Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majdnem 80 köbcenti ezért pár lóerő.
Hali.
Tudnátok nekem segítine? Mi a különbség egy KTM EXC 450 és egy KTM EXC 530 között (az évjárat a mostani). A segítségeteket előre is köszi.
valaki nem tudja hogy a 600as lc4 főtengó jóe a 620ba?
még midnig enmtud valaki szerezni KTM blokkot gyujtással karibival? 125 ccm Sx vagy MX 40-50 ezer forint értékig
Szevasztok egy 85 ös évjáratú ktm mx első teleszkópja nem csillapít
rendesen felfelé koppanik meg valahogy nem jó az egész ha valaki csinált ehhez hasonló évjáratú telót vagy tudja hogy mennyi olaj kell bele és hány bar az segithetne.Válaszotokat előre is köszönöm.
Köszi:)
akkor hibás adat volt
SX-re a Z-idom csak 2000-ig jó.
Sziasztok!
Ktm idomok valakit nem érdekelnének olcsón?
1400/db
2oldalsó idom+2db hűtőidom van(Z idom)
Elvileg ezekre a típusokra jók...Sx-re 1998-2003-ig 98-2002-ig meg Exc-re.
Helo valaki nem tud szerezni fekete sx tankot ( 2002 eset ?) Amit Exc-re fel lehet rakni? ( jah meg menyiért ha igen?) + Fekete ( hütő idomot z alakut? aszt is 2002 exc -re ami az áttlátszó tankra felmenne?) Fontos lenne!
Azon már túl vagyok. Megtaláltam a ws feliratot is, és bejött a kmh is, de az istenért sem akar mérni.
Kiveszed az elemet.
Hi! Van egy 2001-es ktm exc520-am és nem tudom a digitális km órát nullázni. Tud vki segíteni?
Még mindig eladóak vagy cserélhetőek olcsóbb SM szettre.

Valamint továbbra is keresek 2001-2002-es 2T SX-re való fekete színű, 8 l-es tankot (cikkszám: 50307113000) vagy elcserélném a saját, 2004-es EXC-m 9 l-es, narancssárga üzemanyagtartályára.
Keresek még 2003-2007 közötti SX/EXC 250/300-ra való kuplungdeknit (cikkszám: 5483002600098), használt, sérült, repedt, törött vagy javított is érdekel!
oké felvettelek
Üdv Néktek!
A tegnapi dologhoz kapcsolódóan...Ma kivettem a hátsó kereket mert megjött a slickem hátra,gondoltam megnézem a hátsó féket,kicsit kipucolom...nem volt felesleges.
Nézzétek a képeket...Brembo betétek...valószínűsítem,hogy ez még a gyári...
Engem érdekelne!
Felveszel MSn-re?alpineturbo@freemail.hu
Ja és honnan lehet tudni, hogy a blokk 50pl-e, vagy 40pl-e?
Sziasztok! Hozzám került egy KTM 40 pl- es blokk. Nem tudok róla semmit: Hány lóerős? Mennyit eszik? Hány sebességes? Mekkora áttétellel hajtott, mikori kiadás? Milyen gyártmány, és mennyit érhet? Hatalmas kompresszió van benne, csak buherált a gyújtása, szkra nékül került hozzám, tudtok segíteni, előre is kösz...
hali
ktm exc 125 2009es modellhez milyen kormanymagasito lenne jo?
illetve hol tudok olyat rendelni a neten?
csá! nekem van 1 eladó KTM fmf dob, 125 sxs-en volt ha esetleg érdekelne
Szevasztok!
Érdeklődnék,hogy nincs e valakinek 4 dugós aranyszínű BREMBO első féknyerge.Olyan kéne ami a 2003 után LC4 640 és a DUKE-on is van.
ELSŐSORBAN AZ ÁRA ÉRDEKELNE!
Szevasztok.Én tapasztalatom:ap racing jó+ a ktm gyárija amin csak annyi van írva,hogy származási hely Hollandia.A brembo egy szar,én kicseréltem nissinre.
Most lóg a szögön egy komplett brembo első fékem http://www.sportmotor.hu/motor...
Ezt nézd meg itt írkálnak mindent
Sziasztok!
kb. hasonló árban tudok beszerezni Brembo Sinter és AP.Racing Sinter fékbetéteket.Kérdés:melyik a jobb?APracingről már sok jót hallottam,de a Brembo az ugye mégiscsak Brembo...
MÁS:2002-es 640-re szerintetek felpasszol a zselés ergó ülés(úgy van megadva,hogy 05-06 évjárat...)van különbség az ülések között vagy simán föl lehet tenni?
Előre is köszönöm!
köszi az infót az évjárattal kapcsolatban. Ha valakinek szüksége van SX 125 vagy 200-hoz service manualt itt talál:http://www.carlsalter.com/down...
Attól függ hogy mire akarod használni...endurora a gyári 13:50 sztem teljesen jó, utcára meg még a 14:45 is rövid kicsit (legalábbis én anno mindig akartam váltani még egy 7-et)...
Sportkipuff...minek? Terepen sztem az endurosok 90%-a még a 37 lovat se tudja kihasználni (a technikás egyenesek kivételével), utcán meg egy 125-ös úgyse bírja sokáig és azalatt is beletankolod a gatyádat is...