Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a tippet Kaktuszpeti.
jaja tudom hogy az uj az felejtsős.....
használtan lenne jó ráakadni egyre, vagy nem tudom. megpróbálkozok ezzel az E-bay el,csak full hülye vagyok hozzá.
Nem lesz egyszerű dolgod...az új fekete tank ugyanis 70e Ft körül van...használtban pedig nagyon ritka...én már vagy fél éve vadászok az enyémre valót és eddig még nem jártam sikerrel
sziasztok
kis segitség kellene, Ktm smr 450, 2007 es motormhoz keresnék fekete tankot.. sajons nem értek az ilyen e-bay os dolgokhoz,de azt hallottam hogy ott lehet olcson találni.. mondjuk a legjobb az lenne ha valakinek lenne szép használt,és beszámolná a narancssárgát
Még véletlen sem öntsd bele a fékolajat!
Alulról, a munkahenger felöl töltsd fel, egy fecskendő segítségével. Kinyitod a légtelenítőt, ráhúzod a fecskendőt egy gumicsövel és addíg nyomod bele, míg fent, a tartályban el nem éri a szintet.
láttam, válaszoltam
irtam neked a vidi ala
Mai nap eredménye : Kisszékely - rendőrök motoros találkozója - 80km túra - és egy 4-ik helyezés(122.5dB) a hangerő versenyen. Előttem 2db 640 LC4 + valami 1000ccm feletti chopper lett az első.... Több, mint 30 nevező, köztük 600+750+1000 sportmotorok is... Nem hittem volna, hogy azok ennyire nem jól szólnak
Büszke vagyok a KTM-re

1. 124dB - chopper kályha
2. 123.5dB - KTM 640 LC4 kinézetre gyári kipuff(de lehet h. herélt)
3. 123dB - KTM 640 LC4 akra kipuff
4. 122.5dB - KTM 450 EXC ALBERT
5....
Dot4-es fékolaj nem jó bele ugye?
Köszi. Azt honnan tudom hogy mennyit töltsek bele?
Motorex hidraulic fluid 75
Légyszi segítsetek. KTM (SX125) hidraulikus kuplungjába milyen olajat szokatatok tenni? Azt tudom hogy ásványi, de valami szám vagy márka? Csak olyanok írjanak akik értenek is hozzá.
Sziasztok!
Nem tudom tudtok-e nekem segíteni?! Egyrészt arra lennék kíváncsi, hogy 2006-os KTM Lc4 SM-ből van-e gyárilag fehér, mert 2005-ösból tudom hogy van?! Másrészt, hogy az idomokon a felirat matrica vagy festett /gyárilag/? Harmadrészt kb. mennyiből lehet egy Lc4-es blokkot felújítani /dugó, gyűrű, v.lánc, feszítő, szelepek stb./ komplett? Negyedrészt egy ilyen motor vásárlásánál mi az amire külön is érdemes odafigyelni a szokásoson kívül?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv: Balu
Hol kapsz te új tárcsát 10 ropiért?
Ezt 25 ért?

Örülj ha valaki 10-et ad majd érte!
veszel hozzá pár ezerért egy gyári adaptert és akkor jó lesz hozzá
620as KTM
Milyen motorod van?
Jol néz ki csak az a baj h nekem300as van a gépen és ez sajna nem fér el
25e viheted, zsír új,hullámos
AtiCR. Nekem ugyanez a problémám volt kb. egy hete az SX-el kellett egy kis olajat tölteni a tartályba és jól ki kellett légtaleníteni a féket.
Üdv Giraffe!
Hallom hogy te nyitottad ezt a vebshoppot(www.supermotoshop.hu)azt érdekelne hogy Motorex olaj 10W60-as 4literes kiszerelésben kapható nálad és mennyiért?