Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen,sajna vennem kell kocsit,mert nem vettek fel az állatorvosira pestre(ugy terveztem hogy ez ilyen hétvégi szadulós motor lesz)
igy mosonmagyarovárra megyek,ami ausztrián keresztül 40km,körbe meg vagy 80...5ponttal maradtam le,tavaly felvettek volna,szal eléggé rábasztam...
minden szar ki lett rajta cserélve(dugó,hajtókar,csapágyak,karok),lett rá rakva világitás,szal most eléggé fullos...
vgvgvgvgvg tényleg csak suli miatt adod el a gépet kár volt felújítanod kötömö
Sorry de kisebb értékű SM re gondoltam mert forint hiány van
hm... Enduro verseny hogyan lesz ? Helyszíni nevezés ?
Mert akkor lehet átugrok
Hali mindenki szervezünk egy motoros bulit Alap-on a 61-es út melleti crosspályánkon a plakátot mellékelem
nincs valaki aki ismeri a régi ktm-eket?
Egy 84-es évjáratúról lenne szó 350-es rotax blokkal.....egy szelephézag érték kéne nekem...vagy kb annak is 0.1 körül lehet?
Szia,
csere 1 az 1-ben érdekel?
vagy a cross ruhára amit beszéltünk, ( adok hozzá egy pár no fear térdvédőt bónuszba ) vagy esetleg van még egy hibátlan de használt crosskormányom . csak megegyezünk valahogyan
42es FALCO cross csizma meg hozzá ajándék supermotoznivaló csizmavas csere nem érdekel?
Nem tudom milyen motorra akarod feltenni, de ez egy cross kézvédő és a cross modelleken a gyári fék- ill. kuplungkar csavar úgy van kialakítva, hogy ezt a kézvédőt tudja fogadni. A fekete felét pedig a kormányhoz kell gyorskötözőzni. Ha a cső útban van akkor mögé kell bújtatni.
http://www.vatera.hu/ktm_motor...
Szevasztok Van egy ilyenem,feleslegbe,KTM Hard Equipment Racing kabát ,full protektoros,kivehető polár himzett belső, hosszú újjú az is hordható külön kabátként.Tripla zárás,cipzár-patent-tépőzár.Vízálló.Narancs színű lyukacsos lélegző bélés.Sok zseb,vesevédő.Endúrózni,supermotózni,vagy csak úgy utcai viseletként.Cserébe krossz cumó is érdekel Elérhetőség adatlapomon.
rooftop lesz a te embered. neki ilyen van. nekem azt mondta 10 üzemóránként szervizeli. az anyagiakat nem tudom, de ő majd leírja részletesen. :)
Mennyit kérsz érte?
Szevasztok! Kérdésem lenne a KTM 450 SMR szervizelésével kapcsolatban! Mennyi üzemóránként kell cserélni az olajat és az kb. mennyibe fáj + mikor kerül sor a motor nagymértékben(nagyszervíz) való piszkálására és pénzügyileg mennyire húzza a pénztárcádat! Előre is kösz aki válaszol!
Sziasztok. Rakott már fel valaki hasonló kézvédőt? Ha igen hogy mert én most vettem és nem adtak hozzá csavart amit át tudok tekerni a féken(hosszabb) de ha lenne is hozzá a belső falát (fekete) hova rögzítsem? Elvileg gyors kötözővel kéne de nem fér oda kormányhoz a kuplung cső miatt.
Sziasztok?
Nekem is lenne egy számomra életbevágó kérdésem. A 690 KTM motorja mennyire megbízható, szervizigényes? Akinek nem esik jól írni tegyen föl telszámot, fölhívom.
Sziasztok gyors válasz kéne ha lehetne. KTM hindraulikus kuplungjába elég 1 deci olaj nem?
KTM 625SXC,SC...
Csak egy a baj a 300EXC-vel,márpedig az hogy nincs nekem olyanom
Szevasztok! Jövőre tervbe vettem egy supermoto vásárlást és eléggé huzok a KTM felé. Vegyes használatra szeretném tehát endurózni is akarok vele, de többet aszfalton fog gurulgatni a gép 2002 körüliben gondolkodom az ár miatt! Azt szeretném kérdezni melyik tipust ajánlanátok van e valamelyiknek esetleg tipushibája? Műszakisban gondolkodom. Köszi az infót.
Annyiért biztos nem kell!köszi
jaah
akkor semmi
hello srácok! Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja-e valaki, hogy miként lehet elintézni azt, hogy egy 525-ös exc forgalmijában tizen akárhány Kw szerepeljen, mivel igy kevesebb a teljesitmény-adó és a korlátozottal is vezethetném!
előre is Köszi
amúgy 25 ezer körűl