Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is írtam már régebben hogy gondjaim voltak a Castrol-lal, de persze le lettem hülyézve...
KTM a motorex-et ajánlja!MOTUL-nak ami elmegy az a Factory line 15W-50-es de drágább mint a Motorex.Motorexet használok 7éve gond nélkül!Először 10W-50-est aztán mikor bejött 10W-60-ast rakok mindíg a mociba!Tökéletes olaj !Viszont lehet hogy ezt kipróbálom:http://www.olajshop.hu/termeke...
Motul. Egy osztrák szervíz, akik versenyeznek és készítenek is fel motorokat versenyre, sem a Motorexet, sem a Castrolt nem ajánlja. A Castrolra sokan panaszkodnak.
köszi az infót:)a héten még mindenképp irok, mer most van pénzem is:D
Szia! Nálam van akciós motorex és a castrol power 1 racing is. A motorex 10W/60 cross power és power synt is 4500.-/l a 4L-es kiszerelés 16500.-. A castrol 2950.-/l, utánvéttel is el tudom küldeni ha kell
akkor 10w50et?nekem a vp-i ktm-nél 10-60ast akartak ajánlani, de mongyuk lehet h csak a nyár miatt
Minimum 10W-50-es Full szintetikust rakj bele!A Motorex teljesen bevált Power Synt vagy Cross Power!Jó elvileg a Castrol Power1 Racing 10W-50 is ami olcsóbb.
üdv mindenki!olajcsere előtt állok, '03as 525EXC-be milyen olajat ajánlotok?pontos nevet ha tudtok adni az jó lenne:)motorexen kivül használ vki mást is?
Na akkor ennyi volt az offroad élet!Szelheted az aszfaltot kihívás nélkűl egy seggrakétával Egyébként mennyibe ment el a moci ha nem titok?
Ne basszál már ki velem...direkt azért csinálom hogy utáljatok...wehehehe
ezt szeretjük benned
Egyik kibaszott kényelmetlen motor után veszel egy másik kibaszott kényelmetlent?!? Noooormális?

De legalább én meg se próbálom letagadni...
CBR600RR...
genya csak te lehetsz
Motortalan genya!

Mi lesz a következő áldozat
Már nem tudok róla képet készíteni
Mintha anyámat hallanám!
Hali! Tudnál képet felrakni az első láncvezetőről? Nekem exc520-am van új láncszettel és nekem nagyon zörgősnek tűnik a lánc.
Jól néz ki a kert
Ma jönnek megnézni...lehet, hogy ez az utolsó képem róla
Olyan régi ktm-t én nem vennék.
Ha már az az árkategória jön számításba akkor inkább rmx250-t ajánlaná, nekem az van tejesen jó, igénytelen, erős, megbízható stb.
Sziasztok! Ktm exc 125 ELADÓ érd:gygabor0528@freemail.hu
Van olyan alkatrész, ami jó, de a főtengely az pont nem egyezik meg. Milyen méretű a hajtókat? Alsó szem, felső szem, hajtókar hossza? Van egy 10 üzemórát futott nekem...
Hali van fenn 1 hirdetés 525 exc cuccai vannak a srácnak én úgy tudom jó az sx-be az exc alkatrész is. Nekem asszem 40-et mondott főtengellyel eggyütt. Írj ha érdekes js és Várpalotán van helyileg.
hali,
én egy 89'-es 125 MX-el kínlódom az alkatrész beszerzéssel, mert az országban csak 94'-től gyártott modellek vannak regisztrálva, de tudok egy pár címet ha kell.ott tudsz érdeklődni, hogy mi az ami beszerezhető.
ktm lc 4 400 motorblokk alkatrészeim vannak ha valakinek kéne!06304906559henger,hengerfej,szelepek váltó,blokkház,stb,olcsón adom!