tel:06 70 263 45 42
MSN:simsoncsabi@hotmail.hu
ebay.at
használtauto.hu -50e.
Hilfe!
exc520 vagy 525 gyújtásdekli van valakinek?
Na és persze az én motorom látható a háttérben Vagyis csak volt motorom.Giraffe!Olajat akarok venni vagy 8liter 10W-60-ast!24-e után tudok csak venni?
eladó a tárcsa !
Ezek eredetileg a Sting 125 (kicsi Duke DT-blokkal) kerekei, ilyenek voltak a Junior SM kupás SX-ekben, sokkal keskenyebbek a felnik (asszem 2,5 az első 3,5 a hátsó) mint a rendes SM kerekekben, szóval ez neked nem lesz jó.
Miféle féktárcsa van ezen? SM szet féktárcsa
Miskolcon egyet, nem neten volt, ismerős ajánlotta. 2004-es, nem hibátlan, de nekem jó lesz...
Meg a terep miatt, ma olyan jót motoroztam az erdőben...

Végülis melyiket vetted meg?
Könnyebb az EXC, csak ezért akartam, majd kiszínezem ezt is :-)
Miután annyit építetted, most eladod?

Mondjuk ahogy elnézem, nekem is kb. addigra lesz kész az EXC mire lecserélem...és egyik se holnap fog bekövetkezni
Megvan mindkettő. Az LC4-et el akarom adni, az EXC-be meg kéne a kerék.
Csak azért kérdezősködöm,mert nekem nagyon nagyon új ez a téma ,sosem volt KTM-em..
1 2

megvan az EXC?
megvan (még) az LC4 ?
Keresnék fűzött supermoto kerekeket EXC-be.
Ok.

a pálinka pedig szeptember 10. után lesz elérhető. /főzés után/
Igen, a pálinka mellett van a polcon...

Meg van még, de csak 24.-e után elérhető.
Telefon kézbefog, legközelebbi (vagy amelyik szimpatikus) KTM kereskedés száma feltárcsáz, megkérdezés. Egyébként a komplett kerékcspágy felújító szett (csapágyak, szimmeringek, távtartók) emlékeim szerint egetverő 6-7e Ft körül mozognak, de ha ezt sokallod, akkor megnézed hogy milyen számú csapágy meg milyen méretű szimmering kell, elsétálsz egy csapágyboltba és megveszed ott (maximum nem lesz olcsóbb mint a gyári )...
ha vertikálisan lóg akkor PDS-szemet kéne sztem cserélni
Ezt már megcsináltam,ez az első dolog,de leginkább árra lennék kíváncsi,mert olyan nem igazán van,a motornak enyhén lóg kottyan a hátulja,akkor mit kéne vennem hozzá?Elég csak maga a lengővilla felújító szett?
Te sem vagy okosabb mint én ....Pontosabb útbaigazításra gondoltam,mennyiért stb.Mert márkakereskedésben kicsit durva az ár szerintem!
Üdv!

EZ megvan még ?
Ktm kereskedésben és amennyiért adják