Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem felesleges a kipuff, ha a teljesitmeny keves szamodra inkabb csereld le a gepet, nemtudom hogy mennyire motorozod ki ezt a harminc par loerot :)
Sziasztok! Csak annyit szeretnék kérdezni h mi szerintetek egy 125 exc hez a legideálisabb áttétel a 12-42 és a 13-52 között?
Valamint azt h érdemes-e sportkipuft néznem a kis KöTöMö-höz?
(alapból 37 pacis gyári adat csak kellene egy kicsit több ló, másik mocira pénz nincs)
Ez 2004-es! De ne feledd hogy a 2004-es évjáratot már lehetett kapni 2003 őszén is!Pezsgő színü csőváz és egybe faridom tuti 2004-es évjárat
Nem tud valaki Service Manualt 2004 -es KTM SX 125-höz? Amúgy honnan lehet tudni hogy 2004-es vagy régebbi? Az enyém elvileg 2004-s hátul egybesárvédős.
30/604-4334
Most Kisszálláson lakom, de ha megadod a számod felhívlak ha halason járok.
Szeva! Nincs kedved valamikor motorozni egyet? Halasi vagyok..
Szeva KTM-esek! Vettem egy exc520-at és hűtőrácsra lenne szükségem, meg hátsó lábtartóra. Ki tud eladót baráti áron?
Mintha magamat látnám az EXC-vel
valakinek eladó vasa ugy 500e ig?
Azért KTM témában van még pár fórumon topik...
Pörögnek itt az események Naponta majdnem 1 hsz
Topicfelhozó hozzászólás
neem az a haveromé enyémet becseréltem az exc-be huu hát csak nem gyújtótekercs vagy valami akkor depis leszek meg öngyi az lehet h fesszabályzó szétment és attól van? ezt ki lehet valahogy mérni?
Alap? A te Hondád áll kint a kereszteződésbe? Szoktam látni majdnem minden nap (arra megy a munkásbusz Alapon keresztül)
Gyertya cserét javaslok, nagy valószínűséggel azért dadog le..ha nem akkor nagyobb a baj..
Yapán motor után persze hogy hangosnak tűnik
..akkor van baj, ha abbahagyja a zörgést hirtelen De amúgy tényleg első időszakban szokatlanul hangosnak véli mindenki...
eladó gumák ! első 9500, 90/100/21 1dbvan még és hátsó 10500, 110/90/18 uccsó 3 db
Skacok az mitől lehet h magas fordulaton ledadog az exc? meg nem tud valaki valami dobot rá mert tákolt dob volt rajta és a végéből elhagytam azt a lezáró szart és nagyon hangos most
hát annak elenére is elég kopógós hangja van rohadt erősen jár a blokja olyan kolomolós de menetteljesitménybe nem érzek változást valaki valami más ötlet vagy ezzek ilyenek az is lehet?
mijaza KTM?
A kuplungnak van igen erős hangja!Húzd be a kuplungot azt hallgasd meg úgy!
Hello lenne egy olyan kérdésem mivel most vettem egy 520sx-et és mivel nekem drz-m volt ezért nem tudom hogy normális az hogy nagyon erőss a motorhangja mivel nincs viszonyitási alapom, amugy nem füstöl hidegen melegen egy rugásra indul csak ezért kérdezem köszi előre is
Igen, már erősen szemezgetek egy SMC660-al. :)