Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dani szóltak már ,hogy nincs meg a motorod hátulja?
EXC fighter
a patkány gépezet ott virít elől, de jól érzi magát
EXC a túramotor
Hali! Te exc520-as km óráját be tudod állítani?
Jó is
elvan a gyerek ha játszik egy és kettő
Boccs Akkor EXC 400-hoz.
Neked is ugyanazt mondom mint egy másik srácnak. Én az SX 125-höz itt találtam pdf. formátumban egy jó minőségűt(gyári) service manualt. Google/KTM EXC 300 vagy valami /sevice manual.
Sziasztok!EXC-400-hoz nem tud valaki szerelésikönyvet(2002-es)?
Hellosztok, 2000 es kiadású KTM LC4 640-es Enduro ,hogy mit gondoltok rólla...Vélemény ?
Sajnos nem tudom hogy mennyi olaj kell a 1985-ös KTM telóba. Próbálj meg szerezni hozzá szervízkönyvet. Pl: Google beírod hogy KTM MX Service manual.
ezt nem tom nem akarok hülyeséget mondani.De felhívod őket és megmondják.
Szevasztok egy 85 ös évjáratú ktm mx első teleszkópja nem csillapít
rendesen felfelé koppanik meg valahogy nem jó az egész ha valaki csinált ehhez hasonló évjáratú telót vagy tudja hogy mennyi olaj kell bele és hány bar az segithetne.Válaszotokat előre is köszönöm.
és a száma pl:20W40?
ATF (automatic transmission fluid)
van MOTOREX váltóolaj is. itt keresgélj
Az előbb elfelejtettem megkérdezni hogy milyen olajat tegyek a váltóba 2004-es SX 125.
ha nem sok lóvé sztem érdemes rá dobni........bár a gyári manuálba leírja sztem,h mennyi liter benyánként vagy üóránként kell olajat cserélni.Tegyél ha tucc olcsón!
Szerintetek érdemes lenne üzemóraszámlálót vennem a 125 SX-emre. (Csak hobbi szinten motorozok)
250 vagy 300 2T...az új blokkos 4T EXC-kkel kapcsolatban rengeteg problémáról hallani...
ha a della nem számít akko 530 . ha túl erős lenne majd megszokod
próbáld ki mind2-t amelyik jobban teccik......én azt mondanám 300exc szal szubjektív próbálni kell
Köszi a segítséget és szerintetek melyik lenne jobb vétel? Újat vennék.
Köbcentin kívül nem hiszem hogy sok különbség lenne!Mind2-ő 6gangos,talán a váltóáttétel más!