Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali nekem van minden most bontotam szét egy komplet ktm et csak a hengert ne kérd! telszámom 06302258709 hivhatsz akármikor!
Hali,
bocs a zavarásért csak kérdezném, hogy a 125 MX hez megnézted-e az oldal deknit? köszi előre is. ha rám csörögsz visszahívnálak 06-20-204-93-85
Motorex nekem is bevált, pl. putoline sokkal előbb elfáradt érzésre. Vagyis a 10üo. cserénél érezhetően nyersebb, hígabb volt a putoline. Viszont bosszantó hogy a motorexet ennyire megemelték, 2 éve nyáron 10ezerért lehetett 4l-es kiszerelést kapni, most meg 16-17?!?
Annyit azért nem fejlesztettek...
Kellene vmi alternatíva...
Tévedésben vagy! Egyáltalán nem akarlak meggyőzni! Csak utálom azt, amikor általánosítás megy. Használj, amit akarsz, én is azt teszem. Messziről jött ember, különben is azt mond, amit akar...
Nincs az a motor, ami ne enné az olajat. De engem nem győztél meg, maradok a Motulnál. Próbáltam már a Mobil1 Racing-et, de a Raptor megette. Aztán belekerült a Motul és nem eszi. Sokan panaszkodtak a Castrolra, nem hobbimotorosok. Egy független olajteszt esetleg meggyőzne.
Ez egy nagy faszság, egyből megcáfolom! Régebben tényleg gyengébb volt az R4, de akkor is használtam. Semmit nem lehetett észrevenni, max annyit, hogy néha utána kellett tölteni. Most Power 1 Racing 4T használok, és ez érdekes módon nem fogyasztja az ugyanolyan motor. Akkor mitől lett jobb, a csomagolástól?
megrendeltem a motorexet már, jó lesz az neki, megérdemli amit nyáron kapott tőlem:D4000ér találtam, az jó, meg nem 3lityit kell vennem, úgyhogy most igy megkapja a jobbat
Ez így van. Erről felesleges is vitatkozni, mert mindíg ugyanaz a vita vége. Van jó olaj, ami megfelel a motorba, de van jobb és mégjobb.
Erről annyit hogy ha 10-éve jó olaj volt a Castrol akkor nekem megfelel mert a Motorom blokkja legalább 10éves konstrukció Akkor mentek vele akkor most is fognak!
Ok amúgy azt vesz mindenki a motorjába amit gondol !A Motorex jó olaj szerintem,erre sokan használják!Nekem nem volt vele gondom ezért is veszem!
Gyári adat 1,25Liter!A régebbi EXC-kben volt csak nívópálca az olajbetöltő kupakon.2003-tól már nincs nívópálca asszem.Lent a hátsó fékpedálnál van egy kis ablakocska na ott kell nézni az olajat 1,25nél vízszintben van háromnegyedig olajjal
Ott a 7100 10w60-as olaja, amit a KTM-hez ajánl és szerintem egy árban lehet a Motorexel.
Mi mást ajánlana, ha azzal van szerződve!
Tudnék róluk mesélni.
Nem tudom az ásványi olaj kibír-e akár rövid ideig is akkora terhelést, amit a 80le ad. A Castrol jó olaj volt, 10 éve. De az utóbbi 5 évben nem fejlesztették, csak új csomagolást kapott, mint például a Power1, ami R4 volt. Úgy tudom, itt gyártatják az olajaik egy részét, nálunk. Én maradok a Motulnál. Abban nem csalódtam még én sem és akik az ismerősök közt használták, azok sem. Az is van jó áron
Hát hallod én kérdeztem a szerelőtől hogy mennyi kell bele és 1,5 litert mondott annyit is tettem bele. És így van a nívó pálcán a max jelig.
Van nekem is 1 hülye kérdésem a nívó pálca beledugva vagy teljesen betekerve mutat helyes értéket?
És ha full hideg mocinál megnézed a blokkon a kis ablakot az meg tele van az baj?
Jó lett volna az későbbre is Az kicsit nagyon sok lenne 2,3Liter
1.25?hát akkor a vp-i ktm-es boltos faszikám elmehet a...nekem ő 2,3dl-t mondott 3l olajat akart adni, de hálisten nem volt nálam annyi zsé
hát nagyon szépen köszi!
Pontosan 1,25liter!Nembaj ha 1,3-at nyomsz bele!Olajszűrőt is cseréld le mindkettőt!Váltókar alatti meg a blokk alján lévő szűrőket is tisztítsd ki!
akkor aszongyátok h castrolt nyugodtan próbáljam meg?mer azt találtam 2400ér.viszont lenne még egy hülye kérdésem mennyi kell bele?mer hallottam már sok verziót és köszi a segitséget
Így van!Sokkal inkább az a baj ha kevés az olaj vagy ha nagyon sokáig jársz vele csere nélkűl!Ezeket az olajokat versenyzők használják,akkor egy hobbi motorosnak csak jónak kell lennie!Nem azért fog megállni a moci mert más a márka
Megint a régi lemez....én 2.600-ért tudok Power 1 Racing 4T, és én is azt használom. Ha egy 612 ccm-re tuningolt 80 lovas blokkba jó, akkor mindenki azt mond, amit akar. Egy okos ember szerint, ásványi olaj is jó bele, ha megfelelő időnként cseréled...
Igazából megvan csak nem igazodok el rajta valami könnyen.
Töltsél le kezelésit (ktm.com) annak a végén van kapcsolási rajz, úgy sokkal könnyebb lesz...
Hali!
Lenne 1 kérdésem a reflektorral szopok nem akar működni. Kérdés a következő van 1 lila kábel ami csak úgy cafog a levegőben de helyét sehol sem találtam meg.
Második kérdés: csináltam 1 képet és a bejelölt csatlakozónak nincs meg a párja. Valószínűleg a műszerfal cucca lehet. Valaki akinek ilyen van megnézhetné mi is az pontosan. (Ktm Exc 520 2001)
Előre is köszi