Én írtam neked de akkor úgylátszik nem olvastad!Meg van a kapcsolód?Mert nekem van egy olyan kapcsolóm csak darabokban.Ha valami hiányzik belőle és azért nem működik akkor lehet tudok segíteni!
Hogyha esetleg valaki tud még hasznos információkkal szolgálni akkor legyen szíves a lacmaj99@gmail.com-os email címen tegye mert nem leszek mostanság netközelbe.
Köszönöm mindenkinek!
Na mint már Bugic is mondta leírtam már 1x
Készítettem ma 1 pár képet szétszedve gondoltam megosztom veletek. a kuplung dekni belsejébe 2001 09 van ütve szóval nem tudom.
Lacmaj írta:na a moci 6 gangos alvázszám: vbk-mxm43x2n525781
motorszám:2-590*26986*
Én úgy tudom hogy a vbk-rca az EXC jah meg megnéztem a motort képeken és ez tuti SX méghozzá 2000-es évj!Sokkal aggasztóbb hogy milyen állapoban van
jah, azt én is észrevettem hogy rövid az egyes fokozat, elindlás és kész, berakod 1 2 3 másodperc és jöhet a 2 és még télleg az is rövid és 3-4 ahol már jó
Sziasztok!
érdekelne hogy nem e tudtok lc2 idomszettet vagy egyáltalán lc2 melyik tipusu illik rá? exc vagy sx idomok rámenek? és sebbességmérőt keresek olcsón ami rámegy aki tud vmit irja meg:d köszi
Arányosan? Nem ültél még EXC-n... Az SX-en sokkal hosszabb az egyes, de még a kettes is, mint az EXC-n. A hármas már majdnem ugyanaz, és a négyes egyezik meg. Az EXC még kapott két fokozatot. A lendtömeg a főtengely sonkája ebben az esetben. Az SX egy könnyített főtengelyt kap, hogy pörgős legyen, így nemn szereti az endurózáskor gyakran előforduló, lassú cammogást...
hát velem az is előfordult ,hogy a gyertya vizet kapott!Porcelán megrepedt rajta és nem ment a mocc pufogott és befulladt.... Ekkora beindult de mikor elkezdted csavarni akkor pufogott és leállt.... Én azt mondanám ilyen kis apró hibát keresgess nézz rá a gyertyára hátha az repedt meg a befolyt víztől(tom nem lenne szabad befolynia de velem megtörtént)
ez velem is előfordul néha mikor nagy vízben meek vele.Haver gépe is érzékeny rá vminek ilyenkor ahogy mondtad be-be fullad. Én nem csontolom le hanem meek vele kb fél gázon néhány métert és már semmi baja sincs....
Nekem be van kenve a légszűrőm rendesen olajjal......
Köszönöm mindenkinek!
Én tudom rosszul? SX-embe nincs exc-be volt az bittos....
gyári exc-n gondolom nem ilyen
Készítettem ma 1 pár képet szétszedve gondoltam megosztom veletek. a kuplung dekni belsejébe 2001 09 van ütve szóval nem tudom.
motorszám:2-590*26986*
Én úgy tudom hogy a vbk-rca az EXC jah meg megnéztem a motort képeken és ez tuti SX méghozzá 2000-es évj!Sokkal aggasztóbb hogy milyen állapoban van
érdekelne hogy nem e tudtok lc2 idomszettet vagy egyáltalán lc2 melyik tipusu illik rá? exc vagy sx idomok rámenek? és sebbességmérőt keresek olcsón ami rámegy aki tud vmit irja meg:d köszi
Nem tudom mi az hogy ez olajban forog? ilyent nem is hallottam.
Nekem be van kenve a légszűrőm rendesen olajjal......